Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
https://www.money.pl/gielda/polska-przeplacila-miliardy-zlotych-za-amerykanski-gaz-kluczowe-jedno-slowo-w-umowie-7100390710114976a.html -
Przez TheMr. · Opublikowano
Gdyby nie słynna akcja z wypadkiem na 12 mln to policjanci inaczej by postąpili. W policji teraz pewnie jest przekaz na karanie wysoko tych co przejeżdzają na czerwonym sygnale albo łamią rogatki. Źle się wstrzeliłeś. -
Przez Mar_s · Opublikowano
@Send1N Ładnie to tak dręczyć kolegę? Nie jego wina że nie umi. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Cześć, Chyba zdecydowałem się pójść w AiO i na świeczniku mam dwa modele: Arctic Liquid Freezer III 360 i Endorfy Navis F360 Oba nowe w tym momencie można kupić za ok. 300zł. Na chwilę obecną wygrywa u mnie Navis ze względu na poniższe: - Kupując wspieram rodzimą firmę - Ma lepsze wentylatory - czytałem o przypadkach montażu tych wentylatorów na LF III 360 zmieniając fabryczne od AC więc o czymś to świadczy - Nie ma problematycznego montażu na AM5 - wstępnie planuję zastosować termopad, a upierdliwa blaszka dociskowa LF III 360 może zrujnować jego montaż - Wedle testów dostępnych w necie, Navis wypada trochę lepiej względem wydajności - W mobo mam złącza 1x CPU_FAN (1A ,12W) oraz 3x CHA_FAN/WP (2A, 24W) i z tego co producent podaje i co nawet po skrócie "WP" widać, te CHA_FAN/WP 1-3 są dedykowane też pod pompkę. CHA_FAN1/WP mam zaraz obok CPU_FAN więc Navisa zepnę: 1x CPU_FAN (wiatraki), 1x CHA_FAN1/WP (pompka) + to zasilanie SATA. W AC LF III 360 mam gorsze możliwości - albo kabel "all in one" ograniczający wszystko tylko do CPU_FAN lub ew. 3 kable (odpowiednio FAN / VRM / PUMP) przez co będę miał 3 złącza zajęte. Jedyny plus LF nad NAVISEM jaki do mnie przemawia, to długość gwarancji. Co myślicie? Słucham Państwa. -
Przez piet · Opublikowano
W przyszłym tygodniu dojedzie nareszcie Bathurst i pokazywane 2 lata temu RTGI. Szybcy są. Jak zadziała to tak jak latem po modach to szału nie wywoła.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi