Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Test. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, ODIN85 napisał: Po co zadajesz pytania na które znasz odpowiedź:-P odin trzymamy kciuki dasz rade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał: @Isharoth Może gość się przeraził, że będzie musiał coś robić, bo nagle jest więcej niż 2 posty dziennie Aaaaaa. Intelowiec. To wiele wyjaśnia. Dzięki. O Fanatyk AMD ktos ma intela nie wiem z jakiego powodu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukadd Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, tomcug napisał: Poczekamy, zobaczymy Ale kto wie, może rzeczywiście. Co by nie było gimbazy co za dużo to nie zdrowo. Nie ważne czy ktoś ma 40 czy 50 lat i kim się czuje. Ale gówniarskie teksty nie są fajne. Zhao dostanie tutaj moderatora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Raptem 5 godzin na forum, a juz 3 osoby na czarnej liscie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, lukadd napisał: Co by nie było gimbazy co za dużo to nie zdrowo. Nie ważne czy ktoś ma 40 czy 50 lat i kim się czuje. Ale gówniarskie teksty nie są fajne. Zhao dostanie tutaj moderatora? kurde to znów będę co chwile banowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, lukadd napisał: Co by nie było gimbazy co za dużo to nie zdrowo. Nie ważne czy ktoś ma 40 czy 50 lat i kim się czuje. Ale gówniarskie teksty nie są fajne. Zhao dostanie tutaj moderatora? a dlaczego ma dosatc? nowe forum nowe zasady nowi moderatorzy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Dziarson napisał: O Fanatyk AMD ktos ma intela nie wiem z jakiego powodu... On ma przykre wspomnienia związane z intelem...serce ciągle niebieskie, ale na czerwonej kroplówce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, lukadd napisał: Zhao dostanie tutaj moderatora? A pojawił się w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, Dziarson napisał: O Fanatyk AMD ktos ma intela nie wiem z jakiego powodu... Obyś był lepszym moderatorem niż wróżbitą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukadd Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, voltq napisał: kurde to znów będę co chwile banowany Jak dalej będziesz pierdzielił kocopoły to jestem nawet czasami za 1 minutę temu, tomcug napisał: A pojawił się w ogóle? Nie wiem, ale mam nadzieję, że się pojawi bo to jeden z nielicznych modów którzy naprawdę dobrze ogarniają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Mateoo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, tomcug napisał: A pojawił się w ogóle? Nie potwierdził konta na emailu i zniknął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 2 minuty temu, lukadd napisał: Jak dalej będziesz pierdzielił kocopoły to jestem nawet czasami za uwzięli się na mnie bo prawdę pisałem p.s jakoś mało tu tematów głównych jest na tym poprzednim było więcej Edytowano %s o %s przez voltq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No i teraz się zacznie odgrywanie na byłych modach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Obyś był lepszym moderatorem niż wróżbitą Do tematu 17 wadliwych Inteli proponuję już nie wracać 2 minuty temu, lukadd napisał: Nie wiem, ale mam nadzieję, że się pojawi bo to jeden z nielicznych modów którzy naprawdę dobrze ogarniają. Na razie go nie widzę. Jeżeli się pojawi, to już mu napisałem na Labie, że dostanie funkcję moda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, tomcug napisał: Do tematu 17 wadliwych Inteli proponuję już nie wracać Na razie go nie widzę. Jeżeli się pojawi, to już mu napisałem na Labie, że dostanie funkcję moda. a czyli robimy ten sam syf jeszcze ryska wez co by mogl banami porzucac i swoje frustracje przelac 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, tomcug napisał: Do tematu 17 wadliwych Inteli proponuję już nie wracać No już pisałem, że trzeba coś nowego zrobić aby się w annałach zapisać Ale @Krzysiak nie potrafi niestety przestać tym żyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukadd Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, voltq napisał: uwzięli się na mnie bo prawdę pisałem Ta. spamując w wątku o np. zjawiskach pogodowych polityką, albo gdzieś indziej z tyłka o jakichś reptilianach czy jak oni się tam nazywają Bany dostawałeś całkowicie zasłużone. A, że dalej nie wyciągnąłeś z tego wniosków to już inna kwestia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, prystek napisał: a czyli robimy ten sam syf jeszcze ryska wez co by mogl banami porzucac i swoje frustracje przelac Spokojnie, osobiście planuję tutaj "luźniejszą" atmosferę i jeżeli działania jakichś modów (bany, itp.) będą budziły wątpliwości, to nastąpią stosowne zmiany. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DITMD Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Siemka, to do kogo mam podbić o mój socjal i blondynki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, lukadd napisał: Ta. spamując w wątku o np. zjawiskach pogodowych polityką, albo gdzieś indziej z tyłka o jakichś reptilianach czy jak oni się tam nazywają Bany dostawałeś całkowicie zasłużone. A, że dalej nie wyciągnąłeś z tego wniosków to już inna kwestia. może i była tam polityka czy reptilianie ale nigdy nie było spamu z mojej strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grandal Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Swoją drogą to my się na ITH w buciorach zwaliliśmy z Laba i na tą chwilę powinniśmy trochę zejść na ziemię. Trzeba się dotrzeć. Z głową dotrzeć, a będzie dobrze. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, tomcug napisał: Spokojnie, osobiście planuję tutaj "luźniejszą" atmosferę i jeżeli działania jakichś modów (bany, itp.) będą budziły wątpliwości, to nastąpią stosowne zmiany. git trzymam za slowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasm Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 13 minut temu, tomcug napisał: A pojawił się w ogóle? https://forum.pclab.pl/topic/1379198-zamknięcie-forum/page/26/?tab=comments#comment-17331090 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, Grandal napisał: Swoją drogą to my się na ITH w buciorach zwaliliśmy z Laba i na tą chwilę powinniśmy trochę zejść na ziemię. Trzeba się dotrzeć. Z głową dotrzeć, a będzie dobrze. trzeba nam przyznać zasiłki i darmowe mieszkania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się