Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
No i właśnie w takim przypadku to jest problem przeniesienia napędu w silniku spalinowym. Silnik ma obroty jałowe poniżej których nie może zejść, skrzynia biegów też ma swoje przełożenie i klops. Albo palenie sprzęgła albo od razu napęd dąży do minimalnej prędkości, jaką może uzyskać pojazd. W przypadku pełnej hybrydy czy samochodu elektrycznego można jechać nawet 0.5 km/h. Ale to też, jak samochód inwalida i z napędem na jedną oś to też nie ma cudów. Miałem lexa ES i jak zmrożony i ubity śnieg na drodze był to przednie koła zrywały przyczepność. W santafetce mam napęd na 4 koła i co dwie osie napędzane to dwie osie napędzane. Po prostu targa do przodu. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
W sumie może coś być z kablem, bo teraz sobie przypomniałem, że w ostatnim czasie monitor czasem tracił sygnał na ułamek sekundy (bardzo rzadko ale zdarzyło się kilka razy też i na riperze). Sterowniki wczoraj na szybko ogarnąłem, ale nic nie pomogło. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Z kolei 3 lata temu miałem tak na 3060 Ti. Ekran gaśnie, karta wchodzi na obroty. Już miałem odsyłać na reklamację, ale pomogło zainstalowanie starszej wersji sterowników. -
Przez TheMr. · Opublikowano
I sprzeda się jak ciepłe bułeczki niczym każda topowa karta na forum Ale to tylko 2-3% użytkowników Steam -
Przez kamilos69 · Opublikowano
Właśnie że Dell ma lepiej odwzorowane kolory zaraz po wyjęciu z pudełka. Oby są chłodzone pasywnie czyt. nie mają wiatraków. Oba są na panelach 1gen z podbitym odświeżaniem. Traktuj to jako panel 1.5 gen Generalnie oba monitory są bardzo podobne. Weź tego który jest obecnie tańszy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi