Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Strilok · Opublikowano
W zakładce BF6 FT tylko to widzę do wyboru, a mam pełną wersję -
Przez MrKetiw · Opublikowano
5 część na premierę to była dziura totalna, kilka miesięcy czekałem aż to połatają i wtedy kupiłem razem z dodatkiem. Ciekawe jaką cenę wywala bo jak 400 zł to mogą mnie pocałować... 🙄 Ale czekam jak szalony 🤪 -
Przez LeBomB · Opublikowano
@VRman Już masz pierwsze działania by nie spadała sprzedaż płyt głównych i ogólnie nowych PC Są już sklepy, które nową pamięć sprzedają tylko z nową płytą czy tylko z całym zestawem. Tu jest za dużo różnych gałęzi. Tak jak w przypadku kart graficznych to siadł po prostu segment części i dało się przeczekać, ale nowe platformy schodziły dalej, ludzie siedzieli po prostu na lepszych prockach, a na starszych kartach. Tak tutaj jak utnie się sprzedaż komputerów i wielu innych produktów, to branża handlowa też zacznie wymagać rozwiązań od dostawców i producentów. Co komu po nowej płycie i procku, jak RAMu nie dokupi? Nic. Ja wiem że producenci RAMu mają pewne rzeczy gdzieś, ale tu jest za duża ilość poszkodowanych niż w przypadku sytuacji z GPU. Uważam, że to się szybciej wyreguluje niż sprawa z GPU, ale podkreślam kolejny raz, to wyłącznie moja opinia -
Przez Katystopej · Opublikowano
Ja ale to przed BF pod koniec piździernika w dobrej cenie robota Boscha MUM5 z wagą i milionem niepotrzebnych akcesoriów żonie sprawiłem Maszynki do chleba nie udało mi się przepchnąć i jeszcze damaska z Ali za nie całą stówkę, rękojeść brzydka jak kupa ale stal świetna i klinga pięknie wygląda a co do patelni z tefala z odpinaną rączką, ze 4 lata temu kupiłem zestaw Ingenio coś tam, któryś wyższy model w ich pokręconej hierarchii i po roku zaczęła niszczyć się powłoka pomimo używania ich plastikowych narzędzi. Szkoda kasy, te patelnie są mocno przereklamowane.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi