Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
No niby prawie centrum miasta, ale ulice zabytowe, i światłowodu nie było szans. Właśnie tylko radiówka, cena to 30 zł więc nie jest źle, ale jakość można powiedzieć bardzo dobra, jak jeszcze grałem w CSa to ping na poziomie 20-30 był, także nie było źle, a i śmiga "pełną prędkością" a nawet czasem do 30Mb/s dobije. Jeszcze jak więcej i częściej coś grałem, to ściągałem sobie u Ojca bo tam ma 600Mb/s i robi to wrażenie. A tak przed robotą czy przed spaniem sobie coś załączę i z rana jest, także idzie przeżyć, jak to mówią człowiek do wszystkiego się może przyzwyczaić -
Przez Pentium D · Opublikowano
Widziałem, że paczka odebrana więc zapytałem czy już podłączył. Odpisał, że hula. Sprawdzona w Furmarku i FH4, ale coś mu cewki piszczą. U mnie nic nie piszczało, 7800 XT też cichy więc pewnie kwestia zasilacza, podłączenia kabli lub sieci. Ma poprawioną 750W wersję bomby od Gigabyte, ale poprzednia karta 5700XT była u niego cicho. Coś tam będzie kombinował z UV, ale mimo tego jest zadowolony bo podczas grania i tak dźwięki z gry zagłuszają cewki. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Że 20Mb/s Ci wystarcza. Teraz już wiem, że po prostu tylko taki masz dostępny. Też miałem kiedyś radiówkę 50Mb/s (nigdy tyle nie osiągnąłem), wcześniej Neostradę po kablu, która śmigała 2Mb/s, a miała 10Mb/s, ale nie dało rady szybciej. Za daleko od centralki byłem. Z resztą w umowie było internet do 10Mb/, więc wszystko w normie A ja właśnie mam. Nie wyobrażam sobie pobierać np. takiego Stalkera 2, który waży 150GB Więc jak na ulicy kopali pod światłowód, byłem pierwszy w kolejce do podłączenia. I tak od początku 2020 jestem szczęśliwym posiadaczem szybkiego internetu Płacę tylko 10zł. wiecej jak za tą radiówkę wcześniej, a porównywać nie ma nawet co Ale płacę i tak dużo więcej jak w dużym mieście na jakiś blokowiskach, taki urok małej mieściny i to jeszcze na jej końcu prawie w lesie Myślałem że nigdy nie dociągną do mnie światłowodu, na szczęście się myliłem Także mi się udało i życzę każdemu dostępu do światłowodu -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Mają konkretną pulę kodów w takiej cenie. Nie sprzedają ponad stan.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi