Phoenix. Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz niech kurteczka zaskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu a wlasnie co z tym arrow lakiem? ;d dzien po premierze juz nie byl nigdzie dostepny - to co oni - zrobili premiere widmo? mieli ten tydzien - 2 zeby ew cos tam sprzedac zanim nowe ryzeny wyszly i nawet to skopali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doamdor Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Ali napisał(a): a wlasnie co z tym arrow lakiem? ;d dzien po premierze juz nie byl nigdzie dostepny - to co oni - zrobili premiere widmo? Umar . 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piła Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Najlepszy jest test na Komputer Świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMr. Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Lipton mówił, że 5400 bez problemu przez ustawienie w bios na +175MHz No a panu Sebastianie nie wlazło 5300 na 1.3V. Czyli zależy jak komu się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcug Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, muszka napisał(a): Tyle się naprodukowaliscie o pamięciach a wystarczy wrzucić 6000/cl30 i zapomniec bo roznica w granicy błędu pomiarowego Ja tu widzę błędy pomiarowe i być może GPU bottlenecka. Nie zmienia to faktu, że 6000 (szczególnie dobrze zoptymalizowane) jest ok, ale chodzi tylko o cyferki z tego testu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Sebixowi to 5210 pewnie nie szło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Nie spodziewałem się, że wydajność będzie znacznie lepsza, niż na slajdach. Liczyłem na jednak jeszcze niższe temperatury, chociaż biorąc pod uwagę wyższy pobór mocy od 7800x3d to zbliżona temperatura jest zrozumiała. Ogólnie udana premiera. Jak 7700 kiedyś okaże się za słaby, to będzie na co wymieniać, chociaż w przypadku Zen6 x3d będzie pewnie jeszcze lepiej. Edytowane 2 godziny temu przez wamak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paw79 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Olać OC, które i tak realnie nic nie daje. Lipton w swojej recenzji mówi że na stocku (5225MHz) przeszło mu UV -100mV, co przełożyło się na 30W mniej. Toż to można wkładać nawet do najtańszych płyt. Miazga. 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 39 minut temu, Phoenix. napisał(a): Kto ma mokro daje lajka temu postu! Chlapnąłeś już coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Paw79 napisał(a): na stocku (5225MHz) 5300 trzeba zrobić żeby ładnie wyglądało i tyle Potem Curva, vsoc i będzie gites majonez. Dawać to już do sklepu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_krk Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu No to czas zbierać kasiorke. 5800x jest już sto lat za murzynami nawet z 3080 w 3440x1440 będzie czuć te moc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gret Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Passt napisał(a): @Phoenix. oglądam i piję Twoje zdrowie. Pierwszy rzut oka na test PPC i jestem zmasakrowany 30% szybszy od mojego proca. Nie tego się spodziewałem Na innych portalach pewnie jest jeszcze lepiej 16% w 4k, raczej szkoda kasy na wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areczek1987 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Roman dał nawet direct die 5.6ghz Edytowane 2 godziny temu przez areczek1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandal Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 9800X3D... no mocne bydle do gierek i tyle. Proc ściśle rzecz ujmując do tego typu zastosowań. To było wiadomo, ale spodziewałem się czegoś więcej jeśli chodzi o inne zastosowania. No cóż, dla tych co pracują na PC i grają w wolnych chwilach są inne dobre rozwiązania, a nawet dużo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, Gret napisał(a): 16% w 4k, raczej szkoda kasy na wymianę Ja gram w 1440p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godlike Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 21 minut temu, Phoenix. napisał(a): Teraz niech kurteczka zaskoczy Nasze portfele napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sultan_kosmitow Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Grandal napisał(a): No cóż, dla tych co pracują na PC i grają w wolnych chwilach są inne dobre rozwiązania, a nawet dużo lepsze. Zdradzisz jakie ? Bo wykorzystanie rdzeni ponad 8 jest dosc ograniczone - patrz testy kompilacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gret Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Passt napisał(a): Ja gram w 1440p. Wiem i tam jest te 30% już można się zastanowić nad zmianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piła Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 17 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Sebixowi to 5210 pewnie nie szło. Weź może zluzuj poślady Zakładam że piszesz o PPC, a tam zrobili 5400 MHz 1.25V, a nie szło 5500 MHz na 1.3V. Zadowolony? Starszynie psujesz klimat i zaczyna być to męczące. Edytowane 2 godziny temu przez Piła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_krk Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Dla mnie jak pracuje na kompie starczy procek 8/16 nie każdy potrzebuje 16 rdzeni dla tych będzie za jakichś czas 9900/9950x3d. Mi jest potrzebny przy programowaniu jeden szybki wątek i w miarę mocne multi. A np w https://www.purepc.pl/amd-ryzen-7-9800x3d-test-recenzja-opinia-wydajnosc-gry?page=0,20 kompilacji vs w ue4 jest na poziomie 14900k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kales Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jak ktoś będzie wymieniał, to chętnie odkupie 7800X3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, Piła napisał(a): Starszynie psujesz klimat i zaczyna być to męczące. Będziesz płakać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel87 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 15 minut temu, wrobel_krk napisał(a): No to czas zbierać kasiorke. 5800x jest już sto lat za murzynami nawet z 3080 w 3440x1440 będzie czuć te moc;) Mój 5800X chyba też już powinien przejść na emerturuę. Patrzę, że przy zmianie na 9800X3D i graniu w 4k na 4090 wzrost byłby już mocno odczuwalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi