Kadajo 7 418 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 13 minut temu, MaxaM napisał(a): Gdzie on to odbije? Na Marsie? No jak zniszczą Ziemię wojną to Mars wydaje się całkiem dobrym pomysłem. 2
VRman 2 641 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Elon nie zbiednieje. Już przy zakupie Twittera się ludzie pytali po co to robi. A teraz ma wejścia w administracji Trumpa. Ludzie będą bojkotować jego firmy na potęgę, bo z każdym dniem bardziej pokazuje, że włazi Fiutinowi w dupę. Ale najwyraźniej zyski z wepchania Trumpa na stołek są wielokrotnie większe i nie musi się przejmować. Zresztą jakby co to mu Trump poda rządowowę rękę z pomocą. 1 1
adashi 1 638 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Nie będą skutecznie bojkotować. No może będzie kilkutygodniowe wzmożenie. Głównie na Twitterze. Tak jak było z Auchan i Decathlonem, które nie wyszły z Rosji kiedy to było modne. 1
MaxaM 1 662 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 5 minut temu, kubikolos napisał(a): Maxam po prostu myśli że te wszystkie koncerny zbrojeniowe z fantastycznymi wynikami to mają je dlatego że sprzedają ukrainie bron po kosztach Starlink sprzedaje technologię cywilną. 6 minut temu, crush napisał(a): Świat się nie kończy na Ukrainie. Świetna odpowiedź na pytanie 'Wytłumacz co daje 10x więcej satelitów' 6 minut temu, crush napisał(a): Jakby mu się opłacało wspierać Ukrainę to by ją wspierał. Najwidoczniej już mu się nie opłaca. Szeroki rynek mówi co innego
adashi 1 638 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Nie przywiązuj nadmiernej wagi do kursów giełdowych. To czysto umowna rzecz. Nie da się zamienić akcji w większej liczbie na pieniądze po kursie rynkowym bo on natychmiast zanurkuje. 1
MaxaM 1 662 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca @adashi Załamanie sprzedaży Tesli - 'nie przywiązuj nadmiernej wagi do kursów giełdowych'. Dobra, wystarczy mi tych złotych myśli na dzisiaj 1
crush 3 575 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 13 minut temu, MaxaM napisał(a): Szeroki rynek mówi co innego Który? Europy która się boi? 13 minut temu, MaxaM napisał(a): Świetna odpowiedź na pytanie 'Wytłumacz co daje 10x więcej satelitów' Daje mu pokrycie i dominację w tej branży. 1
adashi 1 638 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 9 minut temu, MaxaM napisał(a): @adashi Załamanie sprzedaży Tesli - 'nie przywiązuj nadmiernej wagi do kursów giełdowych'. Dobra, wystarczy mi tych złotych myśli na dzisiaj Na pożegnanie zarzuć jeszcze kilka twittow jak Ukrainu zwycięża.
GordonLameman 8 476 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Celne 13 minut temu, MaxaM napisał(a): @adashi Załamanie sprzedaży Tesli - 'nie przywiązuj nadmiernej wagi do kursów giełdowych'. Dobra, wystarczy mi tych złotych myśli na dzisiaj Czy Tesla nie wprowadza odświeżenia modelu? 5
Kadajo 7 418 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Elon zdecydowanie nie rozumie jak działa NATO 1 2
VRman 2 641 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Rozumie rozumie. Tylko gada tak jak koledzy z Moskwy sugerują, żeby gadał. 3
MaxaM 1 662 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Czy Tesla nie wprowadza odświeżenia modelu? Nie wprowadza, a już wprowadziła odświeżenie modelu Y. Pozostałe modele są bez zmian. W Polsce od jakiegoś czasu można było zamówić refresha. W USA jakoś od stycznia.
VRman 2 641 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 50 minut temu, Kadajo napisał(a): To on jeszcze Moskwy nie kupił ? Nie musi. Pewnie dostał za darmo. Znaczy tego. Nie Moskwę. Moskwicza.
Keller 728 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca (edytowane) Gnój Elon obraża Sikorskiego od małego człowieka, a oni chcą dziękowania i wdzięczności. Ego im tak urosło. Edytowane 10 Marca przez Keller 1
larry.bigl 453 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Well.. musk od zawsze był dla mnie błaznem a nie żadnym wizjonerem. 1
crush 3 575 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca (edytowane) 2 minuty temu, Keller napisał(a): Gnój Elon obraża Sikorskiego od małego człowieka, a oni chcą dziękowania i wdzięczności. Ego im tak urosło że w ryj to mało im dać. Niech ktoś strzela. Nie będę wcale płakał. Strzela kto do kogo, tudzież w co? Polska to może pierda z dupy strzelić. Edytowane 9 Marca przez crush
Keller 728 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca (edytowane) 13 godzin temu, crush napisał(a): Strzela kto do kogo, tudzież w co? Polska to może pierda z dupy strzelić. No trumpowi ktoś w ucho strzelił. Kennediemu też ktoś nie tylko w ucho. Edytowane 10 Marca przez Keller
8V32 PcLab 249 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Dziś służby ochrony postrzeliły jakiegoś głupka z bronią pod białym domem w Waszyngtonie, tak że ten
voltq 1 372 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 4 godziny temu, bergercs napisał(a): Pisałem: Tutaj miałeś: Ale jak zwykle, jedyne co potrafiłeś to dał swoje debilne "confused" i dalej rozpowszechnia kłamstwa. Może jeszcze mamy znaleźć wersję cyrylicą żebyś zrozumiał. A najgorsze, że pomimo zgłoszeń o rozpowszechnianiu kłamstw, dostarczeniu dowodów na te kłamstwa mod też udaje w takich sytuacjach, że go nie ma. Napisałem przecież że zapoznam się z tym dokumentem który wrzucił @indexinfio a to zajmie trochę czasu
Camis 5 896 Opublikowano 9 Marca Autor Opublikowano 9 Marca 2 minuty temu, voltq napisał(a): a to zajmie trochę czasu Odpowiedz na pytanie o źródło Ukraińca z polskim obywatelstwem zajmie ci tylko chwile. Więc czekamy 1 1
Rekomendowane odpowiedzi