I to jest właśnie myślenie naszych obecnych "elyt" żeby tylko nie podpaść USA zamiast realnie budować sojusz z tymi, którzy mają takie same albo przynajmniej podobne cele i w oparciu o geografię.
Nie ma już prymatu więc nawet iluzja parasola ochronnego USA przestala działać. Nawet nie słuchasz tego co przedstawiciele USA mówią wprost - celem są Chiny a wszystko inne to środki i będziemy interweniować tam gdzie mamy w tym swój interes. Europa musi zadbać o siebie sama.
Obecnie jak gram mam średnio +/-100fps. Ale pograć jakiś Dm, casual to tak jak napisałeś @VRman jest tragedia. CSgo chodziło bardzo dobrze. Gram obecnie 4:3 stretched 1280x960.
Czy wsadzenie tutaj używanej i7 4790k i jakiejś mocniejszej grafy miałoby sens? Odnośnie GPU nie wiem w co mógłbym tutaj celować.
Aktywne sugeruje, że to coś więcej niż kanaliki wentylacyjne.
Btw. Jeszcze jedna rzecz jaka mi się przypomniała to spryskiwacz do kamery cofania. Niby prosta rzecz a jaka użyteczna, to mnie strasznie irytuje w A3 że po jeździe (nawet krótkiej) w deszczu/błocie kamera jest tak usyfiona, że podczas cofania nic nie widać. Tutaj spryskujesz i jest po problemie. Chociaż VW czy Merc mają kamerę schowaną pod znaczkiem, który się uchyla podczas cofania więc to też dobre rozwiązanie.
Spoko, jedyne co mnie tutaj przekonuje to fakt, że Fleabag jest generalnie bardzo dobrze oceniany i zgarnął swego czasu trochę nagród, więc widocznie coś w tym jest. Po prostu kompletnie nie dla mnie, dotrwałem do połowy pierwszego sezonu (czwarty odcinek?). Killing Eve? Podobnie. Oczywiście Tomb Raider nie jest tak "ambitny" i być może będzie to wyglądać odmiennie. Tak czy inaczej produkcje PWB to nie moje klimaty.
A ja patrzyłem na 2x24GB za 1099zł na Amazonie w Grudniu i mówię "nieee, za duże ryzyko, że to już wyżej nie poleci"
BTW.
Apropo przyszłości to patrz na mój post z listopada:
Dawać mi tu 10K/miesiąc za bycie analytynkiem rynkuf
Rekomendowane odpowiedzi