Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
Jeśli mowa o odmowie przyjmowania nowych uchodźców z Syrii, to chodzi raczej o to, że będą teraz uciekać ludzie związani z reżimem Asada. Czyli proruscy lub proirańscy. W tym z służb bezpieczeństwa i dawni żołnierze. Bo teraz to oni będą, pewnie już są tępieni. -
Przez Dirian · Opublikowano
Po co zatem bronisz forum, które cię nie interesuje? Twoim zdaniem normalne jest, że dostaje się permanentnego bana bez żadnego ostrzeżenia za: a) posiadanie innego zdania niż moderator na temat doboru sprzętu b) napisanie moderatorowi, który celowo złośliwie podpytuje czym się różni ATX 3.0 od ATX 3.1 (wcześniej pytał o to jakiś troll, całkiem możliwe, że kolega wesker - podobny, buracki styl wypowiedzi), żeby sprawdził sobie w google i zarzucenie mu dwóch linków, gdzie jest to pięknie opisane c) dobranie białego zasilacza do czarnej obudowy, co najwyraźniej podciągnięto pod "polecenia kiepskich jakościowo podzespołów" - tutaj też wspomniany mod nie mógł przeżyć, że jak tak można. No można, białe z czarnym fajnie to siebie pasuje. Na żadnym innym forum się z czymś takim nie spotkałem. Jeśli ktoś ma inne zdanie na temat podzespołów, to przecież można to przedyskutować. Wiadomo, że pomysły na zestawy są różne i nie ma jednego jedynego wzorca, od tego jest forum by prowadzić dyskusje i polecać różne konfiguracje, a autor ostatecznie sam decyduje co mu najbardziej pasuje. No ale jak widać na tamtym forum nie można prowadzić dyskusji, bo za to dostaje się bana Co ciekawe, odwołałem się od tego bana, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. I jakby tego było mało - forum mi zablokowano na amen, nie mogę nawet podglądać tematów (oczywiście da się to obejść, po prostu nie logując się na konto). Dlatego postanowiłem to opisać tutaj, bo sytuacja jest więcej, niż zabawna -
Przez lukadd · Opublikowano
Chyba tylko kurierka ma jeszcze bardziej przewalone w okresie przedświątecznym i w tych dniach pracujących w okresie świątecznym/nowy rok. Jak lesbijka to luzik
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi