Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
On Ci przedstawił argumenty, to zacząłeś coś tam bełkotać o covidzie. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Wróciłem do Alana po małej przerwie. Ale mam mały, ale bardzo wkurzający problem, coś takiego jak na tym filmiku, czyli migające jasne linie przy obrotach kamery, szczególnie widoczne z latarką i w trybie HDR: Gram na Oledzie w 3440 x 1440 (UWQHD) z Path Tracingiem włączonym w grze. Próbowałem DLDSR 2.25x (5K), grywalne z DLSS na medium. Próbowałem DLAA z FG. Próbowałem podmieniać DLSS do nowszych wersji (3.5.0.0 jest w Alanie). Nic nie pomogło. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? -
Przez voltq · Opublikowano
Znów brak argumentów to automatycznie krzyki i wyzwiska z twojej strony dołączasz do szacownego grona ludzi bez argumentów @GordonLameman @Badalamann @Badalaman @Spl97 @crush Kolejne wyzwiska nazywanie innych "Konfośmieci" -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Kara śmierci? Nie, ponieważ to nie jest kara i nie po to ucywilizowaliśmy się przez lata. Kara, to ma być kara, a więc coś co potencjalny skazaniec będzie odczuwał, będzie właśnie karany. Natomiast śmierć to może być dla takiego jego mościa wręcz zbawienna, tyle, po wszystkim, finito, będzie wdzięczny. Poza tym, byłoby to zniżanie się do poziomu zbrodniarza. Przykład od ruskich. Co byście zrobili z Putinem? Śmierć? Nieee... to zła opcja. Paka i do tego jeszcze bym mu na suficie zamontował tv gdzie by leciał 24/7 jakiś demokracyjny cywilizowany kanał informacyjny. Może to wydawać się głupie, lecz dla niego byłaby to kara. Oczywiście jakieś prace społeczne do tego itd. Kara śmierci to zezwierzęcenie. To jak funkcjonuje obecnie świat i że dochodzi do wałków, to jest wynik nieodpowiednich ludzi na zbyt wysokich stanowiskach, dziurawe prawo, chęć zarobienia przede wszystkim kosztem wykonywania obowiązków itd. Mało to hmm... delikatnie mówiąc głupich ludzi rządzi wielkimi firmami i państwami? Cała masa, ale wątpię, że coś się w tej kwestii zmieni, oni już wiedzą jak się kurczowo trzymać stołków, a ogarniętym i inteligentnym często już odechciewa się użerać z takimi ludźmi. Tak dodam odnośnie wojen. Obywatele chcą ich? Nie. Może jakieś małe grupki. Ogólnie to rządzący mają problemy z dogadaniem się, "bo ja jestem ważniejszy". I to mnie zastanawia czemu wojsko, obywatele nie przeciwstawią się takim rządzącym? Pomijam przypadek kiedy ktoś najeżdża na nasz kraj i trzeba się bronić, chodzi mi o atak. -
Przez unadarek · Opublikowano
Proshop już nawet dorzucił ofertę na 3 modele. Ceny powiedzmy przyzwoite ale wszystko się rozbije o to w jakim stopniu je poprawili
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi