AndrzejTrg 180 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 40 minut temu, bbandi napisał(a): Bo jesienno zimowa aura jest idealna pod stalkera, a połatają go na wiosne a wtedy nie ma już tego klimatu do grania - teraz jest najlepszy Którego roku? 1
Reddzik 295 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Spoiler Edytowane 5 godzin temu przez Reddzik 2
AndrzejTrg 180 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 44 minuty temu, DjXbeat napisał(a): Głupich nie sieją - sami się rodzą. Kolejna gra i kolejne stado frajerów-beta testerów. Kiedy się nauczycie, że nie kupuje się gier na premierę? Nigdy. To jest chyba nałóg, nie ważne jaka kupa, ważne żeby w pokoju śmierdziało 1
Digger 110 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Niektórym to pewnie w tej grze wychodzi jak bardzo "stabilne" OC mają 2
Kabor 35 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 59 minut temu, RTX5090 napisał(a): Z tego co wiadomo gra jest na UE 5.1 czyli silniku mega zbugowanym i dosyć już leciwym bo wydanie to wyszło 2 lata temu, przez ten czas wyszło wiele poprawek i aktualnie jest wersja 5.5 Zawsze tak jest, przecież grę robi się kilka lat. Nikt nie będzie przenosił całego projektu co literacje silnika.
Stjepan 278 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Ja sobie grę dawkuje w małych dawkach, klimat można kroić nożem. 1
Vulc 305 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Klimat jest świetny, to nie ulega wątpliwości. Gra zachęca do eksploracji, myszkowania po lokacjach, odwiedzania wszystkiego co pojawia się na horyzoncie. To z pewnością będzie kiedyś bardzo porządna produkcja. Na razie jest znajdującym się najwyraźniej w fazie beta testów tworem, który jakiś procent graczy ogra bez większych problemów, ale zdecydowana większość spędzi tam czas głównie na próbach doprowadzenia gry do stabilnego działania. Każdy sam oceni czy chce się w to bawić czy nie. Zaskoczenia oczywiście nie ma. Niby człowiek wiedzioł, a jednak trochę się łudził. Bardzo lubię oryginalnego Stalkera, jednak nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby płacić pełną kwotę na premierę. GP jest tutaj świetnym zabezpieczeniem przed produkcjami, których łatanie na poważnie zaczyna się dopiero po wydaniu. Jak już dziesiątki tysięcy graczy powiedzą co trzeba naprawić. Edytowane 4 godziny temu przez Vulc 2
PepePanDziobak 8 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu tak źle to nie wygląda w 1080p Niestety musze poczekać do jutra 1
JayDee016 8 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Czy te itemy, które zostawiłem w skrytce u Chomika, tam gdzie można walnąć w kimę, zostają tam na stałe?
Stjepan 278 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) @PepePanDziobak ja mam tą kartę i gram w 1080p z DLSSQ + FG na high i jest dobrze. Ale mnie burza złapała, przeczekałem całą w jakiejś szopie, jedząc kiełbasę i chleb. Jaki to ma klimat, w Cieniu Czarnobyla to po prostu była sobie burza, efekt, a tutaj to złowrogie zjawisko które może Cie zabić. Dawno takiej immersji nie czułem jak tutaj. Edytowane 3 godziny temu przez Stjepan 1 2
Vulc 305 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 22 minuty temu, JayDee016 napisał(a): Czy te itemy, które zostawiłem w skrytce u Chomika, tam gdzie można walnąć w kimę, zostają tam na stałe? Patrząc na stan w jakim obecnie jest gra, nikt Ci nie da żadnej gwarancji.
Karro 54 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Z testu na purepc widać ze grafa nie jest okazala. Radeon równa sie z nvidia ,gdzie ten rt
MJRegul 63 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Boziu kochana o co chodzi z tymi anomaliami co pojawia się jakaś niebieska kulka i wybucha Ci prosto w ryj? Jakoś można przed tym uciekać czy jak bo idę idę, dostanę 3 razy i gleba i nie ma czasu na reakcję i rage quit XD
PepePanDziobak 8 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 9 minut temu, Stjepan napisał(a): @PepePanDziobak ja mam tą kartę i gram w 1080p z DLSSQ + FG na high i jest dobrze. Ale mnie burza złapała, przeczekałem całą w jakiejś szopie, jedząc kiełbasę i chleb. Jaki to ma klimat, w Cieniu Czarnobyla to po prostu była sobie burza, efekt, a tutaj to złowrogie zjawisko które może Cie zabić. Dawno takiej immersji nie czułem jak tutaj. chopie aż ręce zacieram 30 minut i koniec pobierania. Szkoda że jutro do roboty Na ultra też jakoś to chodzi ?? Browar za avvatar hail p.s. takie klimaty mam w burze w lesie jak survivaluje w realu Edytowane 3 godziny temu przez PepePanDziobak 1
Vulc 305 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, Stjepan napisał(a): Dawno takiej immersji nie czułem jak tutaj. W Stalkerze zawsze podobał mi się właśnie ten element survivalowy. Czym dalej się zapuszczałeś, tym trudniej się robiło, a atmosfera gęstniała. Mam nadzieję, że i tutaj tego nie zabraknie. Dlatego mody na usuwanie tak podstawowych rzeczy jak waga wyposażenia, głód czy napromieniowanie, będą całkowicie wypaczać sens rozgrywki. No, ale każdy gra tak jak chce. To właśnie jedna z zalet modów. 1
Stjepan 278 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, PepePanDziobak napisał(a): chopie aż ręce zacieram 30 minut i koniec pobierania. Szkoda że jutro do roboty Na ultra też jakoś to chodzi ?? Browar za avvatar hail Heh Twój też zajebisty wiadomo, Tępe Ch***** N*****!!!! ja jutro wolne, na Epic nie testowałem, na high też wygląda dobrze, patrząc na stan techniczny, ja muszę mieć masełko 60+ fps. Co by tu powiedzieć my dziady 30+ którzy przeszli starą trylogię znają annały tej gry, wiedzą że nie jest łatwo i przyjemnie jak w Far Cry, ale tutaj dodali kolejne elementy dzięki którym klimat gęstnieje jeszcze bardziej. Spoiler Edytowane 3 godziny temu przez Stjepan
JayDee016 8 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 17 minut temu, Stjepan napisał(a): @PepePanDziobak ja mam tą kartę i gram w 1080p z DLSSQ + FG na high i jest dobrze. Ale mnie burza złapała, przeczekałem całą w jakiejś szopie, jedząc kiełbasę i chleb. Jaki to ma klimat, w Cieniu Czarnobyla to po prostu była sobie burza, efekt, a tutaj to złowrogie zjawisko które może Cie zabić. Dawno takiej immersji nie czułem jak tutaj. no właśnie też chyba z 4 razy w kime szedłem by przeczekać burzę 1
caleb59 152 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja podczas takiej burzy strzelałem się z psami i dwoma mięsaczami - jednocześnie. 2
galakty 228 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ciekawe czy Klocuch nagra recenzję, już widzę jak na jego sprzęcie to działa
Stjepan 278 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Na psy znalazłem sposób, uciekać do jakiegoś ciasnego pomieszczenia gdzie są drzwi, będą wbiegać pojedynczo i kill him z pistolecika, a co. Już tak kilka watah załatwiłem. Aha dużo umiejętności i obeznania ze starej trylogii się przydają, to zauważyłem, kto grał ten wie. Edytowane 3 godziny temu przez Stjepan
zozolek 17 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Pierwsza od dawna gra gdzie rambo mode nie ma szans Dlatego wracam do korzeni i mam chęć szukania wzmocnień etc.
RTX5090 58 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W sumie mam ciekawe pytanie Chernobyl czy Chornobyl (bo chyba jest bug nawet w nazwie gry)
caleb59 152 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Specjalnie tak zrobili by zrobić na złość ruskim.
Rekomendowane odpowiedzi