Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kanon7 · Opublikowano
a Wy jak z oponami, zmieniacie już na letnie? jak dzisiaj przejeżdżałem obok dwóch dużych serwisów wulkanizacyjnych, to kolejki jak za pączkami za 5 gr do biedronki/lidla jak we tłusty czwartek -
Przez Pawcio · Opublikowano
Pojawiły się nowe informacje dotyczące naszej kochanej forzy 6 -
Przez Elder · Opublikowano
Tracisz czas swojego życia na rozkminę o gościu który nie jest wzorem dla nikogo...z jego ego zbudowanym na piasku. Porównujesz się nie do tej osoby do której należy robić porównania bo on ma burdel w życiu nie osiągnięcia, rozbitą rodzinę i dziwki które wyrywa bo leczy sobie kompleksy. Tworzy iluzje które mu gaszą niepowodzenia... żaden z niego profesor seksu żaden wzór dla kogokolwiek ...żaden człowiek...dla mnie. Ułom. Znajdź w sobie pasję ... tylko nie do super sportowych motocykli jak ja bo za to się płaci połamanymi gnatami ani do nurkowania jaskiniowego bo mój kumpel z tego mroku nie wrócił żywy na morzu Czerwonym. Dni tylko ubywa. Drugiej szansy nie będzie. -
Przez Paw79 · Opublikowano
Pasta nie stanowi problemu. Ale zdejmując chłodzenie z 5700X3D tracę dostęp do obecnego komputera. Poza tym, z tego co kojarzę- dokręcenie ramki od chłodzenia (Noctua NH-C14S) wymagało dostępu do spodu płyty. Więc jakbym chciał od początku "legitnie" nałożyć chłodzenie na 7800X3D, to musiałbym całkiem wybebeszyć stary komputer. Z tego powodu znacznie wygodniejsza byłaby dla mnie opcja wstępnego testu na stole z postawionym starym radiatorem. W sumie to mogę prowizorycznie założyć na niego wentyl od chłodzenia obudowy (bo ten akurat mogę wykręcić i wyjąć bez większych problemów).
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi