Najnowsze już mają GPF, Ty jak masz starszy rocznik to pewnie nie.
I niestety ale albo wymagają wymuszenia wypalania (jest na to nawet procedura w instrukcji) albo trzeba przegonić w trasie.
Ja mam w Nioh 2
Próbowałem co nie co, zaszedłem kawałek ale w jednym miejscu się zaciąłem- chyba przez tego demona, który mnie lał i lał i nie mogłem przejść pewnego etapu- o ile to było to., do tego jak wziąłem wszystkie za i przeciw, to wolałem odinstalować grę niż się wkurzać, Nioh 3 w tym aspekcie to nadal Nioh 2.
Gra grafiką, klimatem mi się podoba ale gameplay nie do końca jak i jego trudność, skomplikowanie. Dawno to było, mało co pamiętam z rozgrywki.
Komuś udało się otrzymać gotówkę w Lidlu z butelek, które nie są kaucyjne a wchodzą po 10 groszy? Jeśli tak to gdzie, bo u mnie wiedzą żeby za to gotówki nie dawać.
AFMF 3 to jedna z wielu rzeczy, które mieli dodać a na liście jest jeszcze radiance caching, ray reconstruction, MFG, wsparcie dla vulkana i FSR 4 dla RDNA3. Powodzenia im życzę może w 2027 się uda.
Zresztą gdyby nie optiscaler to najnowszego FSR byśmy użyli dosłownie tylko w paru grach.
Rekomendowane odpowiedzi