Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez BEM.22 · Opublikowano
Co to się takiego strasznego staneło w BF6 że nagle wszyscy psy wieszają i gra zalicza ogromny spadek ilości graczy ? Ja dla przykładu jak grałem tak grywam 3-4 godz tygodniowo , nie zauważyłem jakiegoś pogorszenia grywalności , głównie TDM , King of the Hill , Escalation . Conquest gdzie jest największy chaos w ogóle nie ruszam , 1-2 rozgrywki w tym roku . -
Przez rzymo · Opublikowano
@Adamiakadam00 nie do końca z tym napięciem - kości pamięci są zaraz jedna koło drugiej na PCB, samo PCB też jest przecież sporo mniejsze, do tego brak radiatorów i u mnie jeszcze brak przewiewu w małej obudowie ITX. Nawet na 1.15V są gorące w testach. Jak zwiększę napięcie np. do 1.25V to już TestMem nie da rady na obecnych nastawach, wywali się od temperatury (musiałbym luzować np. tRFC / TREFI). Rozwiązanie z adapterami i laptopowymi modułami mi pasuje, nawet takie 5200 36-36-36 jest w zupełności wystarczające. W grach i tak zawsze zlimituje mnie wolna k. graficzna (5060 z obniżonym PL/UV). Wsadzenie tu zwykłych 6000 CL30 i tak by nie dało żadnych przyrostów. Co innego jakbym miał np. 9070XT, 4070Ti, czy wyżej... -
Przez j4z · Opublikowano
A było też niedawno gra o wspinaczce. Wydaje mi się, że została ciepło przyjęta. Pamiętam, że była w XGP. Znalazłem: Jusant
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi