Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, VRman napisał(a):

No tak, ale ludzie już tego oglądać nie chcieli. Rzygali tym już.

Teraz też się znudzi i to szybko. Jak Trump z poplecznikami będa produkować sensacje w takim tempie jak obecnie to daję góra miesiąc, półtora i opinia publiczna będzie przesycona i generalnie tym rzygać.

Opublikowano
37 minut temu, TheMr. napisał(a):

Dotyczy wszystkiego. I to w momencie kiedy Rosjna zaczyna wysyłać po 180 dronów dziennie, a ma zamiar po 250-300 miesięcznie. Droga do pokoju to według administracji Trumpa to poddanie się :)

No to byłoby już tragiczne. Do tej pory wiedzieli o nalotach, gdy nosiciele pocisków dopiero tankowali gdzieś w głębi Rosji. Do tego wstrzymanie dostaw, gdy mówi się, że do Patriotów już dziś amunicji brakuje. Tu naprawdę może się bardzo źle zacząć dziać.

• Upvote 2
Opublikowano
17 minut temu, hwdp43 napisał(a):

Zmien x.com na twitter.com

Nie ma znaczenia. I tak czasami się nie wkleja. Na PCLabie był z tym problem, tutaj tego nie było. 

https://x.com/MarekMeissner/status/1897325899231396256

@nemar Trump nie zmusił Zeleńskiego do poddania się oficjalnie, to próbuje wymusić żeby lud na niego naskoczył bo to głównie ludzie będą cierpieć, wyjdzie Trump cały na biało i przemówi do ludności UA - to nie ja jestem tym złym, wybraliście prezydenta który nie chce pokoju, to teraz bomby na was spadają. Śmietnik historii jak już mówiłem, tam powinien Trump się znaleźć. 

A tego to się żarty trzymają. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, crush napisał(a):

No oby.

Ale to UE. Więc zakładam 5 lat radzenia, 3 lata poprawek i nieudane głosowanie.

Wątpię, pójdzie raczej szybko, szczególnie biorąc pod uwagę od jak dawna Węgry łamią zasady.

https://www.consilium.europa.eu/pl/policies/article-7-procedures/

22 minuty temu, TheMr. napisał(a):

Niech się idzie poskarżyć do kacapów, tam gdzie jego miejsce. Mam nadzieję, że uda się faktycznie odebrać Węgrom prawo głosu i będzie to dla ich obywateli jasny i czytelny sygnał "wóz albo przewóz".

Edytowane przez Kris194
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, 209458 napisał(a):

Teraz też się znudzi i to szybko. Jak Trump z poplecznikami będa produkować sensacje w takim tempie jak obecnie to daję góra miesiąc, półtora i opinia publiczna będzie przesycona i generalnie tym rzygać.

Jeśli ekipa Trumpa utrzyma tempo odwalania maniany...

(zero wyrazów na serio, więc dam w spojler ;) )

Spoiler

Po pół roku politycy i urzędnicy Trumpa będą mówić o stworzeniu United States of Amerussia. Dziesiątki demokratów zaczną nagle cierpieć na przeciąg wydmuchujący ich z 10 piętra. Media niezwiązane z Russia Today będą nazywane wrogimi i zamykane.

Do tego zaproszą Kima i zawrą współpracę, aby podciągnąć trochę Koreę Północną udostępniając jej pełen dostęp do wszelkich służb i agencji.

Trump powie "I know Kim. He's a smart guy. A very good friend of mine. We get along very well".

Oczywiście zorganizują też wspólne ćwiczenia. Dla Koreańczyków na nowoczesnym sprzęcie wojskowym, a dla przeciwników w mediach - z techniki spadania z 10 piętra.

Potem Musk ogłosi się pierwszą istotą hybrydową, łącząc AI ze swoim mózgiem i proponując swoje panowanie nad światem. 

Jak już się ludziom będzie wydawać, że nic więcej się nie wydarzy, to nagle przy oglądaniu wiadomości zobaczą jak całe wyposażenie studia i cała ekipa wiadomości wypada z 10 piętra.

Później oglądający te wydanie wiadomości też wypadną z 10 piętra

A po nich  z 10 piętra wypadną wyższe piętra.

