Do "board of directors Intela trafili Eric Meurice (Były prezes AMSL) and Steve Sanghi (Microchip) Pat im pogratulował i ciągle ma w opisie Intela. Sa plotki iz to ludzie od Pata (obie osoby to przemysł produkcji chipów) i Pat wraca a fabryki zostają w Intelu bo po co by brali dwóch ludzi od tego.
Czyli wszyscy oprócz Indian, Inuitów i Aleutów z północnej części Ameryki Północnej mają wyp..ać z USA?
Trzeba szybko skupować pontony z Chin - będzie zapotrzebowanie na kilkaset milionów sztuk..
@LeBomB Nie patrzyłem, zobaczę dzisiaj. Ja z takich rzeczy nie korzystam, co mogę mam wyłączone itd.
A co do problemu, komp zostawiony na parę godzin nocnych - bez żadnej poprawy niestety. Problem nie zniknął. Będę dumał po pracy. Na chwilę obecną przesiadłem się na linuxa.
Łeee tylko 32 strony? Słaby ten spam w temacie, coś kiepsko się staracie 🤭. Widocznie gra za dobra i gnioty jak Dragon Age The Veilguard albo S.T.A.L.K.E.R 2 wykręcają lepsze wyniki . No tak ale w sumie to dzisiaj dopiero premiera więc macie jeszcze szansę się poprawić chociaż może być ciężko siedzieć na forum żeby oderwać się od Indiego
Rekomendowane odpowiedzi