Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Nie obcinaj tego co cytujesz Napisałem dokładnie "dostosować i z optymalizować pod swój sprzęt i preferencje" Każdy z nas graczy jest inny. Każdy ma inny sprzęt, każdy ma inne preferencje Jednemu styknie 60fps, inny musi mieć minimum 80 czy 100+ itd. Jeden musi mieć mydło na ekranie w postaci film grainów, dof, motion blura i innych aberacji bo lubi filmowo, a inny woli czystą żyletę i wyłączy te pierdoły przy okazji oszczędzając moc. Dobór ustawień to są indywidualne preferencję. Mało ci fps to nie będziesz się pałował z wszystkimi opcjami PT, tylko dobierzesz tak aby ci pasowało i wizualnie i wydajnościowo. PC to nie konsola gdzie masz 2 tryby na krzyż, a czasami i jeden, tutaj możesz bardzo dużo ustawić, zmienić zoptymalizować, nieraz nawet poza oficjalnymi ustawieniami w .ini tak, aby pasowało Podstawy pctowca od wieków, olbrzymie możliwości personalizacji gierek -
Przez lamparcicho · Opublikowano
566.14 a konkretnie: https://forums.guru3d.com/threads/rtx-566-14-exostenza-edition™-de-bloat.452356/ -
Przez Kris194 · Opublikowano
Wklejasz artykuł i nawet go chyba nie przeczytałeś "Sprzeciw wobec umowy wyraziły Francja, Polska i Włochy, podczas gdy kanclerz Niemiec Olaf Scholz poparł porozumienie. Niezależnie od wybranej ścieżki ratyfikacji, przyszłość umowy pozostaje niepewna." Swoją drogą "- Jest teraz wyjątkowa okazja do zawarcia umowy i nie możemy jej przegapić - dodał i wezwał do "możliwie jak największego pragmatyzmu" i gotowości do kompromis." Jak słyszę o tym niemieckim pragmatyzmie to mi się czasami nóż w kieszeni otwiera. -
Przez PaVLo · Opublikowano
Wchodzę na Steam i w zagadkę gry, a tutaj taki myk. Chyba kupiłem kod Premium za ułamek ceny Ale jaja, mogę grać
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi