to taka spora hipokryzja, bo na chińskie auta leci hejt, że głowa mała. ale ci sami ludzie mają bogatą historię zakupową na aliexpress czy jakimś temu. Tu już nic nikomu nie przeszkadza.
I tu mam beke, bo Huawei niedobry fujka bo szpiegostwo, ale chinole na drogach z kamerami i podłączaniem do internetu to już spoko bo tańsze od Passata...
Nie wiem, jak to wygląda z DLSS, ale tez nie powiedziałeś w ilu fpsach chcesz grać, ponieważ może się to okazać nie potrzebne jak celujesz w 60 fps. Dla mnie RT to jest przerost formy nad treścią, tym bardziej w dynamicznych grach gdzie tego się poprostu nie zauważy, jak nie staniesz i nie będzie patrzył ale to tylko moje zdanie.
Cavill raczej sporo potrafi, spektrum(dobrze zagranych) roli jakie miał w swojej karierze o tym świadczy i w odróżnieniu od wielu "gwiazdek" obecnej generacji(z wyjątkami), potrafi wyrazić swoją twarzą więcej niż tylko jedną emocję.
Jest też na tyle rozchwytywanym obecnie aktorem, że nie musi się godzić na nic, co mu nie odpowiada, a jest generalnie nerdem i jeśli film/serial bazuje na książkach to zawsze wałkuje je od A do Z, wielokrotnie i chce aby produkcja oddawała to w 100% lub najbliżej tego jak się da. Mówił o tym nie raz. Co do konfliktu z showrunnerami Wiedźmina - to jest dobrze udokumentowany fakt. Wcale mu się nie dziwię i dobrze zrobił.
Rekomendowane odpowiedzi