Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
To powinno się mianować STALKER 2: pre-alpha EDITION i nie było by problemu -
Przez Send1N · Opublikowano
Albo że wszyscy cały czas od początku nie żyli i cały serial to były pokazane ich losy w czyśćcu -
Przez Paw79 · Opublikowano
Temat o emulatorach i grach odpalanych przez nie na komputerach osobistych. Dla niektórych to zagadnienie może być niejednoznaczne i moralnie wątpliwe, więc na samym początku przytoczę jak kwestia emulacji wygląda w Polsce pod względem prawnym: Czy emulacja gier jest w Polsce legalna? Zapytałem prawnika i znam już odpowiedź Także w temacie mile bedą widziane screeny z posiadaną oryginalną kopią danej gry jeżeli ktoś już zacznie ogrywać dany tytuł na serio. Oczywiście do czystej dyskusji czy dzielenia się ciekawymi materiałami nic takiego nie jest potrzebne. Pozostaje jeszcze dość śliska kwestia testowania stabilności i wydajności, czym jak wiadomo emulowane gry nie grzeszą. To tutaj powiedzmy, nie będziemy przesadnie "drążyć", bo w końcu nawet Steam daje 2h na ewentualny zwrot. I na koniec wstępu istotna informacja: Bezwzględnie zakazane jest w temacie bezpośrednie linkowanie do jakichkolwiek nielegalnych treści! Do założenia tematu skłonił mnie poniższy film, bo Bloodborne to produkcja który najbardziej mnie interesuje: Do tego dwa artykuły z ITHardware: link 1, link 2. Już wcześniej obiło mi się o uszy że istnieje emulator PS4, ale nie sądziłem że chodzi i wygląda to już tak dobrze. Oczywiście tytuły artykułów o "śmiganiu" są mocno przesadzone, bo emulowany tytuł nadal boryka się z problemami, ale z powyższego filmu wynika że spora część jest już w pełni grywalna. No i w ostatnich miesiącach autorzy poczynili bardzo duże postępy. Kilka istotnych informacji z komentarzy pod filmem: Jak widać na razie raczej należy się wstrzymać nawet z testowaniem, ale warto śledzić temat w najbliższych miesiącach. Płyty z oryginalnym Bloodbornem chodzą na rynku wtórnym po 20-30zł, więc ewentualny zakup do w pełni legalnego grania nie powinien stanowić dla nikogo problemu. PS. W kilka miesięcy po tym jak Demon's Souls zaczął chodzić bezproblemowo na RPCS3 Sony wydało remake tej gry. Kto wie- może w tym przypadku będzie tak samo i oprócz remake'a/remastera powstanie również port na PC? Co oprócz lepszej grafiki oznaczałoby jeszcze m.in. działający tryb online. -
Przez Elvis79 · Opublikowano
Nie info a plota, komentarz tam dobry "Konsola jeszcze nawet nie zapowiedziana a ci newsy o rekordach sprzedaży piszą".
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi