Tanie granie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Omoda 5: Szymon Tracewicz orSndoestptz326g8gi5h48uuf01g6itflc53 9f27lih0c.9ua88c9u0cdo · Witam, czy ktoś poradził już sobie z błędem ELK serwis? Wyskakuje mi co chwilę. Czujniki przetarte na sucho Adam Rylski Zgłosić to do serwisu. Podobno czym więcej osób zgłasza uwagi w zakresie działania osprzętu tym prędzej ten problem jest rozwiązywany poprzez aktualizację oprogramowania ( a być może i samego czujnika). Szymon Tracewicz Autor Ja trochę ponad 400, dzisiaj zadzwonię do serwisu. Wyczyściłem i na sucho i na mokro, bez rezultatu Paweł Szymaniak Mi też wyskakuje na ułamek sekundy ale potrafi w ogóle nie wyskoczyć, 250km na liczniku dopiero auto czyste ****************** A teraz Leapmotor - ze względu na.... zresztą zobaczycie sami :-) : Andrzej Kowl tpresdonSoumt7th966g8u446ml7fmoif77ittlct97.m07ttl81fi d7lz6 · Witam Panowie mam taki problem z moim T03 aplikacja niewidzi wogule samochodu cza sami pojawią się podczas ładowania wie ktoś wczym problem Aide musisz robić jakieś błendy pszy wpisywaniu chasła /Kto kupuje te samochody - szympansy???/ ************************* -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Kolejny artykuł z serii pomarzyć dobra rzecz. Choć Skandynawia daje nadzieję. "Roczny podatek na poziomie 1-2 proc. od majątków powyżej 10 mln dol. wystarczyłoby na wyeliminowanie biedy, głodu, transformację energetyczną i ochronę klimatu. I to z naddatkiem" https://www.onet.pl/informacje/ziemia-na-rozdrozu/najbogatsi-ustawiaja-swiat-pod-siebie-albo-walka-z-nierownosciami-albo-wojny-i/ekzqbkf,30bc1058 -
Przez Lypton · Opublikowano
Oczywiście, że to specjalna operacja bojowa, bo taką Trump może prowadzić przez ograniczony czas (bodajże 60 dni) bez zgody Kongresu. AUMF i wypowiedzenie wojny musi być oficjalnie zatwierdzone. -
Przez miro · Opublikowano
to samo bym powiedział, bo o ile Marshals przez głownego bohatera Kayce to w jakiś sposób kontynuacja oryginału czyli sequel, nie była to postać drugoplanowa, o tyle nie ma już nawet jego żony Moniki i całkowicie inna, nowa historia czyli bardziej spin off o tyle "Madison" juz sequelem nazwać nie można, całkiem inna rodzina, Duttonowie być może jedynie w tle,choć niekoniecznie, coś dziejące się w świecie/uniwersum Yellowstone i tyle, czyli spin off, moim zdaniem nazywanie tego sequelem ( jakby nie było z eng " dalszy ciąg ) jest dużym błędem Sequelem powinno być też o ile ujrzy kiedykolwiek światło dzienne "Dutton Ranch" o Beth i Ripie, wydaje mi się że nawet Sheridan mówił kiedyś, że to mógłby być kolejny sezon Y. ale chcieli postawić grubą kreskę, czyli znowu bardziej spin off 6666 o ranczu Sheridana jeśli też faktycznie go kiedykolwiek zrobią będzie spin offem, sam Sheridan zagra główną rolę i jego ranczo ( 6666 jest prywatnie jego własnością ) postać Travisa Weathlea chyba każdy pamięta... osobiście najbardziej czekam, choć już 3 lata niby kręcą na prequel 1944, 2w św i dalsze losy Spencera. Sheridan ma tych scenariuszy napisanych więcej niż nasz Remigiusz... dajmy mu się rozkręcić, spokojnie, choć faktycznie po pierwszym odcinku piszą że to taka zapchaj dziura dla fanów Y. -
Przez lokiju · Opublikowano
A co ma zrobić ktoś kto nie ma kanału na yt a co za tym idzie widzów? Dla innych pochówek jest za darmo? Zresztą wchodzenie w tak osobiste tematy na yt jest dla mnie niesmaczne. Gość sprzedał historie swojej rodziny za parę dolców.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi