Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie kilka stron wcześniej, ktoś to czyta czy tylko piszecie?  :E 

Według dziennika New York Times mają być one użyte przeciwko wojskom rosyjskim i północnokoreańskim w regionie Kurska.

Opublikowano
1 minutę temu, Mar_s napisał(a):

Według dziennika New York Times mają być one użyte przeciwko wojskom rosyjskim i północnokoreańskim w regionie Kurska.

To można się rozejść

• Like 1
Opublikowano

ja to widze tak: cała europa jest obsrana przed Kacapami bo ci są nieobliczalni i skłonni do posłania połowy swojej populacji byleby wygrać, dodatkowo mają duzo broni atomowej która nawet jesli czesciowo jest na poziomie złomu to i tak jakis tam procent pewnie jest skuteczny i działający. I Rosja wie ze europa sie boi, dlatego to wszystko tak sie kręci.

• Upvote 1
Opublikowano
35 minut temu, Mar_s napisał(a):

Pewnie wciska im kit, że walczą tam z amerykańskimi żołnierzami, na których Koreańczycy są szczuci całe życie. A w telewizji pewnie mówią, że codziennie ginie tam 50k Amerykanów.

Opublikowano
14 minut temu, adashi napisał(a):

Zaraz zaraz. Jaki sens miałoby takie zezwolenie tylko dla regionu Kurska? Przecież tam wystarczy broń krótkozasięgowa.

Z grubsza licząc obwód kurski ma 150x300km ;) 

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, Spychcio napisał(a):

Kurde oby nie, liczyłem na plac czerwony:E

Czyżbyś miał skłonności samobójcze? Cała rzecz polega na tym żeby w końcu pokazać, że żarty się skończyły a przy tym nie zamienić się w agresora. Jestem całym sercem za tym żeby walić w sprzęt militarny, który zagraża Ukrainie ale ostrzeliwanie rosyjskich miast to żadna radość. Rosyjskie społeczeństwo trzeba w końcu zniechęcić do wojny, pokazać, że do niczego nie prowadzi a nie je zachęcić.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
27 minut temu, Kris194 napisał(a):

Rosyjskie społeczeństwo trzeba w końcu zniechęcić do wojny, pokazać, że do niczego nie prowadzi a nie je zachęcić.

Z tego co mi wiadomo, jest to niewykonalne środkami, jakie masz na myśli. To można by zrobić, ale tylko strachem. Czyli walić po miastach w niestety.

Opublikowano

Swoją drogą historii nie zmienimy ale zastanawiam się czy Rosja odważyła by się zaatakować Ukrainę gdyby ta miała broń atomową tak jak w latach 90. Ile były warte te gwarancje bezpieczeństwa widzimy dzisiaj jak na dłoni.

Opublikowano
3 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Swoją drogą historii nie zmienimy ale zastanawiam się czy Rosja odważyła by się zaatakować Ukrainę gdyby ta miała broń atomową tak jak w latach 90. Ile były warte te gwarancje bezpieczeństwa widzimy dzisiaj jak na dłoni.

Te atomówki były od ruskich. Pewnie bez nich by ich nie mogli i tak odpalić.

Opublikowano
21 minut temu, DjXbeat napisał(a):

Jakie gwarancje bezpieczeństwa? 

Trochę źle to nazwałem, chodziło mi oczywiście o memorandum budapesztańskie.

29 minut temu, Winter napisał(a):

Russia Today? Serio? :E