Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
To rozwiązanie funkcjonowało w Tesli kilka lat O, to legislacja powinna pozwalać na grzebanie na ekranie, żeby Elon mógł zarobić na Tobie więcej? Faktycznie, głupia legislacja. Jak to tak można! Jeszcze tylko YT odblokować na tablecie i żeby prawo na to pozwalało bo tak miliarder wymyślił P.S. W Octavii też miałem instrukcje obsługi na tablecie, ale tamto auto projektowali ludzie którzy mieli w głowie m. in. bezpieczeństwo a nie tylko zysk i nie było możliwości przeglądania w trakcie jazdy -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
U nas zawsze szuka się drugiego dna, to chyba pozostałość z komunizmu, że jak rząd wprowadza zmiany to na pewno, musi być na gorsze -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Ten ruch nic by nie znaczył, ale został wykonany zaraz po filmie Gamer Nexus - ciekawy zbieg okoliczności.. Padają te procesory za często na ASRock'ach i to jest fakt. Możesz doklejać do tego historyjki. Masz do tego pełne prawo. -
Przez Keleris · Opublikowano
Jako że była wspminiama ostatnio ciekawa retro obudowa ala htpc, chciałem odpalić moja konstrukcję która ładnie komponuję się z amplitunerem ale chyba dysk SSD odmówił posłuszeństwa. Komputer jest sprawny, tyle że windows ładuję się około 5min i wszystko jest zmulone, próbowałem też postawić system od nowa ale w 2h to instalacja przeskoczyła około 5%. Na dodatek mój kot upodobała sobie go jako legowisko, jak jestem na miejscu to kładę na obudowę ręcznik. Była próba włożyć rtx 3060ti ale cholerstwo ma odwrotnie wtyczkę 8pin i adapter nie pasuję, myślałem o jakimś 5060/9060xt ale komputer jest praktycznie nie używany więc zostawiam w nim 5600xt. -
Przez Kartofel · Opublikowano
@Oldman Błądzisz po lesie. Jest jedna sprawdzona metoda. 1 Najbezpieczniej jechać Win 11 pro na przedostatniej wersji. Co robić: Wchodzisz na wikipedię https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_11 Patrzysz najstarszą wspieraną wersję, tutaj jest to 24H2, chociaż jeszcze dwa miesiące temu była to 23H2. Następnie odpalasz gpedit.msc , wyszukujesz i uzupełniasz jak niżej: W tym momencie winda nie podniesie się wyżej niż 24H2, a o security się nie martw. Obie ścieżki 24H2 jak i 25H2 są aktualizowane równolegle. Jest bezpiecznie, bez kombinowania, bez ryzykownych .iso niewiadomego pochodzenia. Następnie konfigurujesz updaty automatyczne: To ustawienie zapewni Ci jedynie manualne aktualizacje. Koniec z samoczynnym updatem. Winda samoczynnie nic nie pobierze, nic nie zainstaluje. W celu wykonania windows update musisz wejść w panel sterowania - > updaty i kliknąć "update teraz".
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi