iammike 19 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Godzinę temu, tomcug napisał(a): 5090 Foundersa nie dostaliśmy, 5080 Founders był. 5080 founders był? Gdzie?
TheMr. 2 610 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 14 minut temu, Ogider napisał(a): Dodam że jeszcze w miarę spokojnie da się kupić 4070Ti super w cenie poniżej 4k. 3.6-3.8 na PL Amazonie np Widzę dzisiaj że chyba ruszyła wyprzedaż . Na ceneo sporo modeli wskoczyło poniżej 4k. Wczoraj jak zerkałem to było znacznie mniej. Zostały paździerze do mocnego UV w tej cenie. Za 3.4k zostały dobre wersje 4070S.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 58 minut temu, Kadajo napisał(a): Czy tobie się sufit na łeb nie spadł 🤭 Widzę że nie zrozumiałeś, więc wytłumaczę Ci to raz jeszcze: 4070 Ti Super mogę zwrócić w ciągu 2 miesięcy, no questions asked, kasa wraca na konto. Jeśli będzie okazja zdobycia 5070Ti (pod warunkiem że testy pokażą że w ogóle warto) w cenie zbliżonej do MSRP (tak, wiem, prawdopodobne tak samo jak to że w przyszłym tygodniu zostanę królem Bułgarii), to dlaczego miałbym nie skorzystać? Jedną oddaję, drugą kupuję, wychodzę na zero, a darmowy upgrade co jest, to jest. Teraz już ok? Edytowane 1 Lutego przez Element Wojny
Spychcio 802 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 4 godziny temu, sk09372 napisał(a): A Ty nie celowałeś w 5070 ti ? Tak, ale premiera i wydajność 5090/5080 ostudziły mój entuzjazm odnośnie 5070Ti. 1
tomcug 2 451 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 18 minut temu, iammike napisał(a): 5080 founders był? Gdzie? No na stronie głównej, gdzie indziej miał być https://ithardware.pl/testyirecenzje/nvidia_geforce_rtx_5080_test_recenzja_opinia-38457.html
Element Wojny 4 776 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 7 minut temu, Spychcio napisał(a): Tak, ale premiera i wydajność 5090/5080 ostudziły mój entuzjazm odnośnie 5070Ti. Skoro 5080 to tak naprawdę 5070Ti, to 5070Ti to może być tak po prawdzie 5070.
Reddzik 2 777 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 37 minut temu, Brolly napisał(a): jaki sklep btw? Oleole. 1
VRman 2 643 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 5060Ti, a nie 5070Ti. BTW. Na reddicie w końcu zmiana nastrojów: Zero upvote'ów, a jest w HOT, więc to nie to, że ludzie nie zauważyli. To cieszy. Jeszcze 2 lata temu byłoby +500. Wreszcie zaczęło docierać.
Brolly 766 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Teraz, Reddzik napisał(a): Oleole. Kurna u nich to zawsze jakieś rarytasy
caleb59 1 635 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 18 minut temu, Element Wojny napisał(a): Widzę że nie zrozumiałeś, więc wytłumaczę Ci to raz jeszcze: 4070 Ti Super mogę zwrócić w ciągu 2 miesięcy, no questions asked, kasa wraca na konto. Jeśli będzie okazja zdobycia 5070Ti (pod warunkiem że testy pokażą że w ogóle warto) w cenie zbliżonej do MSRP (tak, wiem, prawdopodobne tak samo jak to że w przyszłym tygodniu zostanę królem Bułgarii), to dlaczego miałbym nie skorzystać? Jedną oddaję, drugą kupuję, wychodzę na zero, a darmowy upgrade co jest, to jest. Teraz już ok? 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 13 minut temu, Brolly napisał(a): Kurna u nich to zawsze jakieś rarytasy Kilka godzin po tym jak wziąłem RTXa pojawiła się 7900XTX Pulse za 3500zł z groszami, nie pamiętam dokładnej kwoty, długo się trzymała, nazajutrz słyszałem, że cena jeszcze spadła, chyba do 3100 i poszła. Zanim ja swoją kupiłem, to kilka dni wcześniej była 4080S za 4450zł. Edytowane 1 Lutego przez Reddzik 1
MJRegul 495 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) KUR** przez Was właśnie zamówiłem 4070 Ti Super bo cena dziś spadła na tyle, że uznałem, że mogę kupić bez wielkiego bólu JPRDL Jedyna wersja jaka mi pasuje optycznie poza kartami FE. PODPASKA od Zotaca. Edytowane 1 Lutego przez MJRegul 2 2
NoviAMG 432 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Na ole/rtv bo to jedna sieć, często gęsto są fajne outlety. A towar na ogół nie budzący zastrzeżeń. Dziś spróbowałem drugi raz z ramem 2x32gb, mam nadzieję, że tym razem trafię hynixa adie... 1
KaszaWspraju 57 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 4 i 5,5k za 4080super nie wydają się takie atrakcyjne jak nową można kupić za 5k. Wysyła Amazon. Sam się zastanawiać czy odpuścić OLX bo tam ceny śmiechowe, jak można mieć nową. 1
Brolly 766 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 9 minut temu, MJRegul napisał(a): KUR** przez Was właśnie zamówiłem 4070 Ti Super bo cena dziś spadła na tyle, że uznałem, że mogę kupić bez wielkiego bólu Gdzie i za ile? bo na pewno nie x-cum
samsung70 210 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego podpowie ktoś dlaczego HWinfo raportuje PL reach kiedy nawet nie jest pod duzym obciążeniem?
MJRegul 495 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 8 minut temu, Brolly napisał(a): Gdzie i za ile? bo na pewno nie x-cum amazon, nie lubię tam kupować ale zobaczymy, może przyjedzie do paczkomatu i może będzie działać i może nie będę musiał zwracać, czego nigdy w amazonie nie robiłem bo tam raczej nie kupuję no ale stało się Edytowane 1 Lutego przez MJRegul 2
Ogider 103 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Godzinę temu, TheMr. napisał(a): Zostały paździerze do mocnego UV w tej cenie. Za 3.4k zostały dobre wersje 4070S. ten Zotac wydaje się fajny ze względu na masywne chłodzenie i opcjonalną extra +2 lata gwarancję producenta(jak to u Zotac po zarejestrowaniu) Był na Amazon ale wczoraj się sprzedał. Według strony Zotac to ta karta jest większa niż Solid 5090 Edytowane 1 Lutego przez Ogider
DżonyBi 1 977 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Jest tego troche https://www.hagglezon.com/pl/s/Rtx 4070 ti super
MJRegul 495 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego dzisiaj coś obrodziły na amazonie 4070TiS, w tych cenach jak ktoś szuka NOWEJ karty ze średniej półki to jak się uprzeć to chyba warto
hopes 14 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego A tak z ciekawości komuś udało się zakupić rtx 5090? Bo z tego co gadają wszędzie to cud dorwać nawet jedną sztukę.
Kadajo 7 426 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 56 minut temu, Element Wojny napisał(a): Skoro 5080 to tak naprawdę 5070Ti, to 5070Ti to może być tak po prawdzie 5070. Chyba 5060 bo 5080 to w rzeczywistości 5070 1 1
Brolly 766 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 6 minut temu, Ogider napisał(a): ten Zotac wydaje się fajny ze względu na masywne chłodzenie i opcjonalną extra +2 lata gwarancję producenta(jak to u Zotac po zarejestrowaniu) Był na Amazon ale wczoraj się sprzedał. A czy to nie jest przypadkiem zwykła cena najtańszego 4070 ti super? za tyle kojarzę nawet na xkomie chyba 3700-3800.
Rekomendowane odpowiedzi