RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@musichunter1x dual fany nie są złe, bo mimo np 1800-2000rpm przy dobrych wentylach masz w dosc cicho. Zawsze to jest jeden wentylator mniej. Gorzej, że sporo znich kręci sie jednak 2500-2600rpm a to juz dosc sporo (np Ventus 5070 dual fan), aczkolwiek jakis gostek testował i mowil, że nawet ujdzie. -
Przez shakal84 · Opublikowano
Dokładnie tak to wyglądało jak kawałki bandaża (ale głupek to wywalił bo myślał że to jakiś badziew) dzięki za linki chyba będę zmuszony coś kupić. Aktualna temperatura rdzenia to około 74 *C ( sensory GPU-Z) na 3D marku 2003 z tym że na słabym procku E2140 1,6 GHz domyślam się że gdybym zapodał jakiegoś E8600 3.33 GHz to było by więcej przy E2140 tragedi nie ma ale przed moim spartoleniem karty było max 61 *C i do tego dążę z powrotem. Przy rozciągnięciu może nie dlegać w całośći. A bardzo miękkie pady to ..... ???? jakieś konkretne ? marka >? link ? -
Przez Kabor · Opublikowano
Nie musisz wgrywać rządnych plików. Nie ma to najmniejszego sensu. Aby w wieśku uruchomić nowy DLSS musisz w apce czy inspektorze wymusić profil i wtedy stery same sobie w locie używają najnowszej wersji zassanej ze sterowników. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Słyszałem o jeszcze jednym patencie... Możesz rozciągnąć pady, przez co będą węższe. Ludzie robili tak z ThermalRight Odyssey. Ale do starych, tanich kart i tak małych odległości rzeczywiście lepiej jakiś kit kupić lub bardzo miękkie pady. Sam nieszczęśliwie kupiłem Odyssey, ale nie musiałem ich używać. Teraz trafią na backplate do karty, aby chłodzić Vram jeszcze od strony pinów. Może spadną temperatury o kolejne 2-4C. -
Przez Slayer · Opublikowano
@leven No powiem Ci, że Twoje posty w tym wątku robią wrażenie, zawsze spora dawka konkretów! Tak u mnie to wygląda, jak na obrazku. Link pusty, nie działa. To do DLSS trzeba ładować jakieś pliki z zewnątrz? Myślałem, że jak mam najnowsze sterowniki od nvidia to będę miał od razu najnowszego DLSSa, no i jak ustawić preset na M? Dlaczego DLSS nie na quality, aż tak dużo się traci? No i hairworks? Myslalem, ze to robi wiecej problemów niż pomaga 0_o
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi