Sheenek 67 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 3 minuty temu, Element Wojny napisał: Moja postać to właśnie jej przeróbka. Jesteś pewny, że ujdzie ? Nie smiem powiedziec ze nie bo mi wpierdzieli jeszcze 1
ODIN85 390 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 minutę temu, Crew 900 napisał: Nowa Lara w Tomb Raiderze na Netflixie też ni ma a zapowiadają drugi sezon To ja większe mam Większego chyba 1
Kadajo 427 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 minutę temu, Crew 900 napisał: Nowa Lara w Tomb Raiderze na Netflixie też ni ma a zapowiadają drugi sezon To ja większe mam Jak my, normalnie faceci oddajemy ot, tak ten świat tym odstrzeleńcą
Element Wojny 492 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Wy się tu śmiejecie, a ja jestem w dupie, tracę pomysły jak tu kobietę zaprojektować.
JeRRyF3D 330 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 4 minuty temu, Element Wojny napisał: Moja postać to właśnie jej przeróbka. Jesteś pewny, że ujdzie ? Jak to się zmienia. Ujdzie... Za taką lalkę chcieli Tlou2 wywalić w kosmos!
Crew 900 88 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Przed chwilą, Element Wojny napisał: Wy się tu śmiejecie, a ja jestem w dupie, tracę pomysły jak tu kobietę zaprojektować. Panie, powtarzam pytanie czy na trzeźwo to?
Element Wojny 492 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Przed chwilą, Crew 900 napisał: Panie, powtarzam pytanie czy na trzeźwo to? Jeszcze tak, dzieciaki muszę wpierw położyć spać...
DITMD 142 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Przed chwilą, Element Wojny napisał: Wy się tu śmiejecie, a ja jestem w dupie, tracę pomysły jak tu kobietę zaprojektować. Zrób faceta, i po problemie
JeRRyF3D 330 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Przed chwilą, Element Wojny napisał: Wy się tu śmiejecie, a ja jestem w dupie, tracę pomysły jak tu kobietę zaprojektować. Musi być najmniejszej "wypukłości" w kreatorze i to jest szczyt kobiecości w nim.
Crew 900 88 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Przed chwilą, Element Wojny napisał: Jeszcze tak, dzieciaki muszę wpierw położyć spać... Kurde a już chciałem cię nazwać moim bohaterem
skunRace 161 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada @Element Wojny nie męcz się, już po tym filmiku Rocka wiemy dla kogo jest ta gra, a dialogi pisał CzatGPT z PCLaba. 1
Tomek_ITH 57 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Ja zaczynam za godzinę i zobaczycie jaką dupeczkę stworzę. 2
Reddzik 298 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) 6 minut temu, Element Wojny napisał: Oto najwieksze jakie sa... Czy aby to nie jest przypadkiem Abby 3.0? Odnoszę się do TLOU2 dla niewiedzących. Z twarzy przypomina mi to Harding, nie wiedzieć czemu te rysy. Edytowane 1 Listopada przez Reddzik
Element Wojny 492 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Przed chwilą, Tomek_ITH napisał: Ja zaczynam za godzinę i zobaczycie jaką dupeczkę stworzę. To dawaj namiary co i jak, bo u mnie same pasztety wychodzą.
Crew 900 88 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) 1 minutę temu, Tomek_ITH napisał: Ja zaczynam za godzinę i zobaczycie jaką dupeczkę stworzę. No już wiemy, że z cyckami to nie zaszalejesz No ale może coś w majtkach zaszalejesz, jakąs anomalię Edytowane 1 Listopada przez Crew 900 2
Kelam 717 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 5 minut temu, Element Wojny napisał: Oto najwieksze jakie sa... Zacytuję razem ze zdjęciem, ale mus jest - po prostu esencja kobiecości Nie no żarty na bok - oni są po**bani w tym bioware bardziej niż człek myślał. 1
abudabi 20 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Faceta stwórz, będzie ładniejszy od tych potworów
Tomek_ITH 57 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 2 minuty temu, Element Wojny napisał: To dawaj namiary co i jak, bo u mnie same pasztety wychodzą. Ta szczęka psuje wszystko, nie możesz zrobić mniejszej?
ghs 0 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada ta cała niebinarność to nic innego jak irracjonalny lęk przed klasyfikacją czyli tzw zaszufladkowaniem. smutne to, że obecna popkultura robi wszystko aby pielęgnować i potęgować tę fobię
Element Wojny 492 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 minutę temu, Tomek_ITH napisał: Ta szczęka psuje wszystko, nie możesz zrobić mniejszej?
abudabi 20 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Jakim zaściankowym i zakompleksionym trzeba być, żeby uniemożliwić graczom stworzenie ładnej postaci.
DITMD 142 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Każda z postaci ma muskularne, wyćwiczone ciało. Zabawne, że większość ich "odbiorców" to tłuste bloby z niebieskimi włosami, które siłownię tylko w internecie widziały 2 1
Kadajo 427 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 4 minuty temu, Element Wojny napisał: Ale ładny gotowiec Cytuje z obrazkiem, bo to trzeba, wyjścia nie ma. Widzisz ? Już ci odwala jak ty to nazywasz ładnym. Przecież to jakiś babochłop. Uciekaj, póki możesz, oddaj to.
Rekomendowane odpowiedzi