galakty 5 065 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Ja do tego Palworld się nie przekonam, Minecraft to przy tym poważna gra Wygląda jak kreskówka dla 7 latków, no nie mogę.
ChudyXp 54 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 5 minut temu, galakty napisał(a): Ja do tego Palworld się nie przekonam, Minecraft to przy tym poważna gra Wygląda jak kreskówka dla 7 latków, no nie mogę. O "Pokemon GO" tak samo było mówione że gra dla dzieci a nawet dorośli ludzie chodzili z telefonami i łapali stworki czasami nawet całe rodziny z dziećmi . A co do tego PalWorld mój dziadek da radę strona "can you run it" krzyczy ze stery od grafiki są za stare a mam najnowsze jakie są
musichunter1x 1 605 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca (edytowane) Świetny materiał, oglądam go na raty i właśnie kończę: W końcu będę miał odpowiednie nastawienie do Rain World. Ogarnięcie sterowania i podejścia do gry to duży próg bólu, ale gra jest moim idealnym podejściem do projektowania. Chciałbym coś takiego, ale z rozbudowanym światem i wyglądem za którym coś stoi, poza tylko pięknym pixel art, czyli coś na wzór Dark Souls i Hollow Knight i z innym podejściem do rozgrywki, ale tym samym kierunkiem projektu. Edytowane 15 Lipca przez musichunter1x
tuhmunud 223 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Ostatnio Obsidian się nie popisywał, zobaczymy co zrobią z tym + remaster F3 i F:NV Edytowane 17 Lipca przez tuhmunud
Strilok 534 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 48 minut temu, tuhmunud napisał(a): Ostatnio Obsidian się nie popisywał, zobaczymy co zrobią z tym Ja te Fallouty mają być na archaicznym Creation Engine 3. Nie oczekuje rewelacji "kaczka to maks co może z tego być"
Ryszawy 747 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Becia dostała chyba po dupie ostatnio. Co jak dla mnie jest dobrą wiadomością i mam nadzieję, że po takim kopniaku wrócą na właściwy tor. Gdzieś widziałem filmik mówiący o tym, że właściwie stracili Fallouta, dlatego jest teraz w Obsidianie. To chwalenie się wspieraniem Starfielda to śmiech na sali. Jedna aktualizacja raz na kilka lat i nara. No i promowanie na siłę tego ich sklepiku z modami. Niech spadają...
galakty 5 065 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Nie cierpię gier ze skradaniem bo większość z nich jest zwyczajnie słaba, chyba tylko The Thief mnie porwał. 1
j4z 1 816 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca @galakty Grałeś w Mark of Ninja? Skradanka 2D - Ostatnio trochę pograłem. Można sprawdzić za free. 2
galakty 5 065 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Wygląda fajnie, sprawdzę sobie na handheldzie. 1
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca (edytowane) Mark od Ninja jest bardzo sympatyczne także również polecam. 17 minut temu, galakty napisał(a): Nie cierpię gier ze skradaniem bo większość z nich jest zwyczajnie słaba, chyba tylko The Thief mnie porwał. A pierwsze Splintery? Przecież to są mega gry ze skradaniem. Edytowane 20 Lipca przez AndrzejTrg
Reddzik 3 839 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Splinter Cell dobrze wspominam, ten pierwszy był najlepszy. 1
j4z 1 816 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Mi bardzo się podobał Black List. Conviction nie, a w pierwszego nie grałem.
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Po Chaos Theory to już Splinter Cell był tylko w nazwie. Gra straciła to coś i wtedy już przeszła na tryb ramba, a nie cichego zabójcę 🙂 Jak ktoś nie grał w 1-2-3 to polecam. Zupełnie inne gry, niż późniejsze części. 1
Reddzik 3 839 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca (edytowane) https://store.steampowered.com/news/app/219990/view/716784848176416215 Dodatek do Grim Dawn, cena i mały opis. Cena 80.99 zł. Edytowane 20 Lipca przez Reddzik
Kris194 5 038 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Chyba najbardziej szalony mod jaki kiedykolwiek widziałem.
Pawelek6 364 Opublikowano 20 Lipca Autor Opublikowano 20 Lipca Normalnie teoria światów równoległych w praktyce
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano Środa o 13:31 Opublikowano Środa o 13:31 (edytowane) https://kwejk.pl/obrazek/4206436/mortal-kombat.html a nie jakieś od AI Edytowane Środa o 13:32 przez AndrzejTrg
Kris194 5 038 Opublikowano Czwartek o 13:36 Opublikowano Czwartek o 13:36 A GSG nie było nawet w stanie zrobić porządnych portów
Rekomendowane odpowiedzi