Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bourne2008 · Opublikowano
Podszkoliła się trochę bo ostatnio merytorycznie kiepsko było... -
Przez azgan · Opublikowano
Zarówno Cyberpunk 2077 jak i Alan Wake 2 działa u mnie lepiej z PT niż Indiana Jones, tyle kończąc temat bo będzie dalej gra w ping ponga. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Send1N Miałem RX 580, RX 5600XT, RX 5700XT i RX 6600XT... pamiętam trochę jak przez mgłę. Wiem, że 5700XT miałem w wersji referencyjnej i zjeżdżałem z napięcia i taktowania rdzenia z 2150MHz @ 1,2V do 1900MHz @ 0,96V. Spadek wydajności był na poziomie 1-3%, temperatury znacznie lepsze i kultura pracy. Ale nie miałem żadnego miernika aby sprawdzić jak się zmienia pobór z gniazdka. W praktyce mógłbym urwać w 7900XT ok 50W i zostałoby TDP na poziomie 250W przy zbliżonej wydajności? Obecnie lecę na 4070S profil OC, drze 220W i odbija się o fabryczny powerlimit z czapką na 100% -
Przez ryba · Opublikowano
@crush 1. Dla zasady 2. Sa grupy spoleczne, ktore byly wiele lat maltretowane kazdego miesiaca utrudnieniami w ruchu (schody, pod krzyzem, krakow) Imho, jakby po roku odpuscili sobie te miesiecznice i odbywalo sie to tylko raz do roku w kwietniu, to tej imby by nie bylo. A jak widac, sa ludzie ktorych propaganda PiSu irytuje bardziej niz Ciebie. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
No tak, ale już pomijając ten raport, to Polska ma nieefektywny rząd przez niezrozumiałą w tym rolę prezydenta. Zresztą to jest nawet już na poziomie konstytucji karkołomne, bo skoro np. za politykę zagraniczną odpowiada minister, to po kiego pchać tam jakieś uprawnienia dla prezydenta?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi