Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
@Crew 900 Budują kapitał dla swoich fanatyków. Akurat dla mnie bezpieczeństwo Polski jest najważniejsze i mogę płacić akurat na to nawet wyższe składki. Tu chodzi o to, żeby nam za 20 lat ruskie bomby na łeb nie leciały. My jak my, ale jak ktoś ma dzieci w rodzinie to się martwi też o te dzieci. A ja akurat mam. Jak widzę co się dzieje na Ukrainie to nigdy w życiu nie chciałbym tego dla Polski. Pisokonfa buduje kapitał polityczny nawet grając naszym bezpieczeństwem. Żałosne
No tak, liczba wyborów i różnych ścieżek jest tak ogromna, że aż chce się sprawdzić absolutnie wszystko. Właśnie dlatego ta gra tak cholernie wciąga!
Grając jako Dark Urge, miałem podobnie, tyle że
A swoją drogą, to zdecydowanie najlepsza dziewczyna w grze. I najlepsze bzykanko.
I tak poza tym trochę nie podobało mi się zbyt nachalne wciskanie romansów. Czasem znałem kogoś dosłownie parę chwil, a ten nagle wyskakuje z tekstem: "Wiesz, czuję do ciebie coś więcej...”. No XD, wtf?
Przydałyby się także jakieś konkretne preferencje postaci (ustalane np. podczas wyboru płci). Tak, żeby nie dało się romansować z każdym bez ograniczeń - coś jak w Cyberpunku 2077, gdzie orientacja postaci miała znaczenie.
No, ale wiadomo czemu jest jak jest.;)
I jakie tam są niektóre detale! Przykładowo scenka pocałunku - zrobiłem sobie niziołka , a wysoka postać normalnie schyla się do mojej postawy. Podczas zwykłych rozmów NPC-e też mają pochyloną głowę, żeby łapać kontakt wzrokowy. Czegoś takiego (z taką dbałością o różnice wzrostu) jeszcze w grach nie widziałem.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź