Naprawdę jest aż tak źle jak piszecie?
To jak zły musi być mój obecny LG27GP850, jak widziałem to AOC pod każdym względem lepiej wypada, poza kątami widzenia.
To są bardzo rzadkie przypadki żeby na grubo było oszustwo. Nie wierzę, że bez powodu prokuratura umorzyła, ale z 2 strony w tym państwie z kartonu powoli wszystko mnie przestaje dziwić. Powinien zaskarżyć do sądu postanowienie o umorzeniu jeśli na 100% jest oszukany.
@marcin2468 bez przesady - takie sytuacje to 0,00001% wszystkich transakcji na OLX i Allegro. Sprzedając wyłącznie z OS z automatu tracisz z 40%. Taka sprzedaż tylko dla bogatych choć nie wiem kto bogaty chciałby tracić czas i nerwy na oesy Pamiętaj, że i na OS możesz mieć problemy bo ci przyjedzie pijany albo za 2 godz zadzwoni z mordą, że mu coś nie działa i do ciebie przyjedzie z "kolegami"... Miałem kumpla co robił oesy ale nigdy w domu tylko na ulicy Tak też można
@KiloKush
Ok a jak to się ma do tego o czym piszę czyli o liniowości zużywania się układu hamulcowego? Czy nowszego typu klocki nie mają tej liniowości i przez pierwsze, dajmy na to 20 tys km zużywają się wolniej a później nagle ich degradacja przyśpiesza dwukrotnie? Bo o tym jest dyskusja.
Akurat jest to problem i na studiach, na przedmiocie zwanym Projektowanie Dróg Samochodowych jest poruszany pewien ciekawy wykres zależności śliskości nawierzchni od długości trwania opadów atmosferycznych. Jednym z czynników, dlaczego w pierwszych minutach deszczu nawierzchnia jest bardzo śliska jest m.in. pył z klocków hamulcowych, pył z tarcz, sadza oraz mikroskopijne fragmenty opon. Ciekawa rzecz
Rekomendowane odpowiedzi