Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Brednie. W jaki sposób rynek wyparł drogie połączenia po wjeździe do innego kraju członkowskiego? Żaden. Bo to tak nie działa jak kiedyś Korwin sprzedawał. Regulacja dopiero ucywilizowała temat. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Jaki znowu wodór Motoryzacja osobowa jest w trakcie przechodzenia na hybrydy i elektryki, docelowo elektryki. Aż mi się przypomniały głupotki jakie ;ludzie wypisywali na labie kilka lat temu. Elektryki miały się już skończyć. Już z rok czy dwa lata temu "kto miał kupić samochodzik na baterie to już kupił i będzie koniec!" A no i nie zapominajmy że zabraknie ładowarek, sieci i w ogóle prądu; a same elektryki będą miał zakaz wjazdu do podziemnych garaży -
Przez Mar_s · Opublikowano
Podstawowe są chyba darmowe, minus jest taki że przed właściwym testem leci Demo z muzyką, o ile pamiętam https://store.steampowered.com/app/223850/3DMark/ @JacekRTX -
Przez Elder · Opublikowano
W opisie przypadków kodu błędu 08 w mobo Aorus na Reddit nie widzę info od userów że powoduje problemy z działaniem PC. Zostaw to do kolejnego update BIOS skoro nie przeszkadza w działaniu PC,zniknie to dobrze ewentualnie można sprawdzić czy instalacja najnowszej wersji Gigabyte Control Center usuwa ten błąd. Nie ma sensu obecnie pruć loop i montować przepływomierz. Co to da? Zrób testy w grach,sprawdź temp CPU/GPU/ram/NVME w HWInfo64 i tyle (no i wrzuć tu dane z testów bo to przydatne info dla innych userów CLC). Będzie kolejna modyfikacja loop w przyszłosci to przepływomierz można dodać tak samo Aquacomputer Connection cable alarm header https://www.angela.pl/p15300,aquacomputer-connection-cable-alarm-header-of-vision-octo-to-motherboard-power-switch-header.html jak chcesz mieć wyłączanie PC w przypadku przegrzania loop czy awarii pompy i ustania przepływu w loop. To nie jest niezbędne,raczej do stacji roboczych to montuję ale...grosze kosztuje a zostawiasz kompa w czasie pracy nad renderami i masz wywalone jak by coś poszło nie tak,sam się wyłączy w razie W...nie sposób zabić takiego CLC. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie, nie Amok, tylko próba wyjaśnienia Wam, że nie macie problemu z formą protestu, ale ze sprawą w jakiej protestują. Chcecie im, tego zabronić, a to jest naruszenie wolności. Naszej wolności. Nie można zrobić tak, żeby protesty były tylko w "słusznej sprawie". Bo kto będzie to oceniał? Ja wiem, że nie ma w Was zbyt wiele autorefleksji, ale bez przesady kurna. Problem macie ze sprawą, a nie formą. Przestańcie siebie i innych oszukiwać. Nie stwierdziłeś faktów, tylko napisałeś jakieś tam bzdurki wyczytane w internecie. Ja próbuję Ci zwrócić uwagę na aspekt wolnościowy, ale chyba byłem zbyt subtelny. NIE MOŻNA OGRANICZYĆ PRAWA DO PROTESTU WYŁĄCZNIE DO WYBRANYCH SPRAW, ALBO OCENIAĆ PROTESTU PRZEZ PRYZMAT TEGO JAKA SPRAWA POWODUJE PROTEST. Rozumiesz? Ty lepiej wróć do wcześniejszego wątku, bo już pokazałeś w jakie bzdury wierzysz i jakie kolportujesz.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi