Doamdor 1 799 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia RTX 5090 - 1899-1999 USD RTX 5080 - 999 USD RTX 5070 Ti - 799 USD
Doamdor 1 799 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Jensen nadaje ze stacji kosmicznej Nvidia Jeszcze go AI wygeneruje. 2
Johnny Tomala 80 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Jestem. Mam do pracy na 15:30, zwykle chodzę spać koło piątej, to dla mnie to normalna pora
MarcoSimone 672 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Stare chłopy siedzą po nocy i czekają na jakąś śmieszną konfę A tak serio... Nie wiedziałem, że tylu z Was tyra na nocnych zmianach?! Teraz juz wiem skąd macie kasę na te RTXy 2
DITMD 796 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Mam nadzieje że znowu nie będę musiał budy zmieniać pod nową kartę 1
areczek1987 915 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Można się rozejść! Nie będzie rtx'ów dla cebulaków!
Spl97 1 293 Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia 6 godzin temu, Brolly napisał(a): Zapomniałem o tym że produkcja 4xxx została zakończona więc nie ma co się martwić że kurteczka nie pokaże 5xxx Musi coś dziś pokazać wraz z ceną i zapowiadaną premierą, gdyż za chwilę karty z serii 40 oprócz 4060 i 4060 Ti całkowicie znikną z półek, a od listopada/grudnia zeszłego roku brak dostaw i obecne zapasy się kurczą, co widać już po aktualnych cenach.
Radio Tirana 1 059 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 4 minuty temu, Johnny Tomala napisał(a): zwykle chodzę spać koło piątej, to dla mnie to normalna pora Kurtas nam tak ciśnienie podniesie cenami, że możesz się już pożegnać z dzisiejszym spaniem
Pawcio 84 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Cześć 😎 Pojawił się obraz oraz muzyka, zapewne wygenerowana przez ai. Czy któryś z polskich tech youtuberów prowadzi teraz transmisje na żywo? Wczoraj o godzinie 20.00 transmitował technokrata. Obecnie jest offline. Edytowane 7 Stycznia przez Pawcio
DyndaS 93 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 24 minuty temu, Kadajo napisał(a): Teraz to się dopiero zacznie Ta... a ten co zamiast ogarniać burdel, to jest tutaj spamerem nr. 1 5
Kadajo 7 424 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Cicho, nawet Jensen sra po gaciach, bo już spóźnienia 7 minut
ODIN85 3 504 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Pawcio napisał(a): Cześć 😎 Pojawił się obraz oraz muzyka, zapewne wygenerowana przez ai. Czy któryś z polskich tech youtuberów prowadzi teraz transmisje na żywo? Wczoraj o godzinie 20.00 transmitował technokrata. Obecnie jest offline. Oby na długo
Doamdor 1 799 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Tylko żeby kto zawału nie dostał RTX5090 po zobaczeniu wydajności i ceny RTX 5090. 4
Kadajo 7 424 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Ciekawe, jaki będzie peak w ilości oglądających stream.
cichy45 607 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Dobra, Jensen dawaj coś ciekawego bo jak nie to idę spać.
Rekomendowane odpowiedzi