Doamdor 1 799 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Phoenix. napisał(a): W rasterze to nawet w połowie się nie zbliży. Przecież nie będzie 5-10% wydajniejszy od RTX 4080 Super.
RTX4090 358 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Idą total w generowanie AI - niedawno był art od NV że w okolicach DLSS 10 będzie full rendering grafiki AI.
King Arthas 97 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Johnny Tomala napisał(a): Ktoś tutaj pisał ze 20 stron temu, że z DE kupował karty i jakiegoś lepszego przewoźnika niż Body Car zna. Lecz jak to teraz znaleźć wśród tylu stron To ja pisałem. Zawsze zamawiam z DE lub innych krajów, ale DE najbezpieczniej i mają najlepsze ceny. Mailboxde ja używam. 1
Paw79 138 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Mimo wszystko ceny nie są złe. Osobiście spodziewałem 549USD raczej z RTX5050 niż za RTX5070. Oczywiście trzeba poczekać na testy z ostatecznym werdyktem. No i jeżeli wydajność rzeczywiście będzie dobra, to atak scalperów/scalperskie ceny w sklepach gwarantowane.
areczek1987 915 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Git. Kupię sobie 9070 XT jak wypuszczą za 300$ 1
Kadajo 7 424 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Phoenix. napisał(a): Szybka konfa, można się rozejść. W ai będzie mocno ale raster pewnie cienizna. Dlatego ceny takie a nie inne. Zapewne. Ciekawe jestem jak ogarnęli wzrost IL przy 3 fejkowych klatkach A teraz pomyśleć, że są ludzie, którzy nie lubią ani DLSS a już tym bardziej FG. Dla nich te karty to pomyłka będzie No ja tam jestem teraz ciekawy testow i jak to wyjdzie w praniu przez dwa lata. 1
DyndaS 93 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia No a ja powiem inaczej... Ta seria, to będzie lipa Ciekawy kiedy testy się pojawią. 2
Spychcio 802 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Chłopaki dostaną Zawału jak wstaną i zobaczą Ceny 3
Phoenix. 4 731 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 3min na gaming i resztę na biadolenie o AI
RTX4090 358 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia mnie ciekawi tylko czy te ficzery DLSS 4.0 będą chociaż dla 4090 (wszak moc AI = 5070)
ODIN85 3 504 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, DyndaS napisał(a): No a ja powiem inaczej... Ta seria, to będzie lipa Ciekawy kiedy testy się pojawią. 21.01 o 15.00
Kadajo 7 424 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Moim zdaniem nie dowieźli, zrobili fajne ceny, ale ludzie będą czekać na testy. Będzie ostry flame w sieci ze nie pokazali prawdziwej wydajności, tylko fejkowe klatki
Zachy 590 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Na razie problem jest taki ze ani 1 wykresu z gier nie pokazali jakby nie mieli czym sie pochwalic... Edytowane 7 Stycznia przez Zachy
Doamdor 1 799 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, DyndaS napisał(a): No a ja powiem inaczej... Ta seria, to będzie lipa Ciekawy kiedy testy się pojawią. Testy RTX 5080 zapewne 20/21 stycznia.
RTX4090 358 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Wiadomo że 5090 będzie dużo wydajniejsze od 4090 (w RT/PT)
ODIN85 3 504 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Zachy napisał(a): Na razie problem jest taki ze ani 1 wyjresu z gier nie pokazali jakby nie mieli czym sie pochwalic... Było 146 fps na tym filmiku
maxmaster027 893 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia W sumie AI jest ciekawsze, gry to tylko jaka ma wydajnosc, nowa technike juz pokazali. A AI to sporo zmienny i nowosci.
Gość P.Wiśnia Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Jego kurtka ma RT jakby ktoś nie zwrócił uwagi
Spychcio 802 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Obawiam się o wydajność, zeby nie było, że 5080 bez DLSS nie dogania nawet 5090 w rasteryzacji
cichy45 607 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Mam tylko nadzieję że włączenie frame generatora na blackwellu nie spowoduje spadku 1/3 prawdziwych fps jak na Adzie.
SmogSmok 279 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Macie waszego 5090, bez rozmydlaczy 5090 vs 4090 1 1 6
Phoenix. 4 731 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Moim zdaniem nie dowieźli, zrobili fajne ceny, ale ludzie będą czekać na testy. Będzie ostry flame w sieci ze nie pokazali prawdziwej wydajności, tylko fejkowe klatki Straszna konfa, nawet jednej gry nie pokazali w kartach dla graczy. Na plus ceny ale wiadomo co one zwiastują.
Zachy 590 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Było 146 fps na tym filmiku 146fps vs ile na 4090? Zero odniesienia do 4000 gen.
Rekomendowane odpowiedzi