aetern 9 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) Drop w MSI, np: https://pl-store.msi.com/collections/karty-graficzne/products/geforce-rtx-5090-32g-suprim-soc Edit: widzę, że po fakcie. Edytowane 10 Kwietnia przez aetern 1 1
TheMr. 2 602 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 22 minuty temu, darekz napisał(a): Szykujcie się, bo za kwadrans bedzie drop na eshopie MSI. Między innymi 5090 Suprim. Czekam na drop 5070Ti Vanguard za 4199zł Sobie jeszcze poczekam .
Doamdor 1 782 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Dałem drugą szansę Ventusowi z serii 5xxx, może teraz mnie nie zawiedzie. 2
darekz 67 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 2 minuty temu, TheMr. napisał(a): Czekam na drop 5070Ti Vanguard za 4199zł Sobie jeszcze poczekam . Chyba tak
Doamdor 1 782 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 9 minut temu, sovas napisał(a): Btw jak wypada Suprim vs Vanguard? 2840 g vs 2407 g Brałbym Suprima, ale Vemtus finansowo wypada korzystniej.
Pavel87 703 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) Korci ten 5090 Suprim, ale w sumie nadal nie narzekam na 4090 No i do 5090 to przydałaby się już nowa platforma na AM5 a nie te archaiczne AM4 Edytowane 10 Kwietnia przez Pavel87
DżonyBi 1 969 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Teraz, Doamdor napisał(a): 2840 g vs 2407 g Brałbym Suprima, ale Vemtus finansowo wypada korzystniej. Na te roznice czesciowo sklada sie obudowa chlodnicy. Plastik Vanguard vs stalowa/aluminiowa Suprim
Doamdor 1 782 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): Na te roznice czesciowo sklada sie obudowa chlodnicy. Plastik Vanguard vs stalowa/aluminiowa Suprim Różnica w cenie to 100zł, więc Vanguard nie ma sensu.
DżonyBi 1 969 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) Chyba, ze ktos chce figurke smoka bo ten Vanguard jest w wersji launch edition Edytowane 10 Kwietnia przez DżonyBi
darekz 67 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 7 minut temu, Pavel87 napisał(a): Korci ten 5090 Suprim, ale w sumie nadal nie narzekam na 4090 No i do 5090 to przydałaby się już nowa platforma na AM5 a nie te archaiczne AM4 Możesz potraktować zakup 5090 jako mocny argument do wymiany reszty 1
Doamdor 1 782 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) 7 minut temu, DżonyBi napisał(a): Chyba, ze ktos chce figurke smoka bo ten Vanguard jest w wersji launch edition Mam od premiery, nawet nie wyciągałem. Ten model jest fajny na prezent, ładnie opakowany i ma figurkę. Ludzie wykupili Ventusa Edytowane 10 Kwietnia przez Doamdor
Pavel87 703 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 3 minuty temu, darekz napisał(a): Możesz potraktować zakup 5090 jako mocny argument do wymiany reszty No właśnie tak by pewnie było Szkoda, że na MSI store nie można wziąć na firmę
darekz 67 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 5 minut temu, Pavel87 napisał(a): No właśnie tak by pewnie było Szkoda, że na MSI store nie można wziąć na firmę Hehe, no jak lubię MSI, tak z tym brakiem opcji b2b to jest jak taki soczysty liść
DżonyBi 1 969 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 5 minut temu, Pavel87 napisał(a): Szkoda, że na MSI store nie można wziąć na firmę Bardzo dobrze, ze nie mozna. Sa dostepne dluzej i mozna kupic bez stresu. 2 3
darekz 67 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): Bardzo dobrze, ze nie mozna. Sa dostepne dluzej i mozna kupic bez stresu. A ja tak długo szukałem plusów takiego rozwiązania... Jednak są takowe
ODIN85 3 502 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 48 minut temu, Pavel87 napisał(a): Korci ten 5090 Suprim, ale w sumie nadal nie narzekam na 4090 No i do 5090 to przydałaby się już nowa platforma na AM5 a nie te archaiczne AM4 Bierz. Jedno masz życie
Kanzu 206 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 19 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): To niezłe Media Experty, X-komy i Komputroniki z cenami 15500-19000 za Suprim Dlatego kupiłem plusa w ME, żeby mieć 100 dni zwrotu. Przetrzymam go do lipca, oddam i kupię już po spadkach. Oni próbują ruchać sztucznie utrzymywanymi cenami to się odwdzięcze korzystając za free
darekz 67 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 4 minuty temu, Kanzu napisał(a): Dlatego kupiłem plusa w ME, żeby mieć 100 dni zwrotu. Przetrzymam go do lipca, oddam i kupię już po spadkach. Oni próbują ruchać sztucznie utrzymywanymi cenami to się odwdzięcze korzystając za free To jest dobry patent. Przerabiałem już ten temat nieraz i zawsze bez problemów, nawet w 99 dzień 1
sideband 1 775 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Korporacja janusz widzę ma się dobrze poużywać 3msc i oddać 2
darekz 67 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): A niby ja tu działam na szkodę sklepów 🤣🤣🤣🤣 Skoro sklepy nie przejmują się Nami, to my nie przejmujemy się nimi! Proste 9 minut temu, sideband napisał(a): Korporacja janusz widzę ma się dobrze poużywać 3msc i oddać Przypadki bywają różne bardzo, ale januszex odrazu? 1
Pavel87 703 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 26 minut temu, ODIN85 napisał(a): Bierz. Jedno masz życie Nie kuś bo wezmę dwie
Rekomendowane odpowiedzi