Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Wyniki zaktualizowane, Pipek przyszedł pozamiatał, dalej ostatni jestem w time spy, ciekawe czy dam radę coś wieczór wycisnąć z tego złoma mojego 3080 -
Przez Umpero · Opublikowano
Jak to jest, że mając poglądy iście pochodzące wprost ze szkoły leningradzkiej inputujesz innym prorosyjskość? Ktoś wie jak się nazywa w psychiatrii przypadek gdy się kogoś/coś kocha lub temu hołduje i jednocześnie nienawidzi ? -
Przez voltq · Opublikowano
Trzeba wyczuć moment jak jest perfekcyjny blok jak się naciśnie RT w idealnym momencie to od razu wchodzi kontra której w 90% nie parują przeciwnicy , później jak ma się wyższy poziom walki w statystykach to automatycznie wchodzi perfekcyjny blok plus riposta , ważne żeby walczyć taktycznie nie na chama , blok/unik i jeden cios najlepiej w głowe a zaawansowane to kombo , i wazne walic tam gdzie przeciwnik nie ma miecza/buławy , jak trzyma z prawej nisko to walic góra w lewo , jak trzyma w górze z lewej to prawo nisko itd , jak zaganianie owcy -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Aaaa, no to elo Ale 22 do pobicia. -
Przez Toni · Opublikowano
Bycie ateistą daje ci pewność bycia obiektywnym? Tak na prawdę to oglądam kanał telewizyjny TBN , nie filmiki, od ponad roku. Ten filmik jaki zamieściłem często powtarzają pomiędzy programami. To kanał o wierze. Co do przykładów to jeśli dzisiaj ktoś wiedząc czym jest wiara chrześcijańska robi takie rzeczy jest po prostu hipokrytą. Zresztą nie mnie to oceniać - to Bóg ocenia wiarę. Ja uważam, że jak ktoś uczciwie wierzy spełnia dobre uczynki, ale to nie jego uczynki go zbawiają i by być dobrym potrzebujesz Boga.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi