Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Dobra zostawiam info, wystarczy po użyciu skryptu (opcja nr 2 czy tam 3) uruchomić cmd jako administrator i wkleić: bcdedit /deletevalue useplatformtick bez wklepywania innych komend od timera na pałę i błąd po ponownym uruchomieniu czy wyłączeniu/włączeniu pc już się nie pojawia w podglądzie na 24H2 -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Na mojej 4080S na supreme wszystko i full pt z dlssq i FG w dżungli miał 45 do 60 fps.... W pomieszczeniach ponad 100 I w dół do 70... Stutteringu nie ma bo gsync ogarnia, raz jak grzebałem w opcjach to wyłączyło mi FG i musiałem przełączyć z full screen na borderless. Gra mi się podoba nawet, lubiłem filmy to i tu będzie git. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Wierz lub nie. Ziomek robi grę na UE. Tu piszę, a na lajwie pokazuje mi, jak fajne poprawki i różnice ma 5.4 vs 5.5. Jest zachwycony. Czyli tu mamy kwestię wyjaśnioną. Nie masz pojęcia, o czym mówisz, ale to Twoje (i zasad forum) prawo. Pisząc standaryzacja, miałem na myśli standaryzację narzędzie vs developer / grafik. -
Przez Dirian · Opublikowano
Wszystko rozchodzi się o czas dostępu (jeśli chodzi o używanie systemu, itp), a ten już w dyskach SATA jest liczony w ułamkach milisekundy, więc trudno coś tu poprawić -
Przez Vulc · Opublikowano
Skradanie w tej grze zostało potraktowane tak trochę po macoszemu. Wychylić się można tylko do góry z tego co widzę, jak zdzielisz od tyłu gościa że aż się krzesło pod nim rozpadnie, hałas nie bardzo ściąga w to miejsce innych przeciwników. Chyba twórcy zachęcają w ten sposób do otwartego rozwiązywania spraw. Trochę śmieszna jest też animacja biegu, gdzie Indy macha lewą ręką, a przedmiot w prawej trzyma sztywno bez ruchu. Ogólny feeling postaci jest za to fajny.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi