Wyhylylybymy 31 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 56 minut temu, leven napisał(a): Pomysł ? Gość nawet na chleb nie ma, a pitoli, żeby 10000 zł wydać ? Co to za bzdury ? Temat techniczny, a jakiś jegomość cuda wypisuje. Gdzie jest Tomek ? (ADMIN) Jednak masz coś z głową 😅 skąd wiesz jaki gruby mam portfel człowieku jak mnie nawet nie znasz 😅 1
MarcoSimone 1 365 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 5 minut temu, Wyhylylybymy napisał(a): Jednak masz coś z głową 😅 skąd wiesz jaki gruby mam portfel człowieku jak mnie nawet nie znasz 😅 Taka uroda co niektorych. Jeden chleje i piszę z tyłka posty, drugi ma sraczkę i to samo wyczynia 1
Wyhylylybymy 31 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 3 minuty temu, MarcoSimone napisał(a): Taka uroda co niektorych. Jeden chleje i piszę z tyłka posty, drugi ma sraczkę i to samo wyczynia Czekamy na ripostę
TheMr. 3 058 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 1 godzinę temu, Wyhylylybymy napisał(a): Kurde a może być zaryzykować i kupić tak z 5szt 5090 i skalpować? mam rozkminę czy auto czy zaryzykować🤣 Więcej walenia się i bardziej ryzykowny pomysł, w dodatku spóźniony. A na giełdę zawsze warto wejść 1
Mar_s 2 486 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Obecnie norma dla 5090 u nas to 17-18k, skalpowanie przy takiej kwocie może być nieco problematyczne, szczególnie jak ktoś kupuje na osobę fizyczną, a nie na firmę.
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Kupując obecnie 5090 za ~16 tysięcy bez problemu przytniecie 2 tysiące na jednej sztuce, ale musicie mieć działalność gospodarczą. Bez faktury nikt wam tego nie kupi za taką kasę. Ani firmy od EJ AJ, ani profesjonalni graficy, ponieważ nie będą mogli użyć kodu rabatowego -23%.
leven 967 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Godzinę temu, Wyhylylybymy napisał(a): Jednak masz coś z głową 😅 skąd wiesz jaki gruby mam portfel człowieku jak mnie nawet nie znasz 😅 1 godzinę temu, MarcoSimone napisał(a): Taka uroda co niektorych. Jeden chleje i piszę z tyłka posty, drugi ma sraczkę i to samo wyczynia "Taka uroda co niektorych." 1 godzinę temu, Wyhylylybymy napisał(a): Czekamy na ripostę Mam nik leven, a Ty ?
Doamdor 2 947 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia https://videocardz.com/newz/msi-rtx-5080-suprim-draco-epic-confirmed-at-2775-mhz-60-mhz-faster-than-standard-suprim @Kadajo RTX 5080 dla ciebie.
MJRegul 802 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia (edytowane) Czyli 5000MHz+ na rdzeniu? Biorę! Edytowane 9 Sierpnia przez MJRegul 2
Wyhylylybymy 31 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Plecki ładne na ale to kwestia gustu wiadomo
Kadajo 9 968 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia @Doamdor by pamięć zwiększyli a nie jakieś bzdety
areczek1987 1 106 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Nawet nie wygrawerowane tylko namalowane jakieś byle co i już lecieć do sklepu. Ta moda na akwaria to jednak był pomysł i zdzieranie można uskutecznić za bardzo działu projektowego nie angażując. Może z racji kolejnej rocznicy pozwolą sobie zrobić coś dla poważnych ludzi.
caleb59 2 337 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Za te malunki smoka będzie dopłata od prestiżu.
bofff 227 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia jakby jeszcze zionęła ogniem z 12V 2x6 to może... chyba, że ma BIOS 500W i da radę
MJRegul 802 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia 9 godzin temu, areczek1987 napisał(a): Nawet nie wygrawerowane tylko namalowane jakieś byle co i już lecieć do sklepu. Ta moda na akwaria to jednak był pomysł i zdzieranie można uskutecznić za bardzo działu projektowego nie angażując. Może z racji kolejnej rocznicy pozwolą sobie zrobić coś dla poważnych ludzi. To nie zwykły malunek, jest tekstura i "emboss"
oldfashioned 867 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia Ladna karta, dla kogos z otwarta buda i piecem na stole... gdyby to byla 5090 to bym sie zastanowil
RTXnietylko4060tiUSER 700 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia Karta jak karta. Chwilowy zachwyt smokiem, a pozniej o nim zapomnicie. Wolalbym sobie wydrukowac, oprawic i zawiesic nad biurkiem takiego smoka. Taniej i efektowaniej
oldfashioned 867 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia Co kto woli, jeden wydaje 5 tys zloty na dywaniki w aucie, drugi lubi miec customowa karte w budzie od PC. Nikt nie mowi, ze to sie broni ekonomicznie
ODIN85 4 926 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia To i tak taniocha. Rowery są za ponad 50000zł
ket_rab 445 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) Skromnie tylko 33490 zł https://www.komputronik.pl/product/1022666/karta-graficzna-asus-geforce-rtx-5090-rog-astral-edition-20-32gb-dlss-4.html Edytowane 10 Sierpnia przez ket_rab 3
janek25 395 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) Ale bydle,kable od wentylatora jak od spawarki stoczniowej bester Edytowane 10 Sierpnia przez janek25
Doamdor 2 947 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia 18 minut temu, ket_rab napisał(a): Skromnie tylko 33490 zł https://www.komputronik.pl/product/1022666/karta-graficzna-asus-geforce-rtx-5090-rog-astral-edition-20-32gb-dlss-4.html Długość 36.1 cm Szerokość 13.9 cm Wysokość 9.4 cm Liczba zajmowanych slotów 4.7
janek25 395 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) Pokazujecie te karty a ja tu jak dziecko przy szybie z płaskim nosem czekam by ojciec cukierki przyniosł a wrócił z kaszanką 10 cm ale jak to,to niemozliwe Edytowane 10 Sierpnia przez janek25
Doamdor 2 947 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia https://videocardz.com/newz/rtx-5070-system-melts-pcie-power-cable-after-user-splits-one-8-pin-into-two-for-16-pin-adapter 1
Rekomendowane odpowiedzi