Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Nie może być też normą, że gra, która wygląda co najwyżej dobrze zaczyna potwora pokroju 4090 w 1440p, żeby tu jeszcze jakieś cuda kwiatki, RT, zaawansowana fizyka świata etc była to ok, można zrozumieć, a tak to jest kolejny polprodukt wychwalany przez ludzi bo copium weszło za głęboko 

Dej im więcej djengów to na pewno poprawią szybciej. W GP masz tę grę nie bez powodu. 

Opublikowano
7 minut temu, MJRegul napisał(a):

Bo dopiero teraz mają próbę ilościową użytkowników jaką potrzebują by wygładzić grę, jesteśmy alpha-beta testerami ;) 

Nie pisałem się na early access, S.T.A.L.K.E.R 2 jest sprzedawany w pełnej cenie i oznaczony na STEAM jak gotowy produkt na premierę :E

Klasyka :lol2:

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Spychcio napisał(a):

Właśnie sobie przypomniałem, że w legendarnym Crysisie z 2007r. bez problemu było widać wszystkich przeciwników z daleka, w bazach, przy jeepach, na łodziach, w mini bazach i to z setek metrów. A teraz resp 20m za mną lub przede mną. Dramat:niegrzeczny: 

No ale tam miałeś przy premierze na najmocniejszej karcie jaka była dostępna w max detalach 20-25fps a tutaj jednak masz o połowę więcej na takich więc musieli tu i ówdzie przyciąć :E 

Dobrze że jesteście beta testerami dzięki temu wiem aby nawet tej scrackowanej darmowej wersji nie pobierać tylko cierpliwie czekać :D 

Edytowane przez Send1N
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Send1N napisał(a):

No ale tam miałeś przy premierze na najmocniejszej karcie jaka była dostępna w max detalach 20-25fps a tutaj jednak masz o połowę więcej na takich więc musieli tu i ówdzie przyciąć :E 

zew prypeci to wyszedl chyba w 2009 a do crysisa na nikich mu w uj brakowalo XD 

Edytowane przez trybcio86
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Umpero napisał(a):

Panowie jak fabuła w tej grze? Jest klimat? Jest jakaś ciekawa historia?
Nie lubię gier typu zbieractwo. O ile zbieractwo jest takim pomniejszym dodatkiem to idzie przełknąć...
Pomijam bugi techniczne bo to z czasem naprawią. Natomiast czy idzie się wczuć w postać i świat w grze?

Jeśli tak to sobie zaczekam do premiery 5090 i wtedy pewnie już ją trochę połatają.
Jak nie to nawet nie tknę bo szkoda mi czasu na półśrodki :lol2:

Musicie tak dużo pisać, że nikt nie zdążył dostrzec mojego postu ? :stukniety:

• Haha 1
Opublikowano

Oj ta, oj tam. Będzie jak z Kingdom Come: Deliverance. Takie sobie oceny, takie sobie przyjęcie graczy, masa błędów, fatalna optymalizacja. Ale se poczekam rok-dwa i będę się bawił jak prosię w błocie.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, trybcio86 napisał(a):

zew prypeci to wyszedl chyba w 2009 a do crysisa na nikich mu w uj brakowalo XD 

Tak było, ograłem wszystkie 3 po kolei, crysis to jeszcze w 2015 roku potrafil wyglądać jak współczesna gra dlatego do tej pory twierdzę że takiego efektu wow jak przy premierze jedynki nic już później nie zrobiło, w dodatku oni jeszcze pocieli grafikę w finalnej wersji względem tej co była prezentowana np na E3 :E 

Edytowane przez Send1N
  • Like 4
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

ja nie mam stuteru...moze dlatego ze od wtorku jestem posiadaczem 7900xt a nie jak do tej pory rtx 3080 12gb. Jesli chodzi o grafike no to....jakby Exodus zostalo wydane  w tym roku to wszyscy by sie zachwycali grafika a fakty sa takie ze pomimo 5 lat na karku chyba nie wyszla ladniejsza gra od Metro Exodus. Doadatkowo metro enchanced jest w calosci na RT a tu nie ma nic zwiazanego z RT

Edytowane przez Eltik
Opublikowano
12 minut temu, Eltik napisał(a):

ja nie mam stuteru...moze dlatego ze od wtorku jestem posiadaczem 7900xt a nie jak do tej pory rtx 3080 12gb.

Czyli jednak dałeś drugi raz szansę radkowi? :E i co teraz w końcu lepiej względem 3080 niż na 7800xt :Up_to_s:

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, Send1N napisał(a):

Czyli jednak dałeś drugi raz szansę radkowi? :E i co teraz w końcu lepiej względem 3080 niż na 7800xt :Up_to_s:

no dalem szanse, wiesz boli to ze za RTX dalem 5999 zl w owym czasie i ze FSR 3 jest w grach duzo rzadziej niz jakiekolwiek DLSS (starsze FSR nie ma sensu). Jest lepiej i w sumie fajnie miec teraz w stalkerze 120 fps na epickich z TSR ultra jakosc i FG a patrzec jak RTX 3080 robi 80 fps

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Chyba nie zrozumiałeś, że właśnie o to chodzi aby ich nie zmniejszać. 🤷

Jak mam przy każdej grze bawić się w opcjach, narzekać i szukać każdej klatki więcej to wolę konsole. 

Aha, czyli nie stać Cię na topkę, więc zamiast zmniejszyć detale to kupujesz słabszą konsolę która ma gorszą grafikę? 

Ludzie to już chyba serio problemów w życiu nie mają... 

• Upvote 4