Tak by było, jakby Trump miał utrzymać obecne tempo. ;)

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, TheMr. napisał(a):

Do knagi. Bardziej się chyba nie da. 

Nigdy nie mow nigdy. Malo to sie juz czlowiek w filmach naogladal :). To co bylo hard kiedys, teraz nie jest juz nawet soft.

38 minut temu, Kris194 napisał(a):

Wątpię, pójdzie raczej szybko, szczególnie biorąc pod uwagę od jak dawna Węgry łamią zasady.

https://www.consilium.europa.eu/pl/policies/article-7-procedures/

Niech się idzie poskarżyć do kacapów, tam gdzie jego miejsce. Mam nadzieję, że uda się faktycznie odebrać Węgrom prawo głosu i będzie to dla ich obywateli jasny i czytelny sygnał "wóz albo przewóz".

Niech ida pod skrzydla putina. Dobrze im tam bedzie jak w latach 70tych. Jedyne plusy beda mieli w kronikach i zakaz wyjazdu na patusowy zachod. Ble

Ukraincy w walkach miejskich odbili 1/3 Torecka. Chyba nie muszie mowic jakie to sa przeKOZAKI. Walki miejskie sa najbardziej krwawe. CS 1.6 LIVE.

Slava Ukrainie. Niech zyje Polska.

J.bac Trumapa! J.ebac Wegry! J.bac i sie nie bac!

Edytowane przez Radziuwilk
  • Upvote 3
Opublikowano

@TheMr. robi tak bo może , kiedyś wystarczyły  Niemcy Rumunia Finlandia Włochy Węgry Słowacja Chorwacja i ZSRR które było dużo silniejsze niż dzisiejsza Rosja prawie padła , dziś cała Europa nie daje sobie rady z mniejszą Rosja

Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

@TheMr. robi tak bo może , kiedyś wystarczyły  Niemcy Rumunia Finlandia Włochy Węgry Słowacja Chorwacja i ZSRR które było dużo silniejsze niż dzisiejsza Rosja prawie padła , dziś cała Europa nie daje sobie rady z mniejszą Rosja

Nie daje rady, bo jest za duzo ludzi z podejsciem jak ty.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, nemar napisał(a):

No to byłoby już tragiczne. Do tej pory wiedzieli o nalotach, gdy nosiciele pocisków dopiero tankowali gdzieś w głębi Rosji. Do tego wstrzymanie dostaw, gdy mówi się, że do Patriotów już dziś amunicji brakuje. Tu naprawdę może się bardzo źle zacząć dziać.

W czasie tej burzliwej kłótni uważny obserwator dokładnie wywnioskuje o co chodzi:

-Załenski: mam obecnie przewagę

- Trump: masz tylko dlatego przewagę bo USA ci pomagają. Póki masz przewagę nie chcesz tak naprawdę pokoju.

Więc odcina przewagę po to, żeby Ukraina zawarła pokój. Pisały tu osoby, że UE jest w stanie wyrównać. Okazuje się dosłownie po paru dniach, że nawet UK bez zgody USA nie może dzielić się danymi wywiadowczymi. Jak widać wojna to nie tylko amunicja, drony i czołgi ale i wywiad i być może to nawet ważniejsze.

Możemy tutaj jechać po Trumpie ile chcemy co nie zmieni absolutnie faktu, że pomoc USA w każdym wymiarze była bezcenna. Sam zresztą putin mówił, że Ukraina i Europa są marionetkami USA i tylko z USA będzie rozmawiał co też czyni.

Zapamiętajcie moje słowa (obym się pomylił) - jeśli Załenski nie przyjmie wszystkich warunków pokoju to ta wojna będzie trwać do jesieni i nie będzie już ani Załenskiego ani ukraińskiego Kijowa ani ukraińskiego Lwowa. Może przy dobrych wiatrach Ukraińcy wytrwają do zimy.

Edytowane przez hubio
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

@hubioSądzę, że przynajmniej w części przesadzasz. 

Ale mam pytanie: JAKIE TO WARUNKI?

1 minutę temu, Kris194 napisał(a):

No to mam nadzieję, że Pan Minister będzie miał głowę na karku.

Pis by oddał Amerykanom i się cieszył. Obecni pewnie będą dumać, ale coś czuję że ostatecznie też oddadzą

Edytowane przez nemar
  • Like 1
Opublikowano

@hubio

Nie nazwałbym tego co robi trump pomocą, tylko szantażem.

zobaczymy co będzie jak zelensky się "zgodzi" a putin odwali jakiś numer.

Niestety Europa nie ma sprawczosci i nie ważne ile damy to USA nas zawsze przebije.

A jeśli my jeszcze dodatkowo jesteśmy uzależnieni od nich technologicznie w strefie militarnej to już w ogóle mamy gówno do gadania o czym zresztą mówiono już nie raz.

No i co teraz ? Nadszedł czas próby a my nawet pionków nie mamy a co dopiero mówić o jakiś figurze. Wracamy pod buta rosji, no chyba nie bardzo. To zostaje tylko jeden kierunek. Włazić w dupę trumpowi.

Opublikowano
22 minuty temu, Radziuwilk napisał(a):

Nie daje rady, bo jest za duzo ludzi z podejsciem jak ty.

Jak państwo Polskie niszczy swoich najlepszych obywateli a wspiera patologie to nic dziwnego ze jest dużo ludzi z podejściem takim jak ja

Opublikowano
4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

@hubio

Wracamy pod buta rosji, no chyba nie bardzo. To zostaje tylko jeden kierunek. Włazić w dupę trumpowi.

Pieniądz rządzi światem a Europa ma dużo pieniędzy. Oczywiście nawet z morzem pieniędzy nie da się uzbroić w trzy miesiące, więc jakiś czas będą wchodzić w zadek Donalda, natomiast za jakiś czas będziemy mogli mieć na niego wywalone. Oczywiście w ramach kontaktów sojuszniczych jakieś stosunki będziemy utrzymywać, ale już bez płaszczenia się. Dlatego tak ważne jest to, żeby wydać jak najwięcej forsy na wojsko. No i trzeba wydać tę forsę dobrze. Tu nawet nie chodzi tylko o Trumpa, przecież za x lat do władzy w USA może dojść kolejny kretyn, nawet gorszy od obecnego. My po prostu musimy być na to gotowi. Niemcy zawaliły, ale ten błąd naprawiają, wydadzą mnóstwo kasy na armię i na infrastrukturę oraz chcą zrobić obowiązkowy pobór. Polska też wydaje dużo kasy na armię, Francja też podchodzi do sprawy poważnie. UK pewnie by chciało, ale ich budżet i bez tego się nie spina. Zostaje zdeterminowana Skandynawia i kraje bałtyckie. Niewiadomo jak inne kraje europejskie do tego podejdą, ale te które już wymieniłem chyba wystarczą na iwanów ze słabą i przestarzałą gospodarką. Ja jestem dobrej myśli, Niemcy już działają. Nie można zapomnieć, że w przypadku kolejnego konfliktu zbrojnego Ukraina na pewno będzie lepiej uzbrojona i wciąż będzie najbliżej Rosji . 

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Pieniądz rządzi światem a Europa ma dużo pieniędzy. Oczywiście nawet z morzem pieniędzy nie da się uzbroić w trzy miesiące, więc jakiś czas będą wchodzić w zadek Donalda, natomiast za jakiś czas będziemy mogli mieć na niego wywalone. Oczywiście w ramach kontaktów sojuszniczych jakieś stosunki będziemy utrzymywać, ale już bez płaszczenia się. Dlatego tak ważne jest to, żeby wydać jak najwięcej forsy na wojsko. No i trzeba wydać tę forsę dobrze. Tu nawet nie chodzi tylko o Trumpa, przecież za x lat do władzy w USA może dojść kolejny kretyn, nawet gorszy od obecnego. My po prostu musimy być na to gotowi. Niemcy zawaliły, ale ten błąd naprawiają, wydadzą mnóstwo kasy na armię i na infrastrukturę oraz chcą zrobić obowiązkowy pobór. Polska też wydaje dużo kasy na armię, Francja też podchodzi do sprawy poważnie. UK pewnie by chciało, ale ich budżet i bez tego się nie spina. Zostaje zdeterminowana Skandynawia i kraje bałtyckie. Niewiadomo jak inne kraje europejskie do tego podejdą, ale te które już wymieniłem chyba wystarczą na iwanów ze słabą i przestarzałą gospodarką. Ja jestem dobrej myśli, Niemcy już działają. Nie można zapomnieć, że w przypadku kolejnego konfliktu zbrojnego Ukraina na pewno będzie lepiej uzbrojona i wciąż będzie najbliżej Rosji . 

