DżonyBi 1 969 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) cyferki sie poprzestawialy Edytowane 1 Kwietnia przez DżonyBi
Faflucy 312 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Faflucy U mnie nie ma tego poziomowania o którym pisałeś. Tego ? Masz najnowszą wersje GPU Tweak 1.9.2.4 ? I czy piszesz o TUF czy może już astral dojechał ? Edytowane 1 Kwietnia przez Faflucy
sovas 662 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Ok ustawiłem takie coś i jestem zadowolony. 890mV - clock skacze 2670-2760 w Steel Nomad. Sprawdzę stabilność w grach. https://www.3dmark.com/3dm/129997792? Edytowane 1 Kwietnia przez sovas
DżonyBi 1 969 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Faktycznie jest nowy GPU Tweak. Tez bede musial sciagnac. Mam jeszcze 1.9.0.3 https://www.asus.com/supportonly/gpu tweak iii/helpdesk_download/ Edytowane 1 Kwietnia przez DżonyBi
dawidoxx 974 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 19 minut temu, ODIN85 napisał(a): Czas dać robotę serwisowi No nie gadaj ze będziesz ją parował z 11900KF
Kadajo 7 410 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 5 minut temu, DżonyBi napisał(a): W steel nomad 15659 jest i jak bedzie trzeba to wynik sie poprawi. W grach czesto na 5090 juz mnie 120Hz w monitorze ogranicza niz sama karta. Moar Pawoa !!! 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, dawidoxx napisał(a): No nie gadaj ze będziesz ją parował z 11900KF Do 4k jeszcze styknie a w 2026 nowy Intel wleci Team niebieski Edytowane 1 Kwietnia przez ODIN85
Faflucy 312 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) @PiPoLiNiO Pucuj się, dojechał Astral ? Edytowane 1 Kwietnia przez Faflucy
Faflucy 312 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Świerszcze muszą być, pytanie tylko czy do zaakceptowania czy nie? Świerszczy na pulpicie? Czy tylko pod obciążeniem?
tomcug 2 440 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Spokojnie, do 18 sztuk jeszcze daleko... a i tak nie znajdziesz takiego, żeby był wg Ciebie dobry. Za to trafisz na czarną listę wszystkich sklepów 1 1
Kadajo 7 410 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Pal tam licho karty zobacz jak wszyscy za procki przepłacają
Faflucy 312 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 20 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): One wszystkie 4 sztuki bez UV dają w przeglądarce przy 4k 240Hz To mój nie daje ale mam monitor 4K 144hz więc może dla tego. U mnie za to czasami monitor się nie wybudza ze stanu uśpienia Edytowane 1 Kwietnia przez Faflucy
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) @sovas klepnalem przed chwila INNO3D 5090 X3 za 10300, to roznica 5,5k do Aorusa mojego. Dasz info jak sie ma ten inno do ventusa? Ktora lepsza? 5,5k roznicy to chyba glupi bym byl nie odsylajac tego Aorusa, tylko pytanie jak ten inno sie sprawuje wzgledem innych slabych modeli? Wiem, ze cewki Ci na pulpicie chodzily jedynie. Edytowane 1 Kwietnia przez Tester Wrażeń 1
tomcug 2 440 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Póki nie trafie na Twoją czarną listę, to moja dusza jest spokojna 🤗🤗🤗🤗 O moją czarną listę nie martw. Lepiej o czarną listę @Kadajo 1
GAZuOOT 192 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 1 godzinę temu, sovas napisał(a): Ventus dojechał. Ropy są. Na pulpicie cisza. Zobaczę co dalej będzie Odpaliłem KCD2 - przy 260 fps cewki na razie dosyć ciche. Napięcie 1.065V - zegar cały czas 2800+ Krzywa default: Widzę, że krzywa identyczna jak w Gaming Trio 5090, wyniki UV podobne. Z tym że, u mnie na delikatnie niższym napięciu deczko wyższy wynik (ale to kosmetyka już). Jak ktoś nie chce bić rekordów, to po UV na 0.9V spoko karta z teg mientusa jak na cenę MSRP.
RTX4090 358 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 15 minut temu, tomcug napisał(a): Za to trafisz na czarną listę wszystkich sklepów prędzej US - ciekawe czy kolega odpowiednie kwity składa i płaci podatki za odsprzedaż z zyskiem 1
Faflucy 312 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Są karty co mają za mało ROPów ale są też karty co mają i za dużo ROPów https://www.techpowerup.com/334901/surprise-reversal-geforce-rtx-5090-found-with-too-many-rops-matches-rtx-pro-6000-8-performance 3
galakty 3 318 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 22 minuty temu, Kadajo napisał(a): Pal tam licho karty zobacz jak wszyscy za procki przepłacają Oj tam, ale w 720p/1080p on gniecie wszystko.... Nie znasz się 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Tester Wrażeń taką znajdź to na pewno zejdzie jako biały kruk +5k zł
tomcug 2 440 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Od kiedy płaci się podatek za zwrot do sklepu? Brawo, jesteś uratowany. 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Tester Wrażeń taką znajdź to na pewno zejdzie jako biały kruk +5k zł Taka by rzeczywiście zeszła za dobrą kasę, a nie jak ten poprzedni "biały kruk" () bez ROP-ów
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Się śmiejecie a to Gaming OC zeszło finalnie na zawał 1
sovas 662 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 19 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): @sovas klepnalem przed chwila INNO3D 5090 X3 za 10300, to roznica 5,5k do Aorusa mojego. Dasz info jak sie ma ten inno do ventusa? Ktora lepsza? 5,5k roznicy to chyba glupi bym byl nie odsylajac tego Aorusa, tylko pytanie jak ten inno sie sprawuje wzgledem innych slabych modeli? Wiem, ze cewki Ci na pulpicie chodzily jedynie. Tak cewki w inno grały. Może trafisz lepszą sztukeę. Wydajnościowo podobnie. Nie jest to poziom topki, ale jest ok. W ventusie nie słychać cewek ani na pulpicie, ani pod obciążeniem. Teraz gram w CP od 30min i jakiś czas temu zatrzymała się temp na 75 stopni. Rpm 2000 1
Rekomendowane odpowiedzi