Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez different · Opublikowano
W głowie mi się nie mieści to szambo z pedofilią syna kurskiego. @GordonLameman Czy taki artykuł w prasie może otworzyć drzwi to prześwietlenia całej sprawy raz jeszcze? Co więcej, żeby po łapach dostały też prokutorzy i wszyscy inni w tym kurski, którzy ukręcali łeb sprawie? -
Przez narmiak · Opublikowano
Oho. Ktoś widzę strzelił takiego focha, że aż konto skasował @Guli Jak nie wiesz jakie jednostki trzeba podać to wystarczy, że przepiszesz dokładnie to, co odczytujesz ze screenów JDownloader pokazuje wartości w Bajtach (duże B), Speedtest w bitach (małe b). Ten sam serwis w jednej chwili może dawać prędkości bliskie maksymalnym, a w innym może być tak obciążony, że nie wyrobi nawet z dostarczeniem połowy (Steam i Epic w dzień premiery jakiejś dużej gry na przykład). Do tego dochodzą limity operatora, który dzieli jedno większe łącze na kilkudziesięciu użytkowników, oraz wszelkie utrudnienia po drodze, jak na przykład węzeł w którym jest awaria i nie cały sprzęt działa jak trzeba. Jako domowy użytkownik się po prostu tym nie przejmuj, bo i tak nie potrzebujesz takich prędkości, bo nie będzie źródeł odpowiednich. No chyba, że jednocześnie robisz archiwizację z Epic, Steama, Trorrentów (tu też trzeba uważać na limit jednoczesnych połączeń), usług filesharingu itp, a następnie natychmiast to kasujesz i ściągasz jeszcze raz bo tak. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Czyli absurdalne bany oraz absurd goni absurd . Osobiście na początku miesiąca zawitałem na forum benchmark, co nieco tam popisałem i dotychczas nie spotkałem tam nikogo, kto miałby przysłowiowego kija w zadzie. Możliwe, że tam będzie wkrótce okazja do tego, że w tamtym miejscu spotkam Gosu , gdyż na benchmark właśnie ma konto i o dziwo jeszcze jego nie zbanowali. Większość z Laba będzie wiedziała o kim mówię . -
Przez sideband · Opublikowano
Chyba 10lat wstecz Po lekkim wzroście ruchu tutaj dzieje się to samo i zostaną same ciotki klotki, które narzekają na wszystko i wszystkich -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
@GordonLameman Ano w takim, że polski być trudny język. Dzieci / młodzież coraz bardziej leniwe, niemal nic nie czytają, każda treść dłuższa niż 10 sek film na tik toku jest dla niech nie do przyswojenia. Potem są efekty... nie rozumieją wydawałoby się oczywistych słów, nie są w stanie sklecić dwóch zdań złożonych z jakimkolwiek sensem. Wysztko jest w artykule opisane. Wystarczy przeczytać, no chyba że dla Ciebie za długi 😋
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi