Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez slafec · Opublikowano
Zacznijmy od tego, że Arkadiuss sprzedaje stare info, bo nawet w tym wątku zostały wrzucone 4 filmy, w których omówiono tę aferę. Pierwszy 27 listopada. Chyba nic nowego od siebie nie dodał, a jeszcze w opisie poleca swoim subskrybentom oglądać kanały, które wałkują ten sam temat. A zwróciłeś uwagę na to, że hype zwykle jest przed i chwilę po premierze? Później gry sobie umierają w ciszy. Czy ktoś żarliwie dyskutuje teraz o Space Marine 2, FF7 Rebirth, Stellar Blade, Metaphor: ReFantazio itd.? Youtuberzy się podczepiają pod głośne tytuły i próbują na tym zarobić. Jeśli już to tego gościa powinna osądzać firma, która go zatrudnia, a nie lektor z yt. Ktoś nie kupi gry, bo jeden z artystów ma uraz do Muska i nie potrafił opanować swoich emocji w trakcie dyskusji xD. Całość poleciała na pysk w głowach odbiorców wyżej wymienianych kanałów. Ludzie, którzy mieli przedpremierowy dostęp do gry nadal ją polecają. Taką zaczepką nie przekonasz mnie do grzebania w bagnie. -
Przez Zachy · Opublikowano
Zle mi zacytowalo, sorry z tel pisze i nawet cytatu nie moge poprawic. A co do cen. B650 taichi lite na start kosztowalo 1520-1550 zl, patrzmy na premiery chipsetow i plyt, a nie ile cos kosztuje po 2,5 roku. Nova jest na wyżej pozycjonowanym chipsecie i ma bogatsze wypsoazenie. Wiec wg mnie, jak na premierowy zakup, jest to obecnie dobra opcja. Wyjda b850 i tez beda tansze przeciez. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Czekam na recki do 1, wcześnie rano wyjazd mi wypadł więc wolę się wyspać ale potem po powrocie ahoj przygodo cały weekend Miłej gry wszystkim -
Przez Roman_PCMR · Opublikowano
Ja na spokojnie zobacze recki. Odpale gierke tak czy siak bo wykupilem po to GP. Nie nastawiam sie na nic wybitnego. Jezeli chodzi o oczekwiania to dla mnie jest to taki AVATAR, niby czekalem ale odpalilem gierke i pogralem moze 3 godziki i koniec. -
Przez Reddzik · Opublikowano
No takie to są na propsie, ale skąd i jakim cudem załapałem, to nie wiem. Skończyłem gadać z npc, kazał mi wyjść z obozu i odezwał się do mnie, dostałem kasę i patrzę coś dziwnie mi postać nie traci staminy, to nic od razu lecim do obozu sprzedać klamoty, i potem pobiegłem pod kolejnego npc od misji, i wyszedłem z gry, wykorzystałem ten moment z nielimitowanym biegiem
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi