RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Psiak · Opublikowano
Szkoda, czekałem na coś mocnego w rodzaju RE 7 Biohazard / RE 8 Village i kontynuacji tego nurtu z widokiem z pierwszej osoby i historią jakie tam były. Tutaj będzie typowy zamulacz jak re 3/4 czy ostatni silent hill 2 remake którego wyłączyłem po paru godzinach. Nawet nie ma ciśnienia na głównych bohaterów, jakiś postaci jak np. re7 z rodziną bakerów czy re8 dimitrescu. W takiego residenta za pleców bawiłem się dobrze grając lata temu na PSX.. Alan Wake jest wyjątkiem -
Przez Imm · Opublikowano
Gdyby to jeszcze było prawdziwe AI.... ta bańka się roztrzaska prędzej czy później z dużym bólem tyłka sporej grupy osób. -
Przez Keller · Opublikowano
Po to są wojny hybrydowe. Najpierw zwiad, sprawdzenie możliwości odwetu itd. E tam, ja już się tego wyzbyłem patrząc na to, że niedawno analfabetyzm był powszechny. Po prostu wielu zatrzymało się na tym etapie lub trochę dalej, ale nadal niskim. Wina jest w systemie edukacji niezależnie od tego kto urzęduje. -
Przez Keller · Opublikowano
Tak czy siak na wielu miejscach pracy jest dyskryminacja. To, że pracodawca to tłuk, bo powie że dana płeć nie nadaje się mu do pracy, mimo że nadaje, a o on o tym nie wie, to potem wpływa źle na rynek pracy sam w sobie, bezrobocie itd. Na pewno nie chodzi o zatrudnianie poniżej kompetencji! -
Przez Marvf · Opublikowano
Po prawie 10 godzinach udało się przejść RE:2R i szczerze pod względem mechaniki (świetnie zaprojektowane zedy) , systemów walki, oprawy audio-wideo, ogólnego zamysłu progresowania i innych rzeczy to był kawał dobrej gry, będę bardzo przyjemnie wspominał. A wszystko na usłudze amazona, tu fakt jak kolega wspomniał wyżej kompresja trochę psuła wrażenia ale nie miałem jakichś dużych powodów do narzekań. RE:4R już w bibliotece na steam, złapało się na świątecznej promce więc po tak fajnym RE:2R to był no-brainer, historia Leona oraz całym motywie o wirusie i Umbrelli nabiera obrysu. Teraz możecie mnie miło zaskoczyć (lub zniechęcić) - jak wypada czwórka na tle dwójki? Będzie się można spodziewać równie dobrej zabawy? To co mi najbardziej zaimponowało to z pewnością detale związane z walką i zombie (choćby takie smaczki jak otwartość opcji w eliminowaniu przeciwnika, mogłeś go zabić strzałem w głowę lub ograniczyć go strzałami w nogi), system znajdziek i łamigłówek to również był ciekawy zamysł Lecę niechronologicznie bo totalne pominąłem remake jedynki, trójka ma bardzo spolaryzowane opinie, a piątkę i szóstkę chyba odpuszczę. Jeśłi polecicie to może rozważę, 7 i 8 część też już mam i planuje przejść bezpośrednio do nich po ukończeniu 4ki. Co do Requiem to mają coś jeszcze do zaprezentowania na pokazie w styczniu (więcej Leona) i się zobaczy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi