Chodzi mi o sam fakt właśnie decydowania o tym. Jednych się wspiera, innych co im biznes zaorało nie. Bardzo wybiórcze są wszelkie systemy dotacji i nie sprawiedliwe. Powinniśmy iść w kierunku ulg, a nie dotowania. Przy dotacjach zawsze część tych środków jest marnotrawiona.
D4 jest bardziej casual friendly, czy dla tzw dad-gamers ale też żeby coś więcej osiągnąć to trzeba się namęczyć i rozumieć mechanikę gry. Poe jest mniej casual friendly ale można sobie też na luzie grać, tyle że jest sporo rzeczy do ogarnięcia i teoretycznie można sobie postać popsuć, da się zrobić "reset" ale nie jest to tak łatwe jak np w diablo.
Jedno z drugim się uzupełnia i każdy jest zadowolony bo ludzie grają co im bardziej pasuje.
Będzie trailer. Krótki i w nim zaprezentują przebitki z kilku miejscówek, ale bez przerywników i postaci. Na końcu do naszego bohatera Geralt powie żebyśmy wstawali, bo mamy jakieś miasto do spalenia
Zbieżność... zbieżność musiałem ustawić XD I żeby nie było ni hu hu nic nie było czuć na aucie. Zero ściągania czy myszkowania. Obie strony od wewnątrz na przodzie. To po zmianie obu wachaczy i braku informacji od mechanika że mam jechać na geometrię
Ale co? Szkoła programowania będzie rywalizowała z restauracją poziomem kosztów?
Generalnie masz sporo racji, ale odnośnie tego co jest komu potrzebne, może 1/10 będzie potrzebował szkoły programowania. Poza tym, za szkolenie płaci się tyle ile kosztuje... kiedy ktoś go potrzebuje. Więc wyższe ceny energii po prostu kalkuluje się w cenę, a ci co muszą i tak je kupią. Jednak zeżreć "na mieście" będzie chciał od czasu do czasu każdy.
Rekomendowane odpowiedzi