Dimazz 729 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 [PC | Ubisoft Store]Avatar: Frontiers of Pandora Edycja Standard 40,33 zł 1
bbandi 555 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Pamiętam jak na jeszcze pc lab byli krzykacze że "od chinskiego sklepu to nic nie wezme" itp a tu jakoś cicho? czyli co biorą teraz z Epica gry? ooo ciekawe że jak Epic daje coś za darmo to Gaben nagle robi promocje na te gre na Steam, normalnie by przecież Gabenik nie zrobił
Vulc 2 456 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Epic rozdaje bardzo fajne gry i jeśli ktoś dopiero buduje bibliotekę, równie dobrze może robić to na ich platformie. Ja na Epicu nie mam nawet konta, nie widzę potrzeby zakładania go. Steam w zupełności mi wystarczy. 1
Dimazz 729 Opublikowano 1 Stycznia Opublikowano 1 Stycznia nie sprawdziło się z rdr 2 ale i tak dobre gry w tym roku dali za darmo zwłaszcza hogwart. Może za rok będzie szansa na cyberpunka lub rdr2 na święta
5hogun 79 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Jeszcze jest Total War: THREE KINGDOMS do odebrania do 8 stycznia. 2
bbandi 555 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Valhalla - 25zł, Breakpoint - 25zł, F76 - 16zł to na promo kupiłem.
tom36816 97 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Alan Wake Remastered za piętnastaka na Epicu. Nie było chyba taniej, nawet na kluczykowniach. Kupiłem i gram 1
raiders 147 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 26 minut temu, tom36816 napisał(a): Alan Wake Remastered za piętnastaka na Epicu. Nie było chyba taniej, nawet na kluczykowniach. Kupiłem i gram Jest za darmo przy zakupie Alan Wake 2 Na gamesale za 5.43 był ale już wyprzedane . 1
bbandi 555 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Jeszcze dokupiłem 2 DLC do Valhalli po 10zł sztuka, kurde nie wiedziałem że był też kod zniżkowy, powyżej 80zł dostawało się rabat 40zł gry były tanie więc mogłem odzyskać, już po promo ale i tak się opłacało.
tomek25 55 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia @bbandiPisałem o tej promocji w tym wątku.
Pan Mateoo 715 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia wrzuce bez komentarza bo jest niepotrzebny (chodzi o to ze kiedys juz dawali za free)
Reddzik 3 350 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Normalne, bo gra jest w paczce na humblebundle w choice. Ja czekam na kupon obniżający cenę to może wezmę, interesuje mnie kilka gierek, więc lepiej wziąć całość. https://www.humblebundle.com/membership Te gry będą tańsze w kluczykowniach, na bazarku tak samo, sporo luda kupuje paczkę i sprzedaje klucze by na tym zarobić, ewentualnie odsprzedać to co się nie chce i wyjść z lepszą ceną. Bundle jest co miesiąc w każdy pierwszy wtorek miesiąca o godz 19.00 naszego czasu. Edytowane 8 Stycznia przez Reddzik
Dresiq 87 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 7.99zł Heavy Rain na steam. Właśnie ogrywam.
tomek25 55 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Na Epic store dostępne są za darmo 2 świetne moim zdaniem gry: Styx: Master of Shadows i Styx: Shards of Darkness. Aktualnie ogrywam je przed premierą Styx Blades of Greed 19 lutego 2026 Swoją drogą dostępne jest DEMO tej najnowszej odsłony na steam. Edytowane 18 Stycznia przez tomek25 2 1
shakal84 4 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Panie i Panowie gdzie kupić najtaniej i najpewniej Call of Duty Cold War ?
tomek25 55 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia @shakal84 W wyszukiwarce google znajdziesz, a nawiasem mówiąc strona ggdeals agreguje najtańsze oferty z grami.
Reddzik 3 350 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Kto nie grał w RE Village to jest dobra okazja kupić bundel albo szukać jak najtaniej samego klucza z tego bundla, np na bazarku na łowcach gier. https://www.humblebundle.com/membership/home 1
JeRRyF3D 1 873 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Re4 za 5 dych. https://www.instant-gaming.com/en/6772-buy-resident-evil-4-pc-game-steam-europe/
Elvis79 179 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Forza Horizon 6 Edycja Premium za 367zł https://www.instant-gaming.com/en/21622-buy-forza-horizon-6-premium-edition-early-access-pc-xbox-series-x-s-microsoft-store/ W sklepie Microsoftu 519zł.
Stjepan 2 744 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Kupiłem sobie, STAR WARS™ Dark Forces Remaster za 10zł. 1
JeRRyF3D 1 873 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego https://store.epicgames.com/pl/p/nobody-wants-to-die-fe21cd Nobody Wants to Die za free EPIC 2
Elvis79 179 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Football Manager 2026 taniej 33%, na Steam za 166zł.
bbandi 555 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Gram w darmowe Nobody Wants to Die z epica, gierka polskiej produkcji, klimat dobry Edytowane 18 Lutego przez bbandi 1
IceMan 152 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Szukam jak najtańszej oferty na Flight Sim. 2024 podpowiecie coś ?
Rekomendowane odpowiedzi