Idiotyzm ten twój mandat, w zasadzie nic nie zrobiłeś takiego. Przeczytajcie sobie to, gościu za kolizję z pociągiem dostał 1500zł i 6pkt. Sprawiedliwość po uju.
https://www.dostawczakiem.pl/zbyt-dlugi-zespol-pojazdow-i-kolizja-z-pociagiem-kierowca-ukarany/?fbclid=IwY2xjawHAztVleHRuA2FlbQIxMAABHVVerJqgXb0_6EmLXbbOAVIEKd-sqas70Csh5UmrXjDzd87Jsvkl7TW-5w_aem_dLcH-vzlZ90xY0NTwXu46Q
To jest budynek odnowiony, a kiedyś tam menelnia była, więc nie było nawet telefonu. Jak kiedyś się interesowałem to tylko radiowka wchodziła w grę, a jak teraz jest to nawet nie wiem, ponieważ przyzwyczajenie 🙂
Taka prędkość to niebo a ziemia, ściąganie jak pasek ładowania w grze 😁
Ja wiem że mamy 21 wiek, ale czasem odnoszę wrażenie że niektóre rzeczy zostały ze średniowiecza... Z LTE jest luz, choć jak mi elewację w robocie zmienili to jak nie mam telefonu przy oknie to totalny brak zasięgu 🙂
Cytuję, żeby nie skasował, a raczej żeby "siem samo" nie skasowało.
Oczywiście, że była. Jesteśmy przez ruskich atakowani regularnie na różne sposoby. Nadchodzący okres elekcyjny będzie pod tym względem gorący, jak u Rumunów.
Bardzo dobrze to pamiętam
Nie wierzę że pod chodnikami nie ma przelotów, przecież tel. stacjonarne kiedyś były Tak przecież kładą światłowód, tam gdzie TP.SA ma/miała swoje kable. Chyba że zasypali
Dzień do nocy nie
Ok, ale mamy 21 wiek, a tutaj od cholery miast, wiosek w Polsce nie ma szybkiego internetu ! A pierdzielą że wszędzie jest taka zajebista infrastruktura ! A są miejsca gdzie nie ma w ogóle zasięgu Najbardziej mi się chce śmiać z sieci komórkowych...., LTE 4G, 5G Kuźwa gdzie ?! Tylko w centrach miast Ja u siebie w domu, na ogrodzie nie mam full zasięgu 4G
Rekomendowane odpowiedzi