Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, VRman napisał(a):

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/niepokojace-slowa-sekretarza-stanu-usa-chodzi-o-zakonczenie-wojny-w-ukrainie/nxly0g9

Dosłownie kilka dni temu o tym pisałem, więc zero zdziwienia:

1. Ruską ręką prowadzony Trump napsuł Ukrainie sporo, zmusił do ustępstw i spowodował straty na froncie, w imię negocjacji pokojowych niby

2. Dał Fiutinowi to, co chciał - czas, oraz o wiele więcej niż tylko czas

3. A teraz powie, że "znudziło mi się, idę do domu, róbta co chceta"

4. Przy okazji nadal blokuje zakup patriotów i innego sprzętu przez Ukrainę. Albo tak gadał, żeby mógło powiedzieć, że wyrażenie na to zgody to wszystko co mógł dać w negocjacjach z Zelenskym, więc należy go po stopach całować.

:hihot:

W dniu 17.04.2025 o 14:57, indexinfio napisał(a):

To "nieco" bardziej wiarygodne źródło.

CNN

taaa chyba dla ciebie :rotfl:

4 godziny temu, VRman napisał(a):

RZEZ WOLYNSKA tematem dezinformacji, nie no jestes przekocur informacji :hahaha:

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ja oczywiście o nic nikogo nie będę oskarżał.

Za to polecę czytającym ten wątek takie coś

1. Wejdźcie na profil gościa wyżej

2. Zobaczcie kiedy założył konto i w jakich wątkach jest aktywny. I co pisał w wątkach nie związanych z polityką, choć nawet większość z tej aktywności jest w wątkach mocno z polityką powiązana np. dyskusje o ociepleniu klimatu

3. Każdy niech sobie sam wyciągnie wnioski.

Na moje gość dodał PL do nicku więc wszystko git ;) 

Edytowane przez VRman
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, VRman napisał(a):

No przecież @voltq oskarżasz regularnie no chyba, że wpadło jakieś ostrzeżenie od moderatora i spokorniałeś... :rotfl: Zresztą mnie też wyzywałeś od onuc... :)

Edytowane przez hubio
  • Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, Dimazz napisał(a):

Propozycja USA zakłada klęskę Ukrainy, brak przystąpienia do NATO

Ukraina w NATO to tylko problem dla NATO

lepiej zeby mieli tam jakis pokoj z gwarancjami USA i potem zbroili sie na rosje a my mozemy zajac sie gospodarka

• Like 3
Opublikowano

Rosja wygrywa. 

W sumie, uznanie Krymu za wycofanie się z Ukrainy to nie byłby zły deal :E 

Ale o czym my rozmawiamy, Trump odda Ukrainę plus Krym :E 

Poważny prezydent. Poważnego państwa z nieograniczonymi możliwościami. 

Opublikowano

Szachy 5D dwoch idiotow jeden zarznal gospodarke i prawie 1000 000 swoich rodakow, powiekszajac terytorium o 0,1 %. Terytorium ktore nie ma wiekszego znaczenia w dzisiejszych czasach.

Drugi probuje dogonic pierwszego idiote swojego przyjaciela. Jednak ma potrzebe blyszczec Naj Naj wiec w tym samym czasie niszczy gospodarke, zrywa wszelkie sojusze i wzmacnia negatywne postrzeganie swojego kraju nawet w kregach najlojalniejszych przyjaciol.

Wyglada na to, ze powsciagliwa europa wyjdzie najlepiej na tym wszystkim. Drugim zwyciezca moga zostac Chiny.

Gra trwa.... niedlugo wejdzie na 6 wymiar.

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano
15 godzin temu, VRman napisał(a):

Za to polecę czytającym ten wątek takie coś

1. Wejdźcie na profil gościa wyżej

2. Zobaczcie kiedy założył konto i w jakich wątkach jest aktywny. I co pisał w wątkach nie związanych z polityką, choć nawet większość z tej aktywności jest w wątkach mocno z polityką powiązana np. dyskusje o ociepleniu klimatu

3. Każdy niech sobie sam wyciągnie wnioski.

Na moje gość dodał PL do nicku więc wszystko git ;) 

Zawsze mozesz sobie dodac koncowke UA jak taka ci bardziej pasuje , nie wymuszaj by ktos mogl podzielac twoje chorobliwe fobie poparte jakimis psudomediami :hihot:

2 godziny temu, Radziuwilk napisał(a):

Szachy 5D dwoch idiotow jeden zarznal gospodarke i prawie 1000 000 swoich rodakow, powiekszajac terytorium o 0,1 %. Terytorium ktore nie ma wiekszego znaczenia w dzisiejszych czasach.

Drugi probuje dogonic pierwszego idiote swojego przyjaciela. Jednak ma potrzebe blyszczec Naj Naj wiec w tym samym czasie niszczy gospodarke, zrywa wszelkie sojusze i wzmacnia negatywne postrzeganie swojego kraju nawet w kregach najlojalniejszych przyjaciol.

Wyglada na to, ze powsciagliwa europa wyjdzie najlepiej na tym wszystkim. Drugim zwyciezca moga zostac Chiny.

Gra trwa.... niedlugo wejdzie na 6 wymiar.

Z ta najlepiej wychodzaca EU chyba nie miales na mysli rzecz jasna Polski ? ;) 

Opublikowano (edytowane)

Zagrywka pod swoją ekipę od propagandy jak w grudniu 2023. 

Ruscy atakują jak gdyby nigdy nic, a w Rosji media powiedzą że "nie no, skądże, Putin powiedział, że rozejm, ależ ten Putin dobry. Gołąbek pokoju!"

Ewentualnie onuce w innych krajach, z Fuckerem Kartonem na czele, podchwycą.

Edytowane przez VRman
  • Upvote 2
Opublikowano
W dniu 18.04.2025 o 21:33, kubikolos napisał(a):

Ukraina w NATO to tylko problem dla NATO

lepiej zeby mieli tam jakis pokoj z gwarancjami USA i potem zbroili sie na rosje a my mozemy zajac sie gospodarka

Chyba nie wierzysz, że amerykanie dadza jakie kolwiek gwarancje bezpieczeństwa. Jesli ukraińcy na to licza to wciąz sa naiwni.

Opublikowano

Pewnie coraz mniej liczą. Powinny tam się budować nastroje antyamerykańskie. Wielką zagadką jest dla mnie ta umowa minerałowa. Po co to podpisywać??

Zobaczymy czy nastroje antyamerykańskie przekształcą się w antyzachodnie. I czy powstanie kolejna diaspora uważająca się za jedynych sprawiedliwych wśród narodów świata. Bo państwa nie ocalą.

Opublikowano
6 godzin temu, VRman napisał(a):

Zagrywka pod swoją ekipę od propagandy jak w grudniu 2023. 

Ruscy atakują jak gdyby nigdy nic, a w Rosji media powiedzą że "nie no, skądże, Putin powiedział, że rozejm, ależ ten Putin dobry. Gołąbek pokoju!"

Ewentualnie onuce w innych krajach, z Fuckerem Kartonem na czele, podchwycą.

Nie spodziewałem się niczego innego. 

Opublikowano
1 godzinę temu, adashi napisał(a):

Pewnie coraz mniej liczą. Powinny tam się budować nastroje antyamerykańskie. Wielką zagadką jest dla mnie ta umowa minerałowa. Po co to podpisywać??

Zobaczymy czy nastroje antyamerykańskie przekształcą się w antyzachodnie. I czy powstanie kolejna diaspora uważająca się za jedynych sprawiedliwych wśród narodów świata. Bo państwa nie ocalą.

Zełeński i tak może podpisać. Dopiero po wojnie może umowę skasowac. USA i tak nie beda wydobywac minerałów w trakcie wojny

Opublikowano
20 godzin temu, kwiatek.pl napisał(a):

chorobliwe fobie poparte jakimis psudomediami :hihot:

0ho, instytut chłopskiego rozumu, wyłącz tv, włącz myślenie XD

Masz dla nas jeszcze jakieś słowa mądrości? 

2 godziny temu, TheMr. napisał(a):

Nie spodziewałem się niczego innego

russkie gówna nie dotrzymały słowa? Stare, znałem. 

