Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
o ile mi wiadomo to w UK elektryki już nie są zwolnione z podatku drogowego i kilku innych "udogodnień" którymi zachęcano kupujących i słusznie. Wkrótce okaże się, że bez tych wszystkich zwolnień, jazda elektrykiem wychodzi mimo wszystko drożej niż golfem na gnojownice. I wcale nie jest ekologiczniejsza -
Przez Precel · Opublikowano
https://www.x-kom.pl/lista/a6b77fp8j Proszę o kodzik -
Przez Zas · Opublikowano
Paskudne są, do tego mniej efektywne. Jedyna zaleta, że masywne, więc tłumią hałas z rur... Ano właśnie. Tzn. WP niby bywa tania, ale najczęściej = fatalna okolica, albo stan taki, że najlepiej wrzucić tam kilka granatów do środka, by ułatwić przygotowanie do...właściwie to do robienia wszystkiego od nowa, z tynkami włącznie... Kawalerka mi nie przeszkadza, nawet rozważałem, ale doszedłem do wniosku, że trzeba się szanować i tę oddzielną sypialnie mieć. Tylko właśnie trudno znaleźć coś, co da się fajnie zrobić - np schować aneks nie robiąc z tego ciemnej kuchni. 90% jest od sztancy, nawet nie ma szans na TV + duże biurko w kuchnio-salonie, chyba że z przejściami po 0,5 m i obijaniem się o wszystko. No i człowiek ma za to zapłacić 400-tys?... Gdyby mi pasował ten układ "dwa wąskie długie pomieszczenia", to nie miałbym problemu. No właśnie lokalizacja to kolejny duży problem, który mam i z którego zdaję sobie sprawę, u mnie budują głównie na obrzeżach. Część niby ma zbiorkom, ale czasem do tego zbiorkomu jest 1 km. niby ujdzie, ale jak tak pochodzisz codziennie w zimie, to wiesz, że to niefajne. Z powodu wady wzroku nie mam prawa jazdy, więc niestety dobra komunikacja to ważny element układanki. No i wiadomo, tu wchodzi WP cała na szaro, tylko... albo piecyki, albo układ z d... albo ostatnie piętro bez windy. Nogi mam zdrowe, ale... Wiem, że nikt mi nie znajdzie na te rozterki remedium, po prostu jestem załamany. Bo muszę wybrać jakieś mniejsze zło i za cholerę nie wiem, jakie. Co do wykończenia - nie no, musi być wszystko git (nie, że drogo, ale schludnie i ładnie) - wkalkulowuję to w budżet. Sam nic nie zrobię/ Myślę, że potrzebuję 80-90 tys. by się urządzić w deweloperce. W WP mogłoby być mniej, ale rzadkie są przypadki, ze pasuje ci to, co wymyślił flipper albo poprzedni właściciel. A jak już są, to cena zjada cały budżet i nie zostaje nic na całą resztę gratów typu tekstylia, zastawa itp. No właśnie jedną fajną WP znalazłem, ale na ostatnim piętrze. Zakończenia pionów, izolacja stropodachu... tak, domyślam się, że lepiej nie kupować? -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Kochane członki zrobiły blackfridey przed tym blackfriday https://www.pepper.pl/promocje/lg-oled-evo-ai-oled77g54lw-1956-cm-77-3840-x-2160-px-oled-evo-smarttv-wi-fi-czarny-1158423
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi