Fikołek 49 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Dzisiaj z nową kierownicą dostałem kody na steam, na dwie gry,może ktoś skorzysta. Edytowane 16 Stycznia przez Fikołek 1 1
j4z 939 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Fajna inicjatywa, akurat nie moje gatunek. mój*
Element Wojny 4 775 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Uaktualniłem sobie właśnie listę gier do ogrania w stopce i już wiem, że mam co robić do połowy 2026 roku. A jak jeszcze wpadną po drodze jakieś niespodzianki, to pewnie do początku 2027r. Heh.
Voodoo2 958 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Grał ktoś Banishers: Ghosts of New Eden? Obecnie za 85 zł w promocji, warto? 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Jest wątek o tej grze tutaj albo na Labie. Tam zachwalają świetną fabułę, ale ponoć walka jest średnia. Edytowane 16 Stycznia przez Jaycob 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 14 minut temu, Voodoo2 napisał(a): Grał ktoś Banishers: Ghosts of New Eden? Obecnie za 85 zł w promocji, warto? Warto. 2
Keller 727 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 20 godzin temu, Voodoo2 napisał(a): Grał ktoś Banishers: Ghosts of New Eden? Obecnie za 85 zł w promocji, warto? Warto, ale nie wykonuj za wiele misji pobocznych bo się znużysz. Ewentualnie dawkuj.
Pawelek6 253 Opublikowano 17 Stycznia Autor Opublikowano 17 Stycznia Ciekawe ilu graczy przetestuje pomysły z gry na żywo: KLIK 1
VRman 2 635 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) 6 godzin temu, Stjepan napisał(a): Akurat Astrobot to gra naprwawdę dobra. Najlepsza w swojej kategorii od lat i jedyna naprawdę dobra z gatunku, która nie została skrojona pod niemoc Nintendo Switcha. Nie każdemu podejdzie. Mi też się nie spieszy, bo typowo japoński infantylizm psuje mi tą grę okrutnie. Ale obiektywnie jest wykonana na najwyższym poziomie, co wymagało u developera wyjątkowo wysokich kwalifikacji i talentu oraz podejścia do graczy takiego, jakie jest obecnie już bardzo rzadko spotykane. Stabilny framerate, porządna responsywność, brak durnej pogoni za pierdołami typu nowoczesne oświetlenie. Obraz w 4K wygląda świetnie, gra nie ma praktycznie miejsc, gdzie coś scina, design poziomów i gameplayu jest ponoć genialny, a do tego osobom, które takie pierdoły lubią, dano tu nawiązania do wszyskich ikon marki Playstation. Za co Batman Akrham City gameplayowo mnie okrutnie rozczarował i przez ponad połowę czasu się nudziłem i w końcu zmusiłem do ukończenia gry, ale w moim przypadku nie było to warte czasu. Idea mema za to dobra i trafna, tylko dobór gier dyskusyjny. Tymczasem ponoć Ubisoft już wynajęło ludzi mających zająć się sprzedażą firmy*, a w Sony ponoć się nagle obudzili z przemyśleniami typu "hmm... może wrzucanie wszystkiego do wora "live services" to nie najlepszy pomysł" Bioware ponoć dostało dotyk śmierci i Failguard na zawsze pozostanie ich ostatnią grą. Się porobiło... *Dawać dawać to bankructwo UBI, byle prędzej. Niech marki Rayman, BG&E, PoP, Far Cry trafią w lepsze ręce Edytowane 17 Stycznia przez VRman
AndrzejTrg 2 741 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Ja bym nawet się zgodził co do gier. Astrobot to taka kopia Maria, a Batman AC gameplejowo to to samo co AA czy AK więc topka, dlaczego Cię wynudził?
VRman 2 635 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) 1. Jest mniej wku..rzająco infantylny od Mario. Tutaj zbiera mi się na pawie jak oglądam te cutscenki i jak spojrzę na tego robocika. W Mario wystarczy, że postać podskoczy i takie fale zimnej żenady się pojawiają na plecach, że jak będę grał, to chyba z wyłączonym dźwiękiem. O ile w ogóle się zmuszę kiedyś.. Gdyby stylistyka i ogólny vibe tej gry był inny, mogła z tego być najlepsza platformówka 3D od ok 2009r. To chyba właśnie ta infantylność i kształt postaci się najbardziej wydaje być kalką Mario czy innych Sackboyów, Kirbych itp. 2. Zapoznałem się z kilkoma recenzjami. Ponoć widać kunszt projektantów. Że jest masa fajnych i nowych pomysłów co chwilę itp. 3. Grafa nie jest krojona pod moc ala x360 z 2005r. 4. Fajnie wykorzystuje funkcje wibracji itp. z Dualsensa 5. O ile to na kogoś działa, bo ja przeszedłem tą darmową grę Astro dodawaną do PS5 i wibracje jak wibracje. Popierdółka bez znaczenia. Co do gameplayu Batmana - po prostu nie moja bajka takie nawalanie się, a reszta rozczarowała i wynudziła, bo poza nawalaniem się po pyskach to jest szukanie pierdół, które dla mnie nie było ciekawe, bo to samo było w grach na PS2, w których spędziłem dziesiątki godzin (tam się łaziło po mieście i zbierało jakieś butelki, latało na rozwijanej lotni itp. a tutaj zbiera się co innego i lata na pelerynie) Klimat spoko, przerywniki ciekawe, bossowie ładni graficznie i tak dalej, no ale oczekiwałem gry świetnej, myślałem widząc fragmenty latania, że poczuję się jak za dzieciaka, jak byłem pierwszy raz w kinie na Batmanie z Keatonem. Naprawdę chciałem, żeby mi się ta gra bardzo spodobała. A koniec końców się okazało, że gram w przeciętniaka i zbieranie pierdół/sekretów mnie kompletnie nudzi. Może jakby jeszcze za to coś dali fajnego, żeby to szukanie i zwiedzanie miało sens. Samo miasto też do zwiedzania niezbyt ciekawe. Większość najwyraźniej cieszyła się elementami, których ja za bardzo nie cenię i nie twierdzę, że to nie jest obiektywnie dobra gra. Ale fajnie się nadało jako przykład, że od gustu zależy tak dużo, że może nawet zamienić gry miejscami. Edytowane 17 Stycznia przez VRman
musichunter1x 1 312 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, VRman napisał(a): Za co Batman Akrham City gameplayowo mnie okrutnie rozczarował i przez ponad połowę czasu się nudziłem i w końcu zmusiłem do ukończenia gry, ale w moim przypadku nie było to warte czasu. Mam nadzieję że po prostu nie zapoznałeś się ze wszystkimi możliwościami i była to chwilowa niedyspozycja do gatunku Przed nadrobieniem Batmanów widziałem to jako taką nawalankę, mając za sobą tylko Asylum z gazety lata temu. Potem jakoś nastawienie się zmieniło i widziałem sporo filmów z możliwymi kombinacjami. W arenach bawiłem się przednio. Szkoda że nie odkryłem odsłuchiwania nagrać w tle wcześniej... Wtedy leciałyby w trakcie szukania znajdziek. Poruszanie się bardzo mi odpowiadało, ale trzeba kilka rzeczy ogarnąć, aby to było w pełni rozwinięte. Natomiast Przy Arkham Knight odpadłem, pewnie przez zmęczenie materiałem, bo nie chciało mi się odblokowywać umiejętności w kolejnej części. Wrócę gdzie w trakcie nadrabiania RE, które też przekładam, a teraz niby zaczynam RDR2... Ale kiepsko to idzie bo siedzę na forum i słuchawkach. Edytowane 17 Stycznia przez musichunter1x
AndrzejTrg 2 741 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Głupio się przyznać ale znam ten kod na pamięć
VRman 2 635 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 18 godzin temu, Stjepan napisał(a): ee tam. (to niżej to nie moje zdjęcie, bo sprzedałem wszystkie kasey razem z Atarynką) Ala ja nie o tym. Chciałem zapytać czy jest tu jakiś wątek bardziej pasujący do dyskusji i zrzutów ekranu/filmików na temat emulatorów obrazu CRT? Ja już sobie na YT co kilka dni szukam czy ktoś coś wrzucił. Potem na swoim starym LCD odpalam wyższą jasność, siadam na kanapie daleko od monitora i podziwiam grafę robioną przez prawdziwych artystów w latach 80 i 90tych. I chciałbym zapytać czy nie da się takiego filtra czasem nałożyć na video. Chciałbym też zobaczyć jak wygląda np. gra z Amigi na monitorze 1080p vs 4K, bo tylko 1080p mam w domu, a te symulacje kineskopów ponoć wymagają 1440p a najlepiej 4K, żeby wyglądać bardzo dobrze. 1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a): Głupio się przyznać ale znam ten kod na pamięć Nie tylko Ty Ale ja nie znam. Znałem. Pamięć ulotna niestety. Rozpoznałem, ale to tyle. 1
Gość Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Ryśka lubię. Polecam jego kanał discordowy. Fajni ludzie.
huudyy 2 839 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia mamy tutaj jakiś temat poświęcony Steamowi? bo coś znaleźć nie mogę
Gothic 120 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Nie moje klimaty ale wyskoczyło mi przez przypadek na YouTube i zdziwiła mnie liczba wyświetleń po 13 dniach od wrzucenia tego filmiku, a jakoś nigdzie o tym nie czytałem natomiast o rekordach zwiastuna GTA VI to cały czas się pisało. 1
Smalec 1 551 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Fajne się szykują ceny w branży, takie nie za niskie 5
Rekomendowane odpowiedzi