• Upvote 5
Opublikowano (edytowane)

No i wspaniale. Widać jak wspaniała jest mateczka rasija dla swoich obywateli. Jak to szło? Ten głupi Zeleński powinien się dawno poddać i Ukraińcy są głupi, że nie chcą być władani przez mafię na Kremlu, która nawet kalekich wypycha na front, a za poważne kalectwo nie daje nawet odszkodowania, o możliwości zarobienia na życie bez znajomości nie mówiąc.

Przecież lepiej umrzeć na froncie z przymusu walki za kremlowską mafię niż ginąć od tego wrednego Zeleńskiego, co posyła wojsko by broniło własnego kraju. Jak on śmie, dyktator jeden.

Niech nam jeszcze raz jeden z drugim z tych proruskich tutaj wytłumaczy, dlaczego należy zaakceptować warunki Fiutina oznaczające w sumie dokładnie to samo co kompletna kapitulacja i wymazanie Ukrainy jako państwa w całości.

Edytowane przez VRman
  • Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
5 godzin temu, VRman napisał(a):

No i wspaniale. Widać jak wspaniała jest mateczka rasija dla swoich obywateli. Jak to szło? Ten głupi Zeleński powinien się dawno poddać i Ukraińcy są głupi, że nie chcą być władani przez mafię na Kremlu, która nawet kalekich wypycha na front, a za poważne kalectwo nie daje nawet odszkodowania, o możliwości zarobienia na życie bez znajomości nie mówiąc.

Przecież lepiej umrzeć na froncie z przymusu walki za kremlowską mafię niż ginąć od tego wrednego Zeleńskiego, co posyła wojsko by broniło własnego kraju. Jak on śmie, dyktator jeden.

Niech nam jeszcze raz jeden z drugim z tych proruskich tutaj wytłumaczy, dlaczego należy zaakceptować warunki Fiutina oznaczające w sumie dokładnie to samo co kompletna kapitulacja i wymazanie Ukrainy jako państwa w całości.

Napisz mi co żołnierz który broni kraju przed ruskim dostanie od państwa ukraińskiego poza śmiercią lub kalectwem? 

Kiedy jego kolega płaci łapówkę wyjeżdża na zachód i żyje sobie w dostatku

Wy się zatrzymaliscie jak ten Korwin z którego się śmiejecie w 19 wieku , to są inne czasy tylko idiota albo wariat będzie bronił takiego kraju jak polska albo ukraina

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, voltq napisał(a):

to są inne czasy tylko idiota albo wariat będzie bronił takiego kraju jak polska albo ukraina

Polska jest jaka jest, ale jest nasza i wolna i raczej podoba sie polakom bardziej niz niepodoba.

Wielu naszych dziadow placilo za polska wolnosc krwia juz od 1000 lat. Abys taki ty mogl sobie swoje wysrywy pisac bez konsekwencji. 

Dla mnie za takie pisanie powinien byc ban. Hanbisz polski honor, wojsko i nasza historie.

Juz wczesniej pisales, ze jak nas ruskie napadna to nikt nie bedzie mial ochoty bronic kraju. Slyszales o bitwie w Karbali? ZAkladasz, ze bysmy walczyli jak lwy o jakis iracki ratusz, a o Polske nie?

Polska jest jednym z najbardziej bitnych narodow z legendarnymi zwyciestwami na koncie. Polska walecznosc i odwaga sa znane na calym swiecie.

Szczegolnie ruskich karalismy praktycznie regularnie i srogo. Obraziles nas jeszcze mocniej swoim wysrywem, bo zalozyles ze polacy bedac w 5 razy lepszej sytuacji zachowaja sie gorzej od ukraincow, ktorzy za ta bron chwycili i sie obronili. Wiec nas wrecz ponizyles klasyfikujac nas jaka totalne piz.y. Jak ukraincy tak sprali ruskich w 2022 to my bysmy ich po prostu przeorali.

Za takie slowa i obraze w czasach krolestwa czekalo by cie wygnanie lub gorzej, bo przedstawiasz ujemna wartosc obywatelska. 

Jestes zenujacya czescia naszego narodu. Nigdy twoja opinie nie powinna wyjsc poza granice twojego umyslu.

Edytowane przez Radziuwilk
  • Confused 1
  • Upvote 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...