RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Tylko dlaczego miliony palaczy tego nie odkryły? Przecież walą w organizm kilogramami nikotyny. Ale ciekawe co Ajaj napisał odnośnie objawów, choć kompletnie nie ma to związku z Waszą dysksują, to naprowadza mnie na pewien pomysł. Swoją drogą poleci ktoś jakieś mniej bezużyteczne Ajaje do pytania o tematy zdrowotne? Takie, do których nie blokują dostępu na tylko studentów medycyny. Mogą być płatne. Miałem zapisane jakiś czas temu ale to się szybko zmienia. -
Przez hubio · Opublikowano
Niestety część z nich sama się pcha do walki. Inna sprawa, że mizeria życia w rosji jest tak wielka, że mając do wyboru pracę za 400zł na miesiąc albo wojaczkę za 9000zł wybierają to drugie. Cały system jest tam zgniły, przeżarty korupcją i ogromnym rozwarstwieniem społecznym. 10% ludzi żeruje na 90%, ale to 90% jest tak otumanione, że nie widzi w tym nic złego. Klasa średnia praktycznie nie istnieje bo albo masz miliony $$$ albo żyjesz w nędzy. Ciekawe ilu paniczyków z rodzin oligarchów zginęło za putlera? Zero czy Jeden? Do 2022 też mi się wydawało, że ludzkość zmądrzała. Były lokalne wojny w Afryce czy Azji, ale nie sądziłem, że w środku Europy jedno z największych państw na świecie zaatakuje małego sąsiada. Putler jest takim samym zbrodniarzem jak hitler czy stalin. Ma za nic życie ludzkie. Ma za nic prawo Narodów do samostanowienia. Zamiast tak rozwinąć gospodarkę, że zdobyłby Ukrainę bez jednego wystrzału ten debil wysłał tam czołgi. rosja miała i ma wszystkie narzędzia żeby być krajem przyciągającym inne, ale oni woleli postawić na wojnę i zabijanie ludzi. Imperializm mają we krwi. Póki się nie zajmie całej rosji i zmieni mentalność jak w Japonii czy Niemczech póty będzie jak będzie. A do tego trzeba by wygrać wojnę światową z nimi. Ukraina sama ledwo co się broni i nie ma możliwości zajęcia rosji. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
A jaki powód bym zmiany karty na ten sam model ? A nie czekaj tu powodu nie trzeba 😆
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi