Dla mnie kampanię pierwsza postacią w poe2 zwłaszcza nowa to nie męczarnia tylko testowanie skilli i poznawanie klasy. Gorzej że nie ma skipa kolejna postacią nawet częściowego jak w Last Epoch. Mi to zabija chęci często grania altem.
Ja nie wiem czy się nie skuszę jednak na tego Paladyna jak mi się znudzi poe2 bo w sumie LE nudne. EU5 wyszła a lipa myślałem że wsiąknie na rok a tu trzeba rok czekać i nie będzie w co grać, a zimą nie ma co lepszego do roboty
@galaktyPo tygodniu? Ja zwykle w weekend i już endgame. Widać że brak wprawy;)
Jak dla mnie to nie ma już dobrych silników we Fordzie.
5 letnie nie mają już TDCi, tylko EcoBlue
Zresztą praktycznie żaden nowoczesny diesel używany to NIE jest dobry pomysł. One są fajne z niskim przebiegiem, potem się zacznie DPF, EGR, chłodniczki, wtryski, podkładki pod wtryskami, wycieki oleju, dwumasy...
Wiem że opinie moga być nieadekwatne, ale tu masz 2.0 EcoBlue vs 1.6 TDCi.
Tak samo jak Solo Leveling. Recap plus 20-30 minut S2. Dandandan jako jedyny chyba miał pełne 60 minut nowego sezonu, tak z 3 odcinki mi się wydaje. Ciężki wybór mam żeby wybrać film który na końcu 2024 i w 2025 roku wygrał moje serce, bo premier solidnych w kinach dawno nie było jak teraz. Sprawa rozgrywa się między Chainsawem a Dandandan, i tutaj wygrywa jednak Dandandan. Chainsaw jest dobrze zrobiony przez MAPPA, ale nigdy postacie czy świat mnie nie porwały, a w Dandandan wszystko się zgadza. W S2 dowalili taką piosenkę rockową że nie można jej ominąć, i to w dwóch wersjach (JPN i ENG).
Rekomendowane odpowiedzi