On i tak nie zrozumie...nie warto, wrzuć w ignora i zapomnij o chłopie
Mnie rozbawił argument z cpu-z, że na AMD 3-4 sek a na intelu od razu...uruchomiłem wczoraj na 14600kf i...3-4sek
musichunter1x dobrze pisze. Wartość około 3000pln i to pod warunkiem że ktoś będzie chciał kupić potencjalne czerwone flagi czyli starsza karta z dużym poborem mocy i używane AiO. Oddzielnie pewnie nieco więcej da się wyciągnąć.
@maxmaster027 łap najnowszą full wersję aidy megawrzuta.pl/plocwv5e podczas instalacji wybierasz sobie jaką wersję chcesz zainstalować bez zabawy w żadne klucze czy cracki, smallec już się nie będzie czepiał o Trial
On nie jest debilem. Po prostu za bardzo uwierzył w ten kanał Jufesa, tam jest taka nagonka na AMD dosłownie jakby 9800x3d to był 1000x słabszy od 14900k(wyszukany egzemplarz testowy 1 z 20 który robi 6.2Ghz z pamiecia na 8000mhz z cl 34) i takie to porwnania, ze czasami przy tescie zapomina wlaczyc cieni na intelu i jest wiecej fps. ..
Po prostu @wallecjak Ci mowie, ze jest ok, to uwierz a nie doszukuj sie czegos tam
Bądź jak
A nie jak
Na prawde, no nie wiem jak Ci to wytłumaczyc, moze on tą Aide odpalał z pendriv'a albo cos
Rekomendowane odpowiedzi