Phoenix. 5 353 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Fajne zegarki kreci ten 9950xd, mozna powiedziec, ze masz w standardzie takiego 9850xd
tomcug 3 044 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 34 minuty temu, ju-rek napisał(a): To pewnie coś takiego. Ustawienia z testu (nie wiem ile "zżera" nagrywanie) Blisko, tylko zaraz po przejściu przez ulicę w lewo, nie w prawo 1
ju-rek 518 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 16 minut temu, tomcug napisał(a): Blisko, tylko zaraz po przejściu przez ulicę w lewo, nie w prawo Słoma, siano Sprawdziłem frapsem, jak mówisz - w lewo. Grafika bez OC. Edytowane 4 godziny temu przez ju-rek 2
tomcug 3 044 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Wynik wysoki, ale mnie to nie dziwi, biorąc pod uwagę, jak wymaksowane są Twoje konfiguracje 1
ju-rek 518 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 50 minut temu, Phoenix. napisał(a): Fajne zegarki kreci ten 9950xd, mozna powiedziec, ze masz w standardzie takiego 9850xd No można by, zostawić tylko CCD z 3d i dać eCLK 103.5 + CO i wtedy jest "ogień". 2
janek25 247 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) https://www.purepc.pl/procesor-intel-core-ultra-9-290k-plus-anulowany balonik pękł jak mydlana bańka Niestabilny juz u producenta Edytowane 2 godziny temu przez janek25 2
Doamdor 2 397 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Dobrze, że cokolwiek wyjdzie, ale platforma i tak jest trup.
Phoenix. 5 353 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Troche szkoda bo w odpowiedzi moglby sie pojawic 9950X3D2, a tak AMD nie bedzie mialo powodu do wypuszczenia tego. No ale jak to sie mowi z bata nie ukrecisz.
Rekomendowane odpowiedzi