Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Pełna kwota, czy kluczyk na OLX? Ja też mam wersję na 9 grudnia -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To raczej Ty zapomniałeś co wyrabiał PiS i dlatego tak ochoczo przeklejasz brednie od nich No, był to fakap. Zajumana? Co się dla Ciebie zmieniło? Taka kolej rzeczy. Wszyscy podnosili. Czemu wał? Płacimy więcej, bo TRZEBA SIĘ NA POWAŻNIE ZAJĄĆ RECYKLINGIEM, a nie tylko składowaniem. Bzdura. Piotr Krzystek nie jest w zarządzie Remondis. Nie jest też w Wodocociągach Zachodniopomorskich. Co do mieszkania: https://www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/pap/artykul/szczecin;prezydent;krzystek;musi;oddac;mieszkanie,55,0,440375.html Po co rzucasz starymi fejkami tutaj? Na ostatniej prostej oznacza jeszcze rok legislacji Zobaczymy. Ale większosć Polaków chce media publiczne utrzymać. https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/9355332,publiczne-media-zachowac-czy-odlozyc-do-lamusa-sondaz.html W większości przypadków są konkursy. Serio. -
Przez Paw79 · Opublikowano
Tak. Przed mostem w Pogrobnie w pobliżu Jeziora Agheela (tam gdzie można spotkać pierwszą Nocną Kawalerię), blisko ptasiego teleskopu powinieneś słyszeć wołanie. Przeturlaj się przez drzewko "najbliżej głosu", pogadaj z nim, a w dalszej części wątku idź do jaskini przy plaży na południe od Kościoła Elleha. -
Przez Winter · Opublikowano
Wyborcy Uśmiechniętej Koalicji to nadzwyczajna kategoria ludzi. Ludzi całkowicie naiwnych. Wystarczy poczytać trochę Twittera. Wszystkie te konta popierające PO to Tusk w profilu i teksty typu "Szczęśliwej Polski już czas". Dorośli ludzie, a tak głupi i naiwni, że głowa mała. Tusk rozgrywa tych cymbałów koncertowo. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
wpolityce Powołujesz się na głupkowate pisowskie źródełka. Jak mam Cię traktować poważnie? Po tym co PiS zafundował wymiarowi sprawiedliwości WSZYSTKO jest lepsze. Zamawiałeś kiedyś ubera, uber eats, wolta, bolta etc? Dla mnie nie bycię PiSem to już dużo. Nie bardzo widzę jak mieliby ich rozliczać przy ułaskawiaczu, który tylko na to czeka.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi