RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
To rozumiem że obchodzi was tylko płytkie podejście do tematu, zamiast holistycznego spojrzenia... Od lat śledzę temat żywienia i mechanizmów w ciele człowieka / chemicznych, więc argumentacja urzędnicza / tamtej strony od razu jest dla mnie absurdalna, tak jak odbiera to producent tego mleka... Ale rozumiem że nikogo nie interesuje co te normy reprezentują i skąd się wzięły... Przy sztucznym jedzeniu dla niemowląt może ma to jakiś sens, gorzej że same wymagania są z tyłka i z takich jedzonek to dziecko dobrze tego nie przejdzie. Dla was musiałbym przejść z tematem do teorii spiskowych, bo długo zajęłaby dyskusja nad tym, że prawo jest pisane pod największych producentów... Jak odmawiacie zaznajomienia to wasza sprawa... Konteksty i tak byłby na kilka godzin, dlatego rzuciłem film odnośnie badania siedmiu krajów, które doprowadziło do demonizacji tłuszczy i piramidy żywieniowej, z której wywodzą się m.in. normy... Jeszcze raz linkuję, ale w spoilerze, jeśli ktoś ma coś obejrzeć to właśnie to. Są inne omówienia po angielsku jeśli ktoś woli. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Są, ale to nie większość. Pewien procent graczy zagłębia się w fabułę i mówi "wszystko było super, Neil odwalił dobrą robotę". Wysokie oceny według mnie są od tych którzy nie analizują dokładnie fabuły, postaci i sensu tego wszystkiego. Tak naprawdę wspomniałem tylko o części absurdów w tej grze, bo zazwyczaj się w to nie bawię. Ale mogę tego dopisać znacznie więcej. Chcesz podyskutować i pokazać mi że piszę bzdury? Nie mam nic przeciwko. Średnia 6.9/10 to bardzo wysoka ocena? Serio? To zwykły przeciętniak według graczy (pomijam pseudo recenzentów i srekspertów bo mówię o ogólnej ocenie graczy z poniższej strony chociażby). https://www.gry-online.pl/gry/the-last-of-us-part-ii-remastered/z56807 I masz do tego prawo. Brawo dla ciebie że wysoko cenisz fabułę kontynuacji. Można to było zrobić na wiele innych sposobów, czyli żeby gra była inną opowieścią niż pierwsza gra, ale zarazem żeby była logiczna i nie robić z postaci durniów jak Neil to zrobił. I ponoszą tego konsekwencje. Dużo gorsza sprzedaż i masa krytyki wśród graczy. -
Przez Camis · Opublikowano
Szury znów mylą pogodę z klimatem i GO. Po co to mu tłumaczysz i tak to oleje, przecież on nawet nie wie jak skalibrować termometr żeby dobrze mierzył. -
Przez Keller · Opublikowano
W POLO dalej nie działa im sczytywanie paragonów z butelkomatu. A jak wyblakną, to kto mi zwróci? Zapłaciłem i okradli. -
Przez sideband · Opublikowano
A tego nie sprawdzałem możecie potestować Tam jest spory przeskok między 10 vs 11 ok dwóch lat
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź