Walę graficzkę i filmowy feeling. Gra to ma być przede wszystkim gra. Dlatego głównie grywam w AA lub indie z ciekawymi mechanikami + Nintendo oczywiście. Czasem mnie coś napadnie by sprawdzić te szumne AAA i zazwyczaj wychodzi, że to produkcje głupie jak paczka gwoździ. W sumie nie, bo gwoździe obrażam.
Chyba chlubnym wyjątkiem jest Indiana Jones and the Great Circle. Immersive interaktywny Sim, ale nie grałem jeszcze.
jezeli tak uwazasz...
yhmm . tak tylko ci sie wydaje...sprawdzales w swoim np. Nissanie ? np. modul eCall - made in china. zdemontujesz go teraz?
niby jak chcesz to sprawdzic? na tym polega glowne wyzwanie dot cyberbezpieczenstwa. cyberbezpieczenstwo, to nie jest cos gwarantowane OOTB . jezeli ktos uwaza inaczej, to zyje w blogiej nieswiadomosci.
i masz tutaj pewnosc? ok. tutaj nie chodzi tylko o sprzet. tak tylko podpowiem. np, Microsoft swoje datacenter, ma tez w chinach (5), obslugiwane przez chinskich technikow, operatorow, firmy, z czym MS ma duzy problem. reszty doszukasz sie w seci.
Dziś lapek za 7k nawet nie jest średniakiem, więc nie wiem czego oczekujecie w tej cenie... kiedyś rower za 2k był dobry, dziś nawet ten za 5k jest chinolem. Kupując typowo gamingowego laptopa za 7k, który nastawiony jest na wydajność... nie oczekuj, że będzie wykonany z alu, chłodny, długo trzymał na baterii i inne, bo to nie jest taki target. Kolejna sprawa kupując laptopa czy nawet pc bez systemu trzeba umieć poprawnie ten system postawić. Nie wystarczy zainstalować windowsa i tyle., który potrafi wepchać swoje stare i niekompatybilne sterowniki.
Rekomendowane odpowiedzi