Wprowadzenie niewolnictwa najlepsza okazja dla twojego przeciwnika żeby zniszczył cię najpierw propagandowo a potem moralnie ogłaszając ze u niego to walczą tylko ochotnicy i w jego państwie nie ma niewolnictwa , więcej takich pomysłów i Rosja dojdzie do portugalii

Zamiast zlikwidować zasiłki i te pieniądze wpompować w armie na wzór USA i mieć nawet milion ochotników gotowych umierać za twój kraj bo bardzo dużo im płacisz i maja wiele przywilejów , to lepiej utrzymywać kilka milionów pasożytów którzy przynoszą wartość ujemna dla twojego państwa i normalnego społeczeństwa

putin.jpg

Edytowane przez voltq
  • Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, voltq napisał(a):

Jak państwo Polskie niszczy swoich najlepszych obywateli a wspiera patologie to nic dziwnego ze jest dużo ludzi z podejściem takim jak ja

Jak niby niszczy najlepszych obywateli? Jak człowiek nie jest głupi i chce pracować to może w Polsce bardzo dobrze żyć. Ja naprawdę nie narzekam a Einsteinem nie jestem. 

• Confused 1
  • Upvote 6
Opublikowano
Godzinę temu, Kadajo napisał(a):

zobaczymy co będzie jak zelensky się "zgodzi" a putin odwali jakiś numer.

Zakładam to samo co w 14 i 22 - z grubsza nic.

Aczkolwiek to jego wybujałe ego może być atutem... Albo preludium do WW3. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Co za debilne porownanie 
    • #Warzone sezon 1. Będzie osłabiony sbmm, podobnie jak w BO7 Częstszy balans broni. Zmiany kategorii i balansu perków. NERF Aim Assist Nowe tryby czasowe (LTM): Amped BR (tylko weekendy) oraz High Octane BR Rebirth Island: zimowe odświeżenie (Sezon 02)    
    • Tak, teraz widzę. Myślałem że to ta sprawa o której suchy pisał. Wybacz  
    • Dokładnie, ale to dalej bardzo dobre karciochy, więc można sobie na nich jeszcze siedzieć. Ja myślałem o 5070TiS, ale chyba można zapomnieć. Teraz mi chodzi po głowie, czy może nie kupić jakiejś 5070Ti/5080 na wszelki wypadek, bardziej bym się skłaniał ku 5070Ti. Niby jeszcze mi 12GB pamięci nie brakło, ale jak ma coś pójść nie tak i ceny pójść znacząco w górę Szkoda mi tylko wymieniać kartę dla samej pamięci i tylko 25% wydajniejszą, bo fanu z tego nie będzie  Troche tak, zwłaszcza jak Ty siedzisz dość długo na jednej karcie. Ale to jest patologia w wykonaniu nvidii co oni wyprawiają z tą pamięcią. 5060Ti, która jest w rasterze 25% wydajniejsza od 5 letniej 3060Ti ma tyle samo pamięci co 5080, gdzie 5080 z miejsca powinna mieć 24GB. Już nie mówiąc o 4060Ti 16GB i 4070Ti 12GB.
    • Wkleiłem @DaveCam Nawet cytowany @Jardier zachował się prawie tak samo niekonkretnie. Mam ci wyszukać wszystkich żeby zaspokoić twoje ego ? Chyba obaj nie wypełzliśmy spod jutubowego kamienia.   Wkleiłem linki twórców, którzy uważam że coś wnoszą, testują głębiej James Baldwin, @GamersMuscle     Zaraz zaraz, ja narzekam ? Narzekają wszyscy których nadzieje nie zostały spełnione. A potwierdzeniem tego punktu widzenia mają być jutubowe opinie. No to punktuję co to za osobistości będące autorytetami.   Jak jeżdżą w kółko w ukochany iRacing ... dobrze. Jak przejechali się w PMR i zjechali go od góry do dołu ... też dobrze. Jak zwracam uwagę, że to nie ma żadnego znaczenia ... już nie dobrze.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...