Sidr 124 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Spychcio napisał(a): Albo @Kadajo ma multikonto Miałem go na Pclabie chyba jeszcze przed tym, kiedy@ Kadajo sobie ustawił podobnego. Tak kończąc offtop. :} 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Widzę że pojęcie "dać" jest wielu osobom obce
maxmaster027 887 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 4 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Żadnego gpu/cpu/części z pc nie sprzedaję, oddaje w rodzinie/znajomym Sprytna odpowiedz No ale potrerdza to moje przypuszczenia. To rodzinka sobie sprzeda najwyżej
Wu70 739 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Widzę zaczął się już sezon na posty "4090 u mnie zostaje, za mały przyrost, po OC mam to samo". Dzień po premierze będzie od tych samych osób: "Musiałem kupić, potrzebowałem tych +20%" 7 1
Brolly 765 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, SylwesterI. napisał(a): Widzę że pojęcie "dać" jest wielu osobom obce Nie zczaiłeś ironii Jak masz upierdliwego członka rodziny albo znajomego a np robisz remonty i on chce na krzywy ryj "taniej" albo "za darmo" to liczysz drożej 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Widzę że pojęcie "dać" jest wielu osobom obce Wiesz, to zależy od kontekstu. Jak ludzie słyszą że "ona daje", to ludzie różnią mogą to odebrać Edytowane 7 Stycznia przez Element Wojny
Brolly 765 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 9 minut temu, Wu70 napisał(a): Widzę zaczął się już sezon na posty "4090 u mnie zostaje, za mały przyrost, po OC mam to samo". Dzień po premierze będzie od tych samych osób: "Musiałem kupić, potrzebowałem tych +20%" Spoiler nie chciało mi się wulgaryzmu wycinać chyba obejdzie się 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, maxmaster027 napisał(a): Sprytna odpowiedz No ale potrerdza to moje przypuszczenia. To rodzinka sobie sprzeda najwyżej Prezentów się nie sprzedaje, jak rodzinka uzna że czas na wymianę to da następnemu, ale dla niektórych to widać nie do ogarnięcia, że można coś komuś za darmo oddać
Spl97 1 293 Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia 3 minuty temu, maxmaster027 napisał(a): To rodzinka sobie sprzeda najwyżej Z rodziną to się nie robi jakichkolwiek biznesów . 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 4 minuty temu, Brolly napisał(a): Nie zczaiłeś ironii Jak masz upierdliwego członka rodziny albo znajomego a np robisz remonty i on chce na krzywy ryj "taniej" albo "za darmo" to liczysz drożej No nie zczaiłem sorki
Radio Tirana 1 046 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 6 minut temu, Brolly napisał(a): nie chciało mi się wulgaryzmu wycinać chyba obejdzie się Memy z wulgaryzmami proszę wstawiać w spoiler, to porządne forum jest.
Fenrir_14 825 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Ja zamierzam podmienić ze względów praktycznych Nowy sprzęt - nowa gwarancja. 4090 jeszcze będzie na gwarancji, więc jak ceny będą kiepskie to można jej pomóc wyciągnąć nogi Jeśli modelu już nie ma w sprzedaży - zwrot pieniążków. Tak w moim przypadku było z 3080Ti, pełen zwrocik i 4090 jakieś grosze wyszło
DrKleiner 0 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 5 minut temu, Wu70 napisał(a): Widzę zaczął się już sezon na posty "4090 u mnie zostaje, za mały przyrost, po OC mam to samo". Dzień po premierze będzie od tych samych osób: "Musiałem kupić, potrzebowałem tych +20%" Miałem to samo napisać, bawią mnie te posty ale, tak jest co generacje. Kupując elektronikę czy nowe samochody z salonu trzeba liczyć się ze sporą utratą wartości... Ciekaw jestem faktycznych wyników oraz jak sprytnie te wszystkie mechanizmy generowania klatek nv poprawi softowo jak i co w krzemie poprawili. Recenzje 21.01 będą mnie bardzo mocno intrygować.
cichy45 607 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia NVIDIA: wprowadzamy generator klatek x4 Randomowy programista: hold my beer
maxmaster027 887 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 10 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Prezentów się nie sprzedaje, jak rodzinka uzna że czas na wymianę to da następnemu, ale dla niektórych to widać nie do ogarnięcia, że można coś komuś za darmo oddać Zdziwiłbyś sie.
P.Wiśnia 129 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Robić arkusz wszystkich niereferencyjnych kart, czy się nie opłaca? 3 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Sprawdzajcie co było, bo ten filmik już się nudny co stronę robi 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Ile razy jeszcze to będziecie wrzucali?
ptys 43 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 12 minut temu, Wu70 napisał(a): Widzę zaczął się już sezon na posty "4090 u mnie zostaje, za mały przyrost, po OC mam to samo". Dzień po premierze będzie od tych samych osób: "Musiałem kupić, potrzebowałem tych +20%" standardowe pieprzenie które ma jakoby zatrzymać upadek cen kart starszej generacji, a prawda taka że jak będzie dostępność na rynku serii 5xxx a wydajność 5080 będzie wyższa jak 4090 to te karty z drugiej ręki będą szły za 3.5k, wystarczy spojżeć na olx ile dziś 4080 się pojawiło nawrt na allgro typ co róbuje sprzedać od dłuższego czasu gainwarda opuścił po wczorajszej konferencji 250zł i nadal nie może sprzedać
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Wy sobie tu dyskutujcie jakie te nowe karty do bani, słabe techniki, fejki i oszukiwacze, a ja sobie na spokojnie poszukam fajnego modelu 5070 Ti. 2 3
Fenrir_14 825 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 3 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): Robić arkusz wszystkich niereferencyjnych kart, czy się nie opłaca? Jeśli masz czas i chęci Ja doceniam Twoją inicjatywę
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia My mamy się tak śmiać, czy to ty sam z siebie tak?
Rekomendowane odpowiedzi