Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Cormac napisał(a):

W ogóle muszę przyznać, że forum na którym jesteśmy do złudzenia przypomina Laba. Może to i dobrze że tak się stało, bo powiem szczerze że kilka razy zdarzyło mi się wejść na Laba żeby sprawdzić jak się sprawy mają, ale szybko odrzucał mnie wyraźny spadek aktywności - 95% wątków w których się kiedyś udzielałem opustoszało, ostatnie odpowiedzi tygodnie/miesiące temu. Takie nowe życie czasami może wyjść na dobre.

Pamiętam jak wyglądało to forum przed listopadem br., gdyż tu konto mam od ponad 3 lat. Wyglądało zupełnie inaczej, nie było rozbudowanych działów jak teraz, a sam layout był węższy niż teraz. Dzięki temu, że towarzystwo z PCLaba tu przyszło mamy wygląd niemal taki sam jak na Labie, gdyż demokratycznie większość tak zadecydowała z wyjątkiem niektórych, którzy są w miejscu o nazwie zaczynającym się na P, a kończącym się na C, gdzie ich główny tester robi takie testy, że jemu wyniki wychodzą zgoła inne niż reszta świata i to publikuje.

Opublikowano (edytowane)

@Spl97

Zapomniales o tym: 100 komentarzy na portalu pod artykulem jest wazniejsze jak bardzo zywe forum i ostra dyskusja od hardware po polityke i pieczenie paczkow na dziesiatki tysiecy postow :E

Edytowane przez ryba