AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Zgadzam się. My w razie czego będziemy musieli wziąć glówny ciężar walk na linii frontu wschodniego. Czyli krótko mówiac u nas. Wysyłanie żołnierzy to za to powinna być właśnie misja Europy centralnej. I tak nawet misja stabilizacyjna na Ukrainie, czy tam gwarancję bezpieczeństwa powinny być właśnie realizowane przez kraje które są za naszymi plecami. My mamy inną rolę kiedy sprawy potoczą się nie tak jak trzeba. -
Przez masterpiece · Opublikowano
Witam, Złożyłem komputer z podzespołów z poniższego linka: https://www.morele.net/inventory/info/ba0512e3/ Problem w tym ,że komputer podczas grania (najczęściej w cs2) się po prostu.. restartuje - po prostu jest crash, tak jakbym wypiął kabel zasilający albo wcisnął reset. Poniżej screen ze zdarzeń. Może mi ktoś podpowiedzieć co zrobić aby zażegnać ten problem? Ze swojej strony to: - poinstalowałem wszystkie najnowsze sterowniki płyty głównej, biosu, karty graficznej oraz procesora, - zamówiłem ten zasilacz https://www.morele.net/zasilacz-chieftec-vega-850w-ppg-850-s-14439142/ żeby sprawdzić czy mój 650w jest za słaby - nie rozwiązało to problemu, crashe są takie same, - ram został przetestowany przez "diagnostykę pamięci systemu Windows" - brak błędów, - wpiąłem kabel zasilający bezpośrednio do gniazdka zamiast do listwy, - sprawdzałem temperatury w HWinfo podczas benchamrka. Tempy są w okolicach 75% przy 100% wykorzystania cpu i gpu - komputer się sam nie wyłączył (ale podczas odpalenia csa, wywala po jakichś 15 minutach). Komp prawie zawsze wyłącza się podczas grania w cs2 (nawet na low ustawieniach), raz czy dwa wyłączył się podczas grania w BF6, jeszcze nigdy się nie wyłączył podczas zwykłego przeglądania Internetu. Co jeszcze powinienem zrobić? Czy jest to możliwe ,że dla tej konfiguracji płyta główna jest po prostu za słaba i odcina zasilanie podczas skoku? Dzięki. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Tak, miałem tak z obecnym Tufem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi