Isharoth 700 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca 3 godziny temu, bleidd napisał(a): Mój kumpel grał w G3 ma Athlonie 1.8 GHz, 512 MB RAM i Radeonie 9550. Gra się wczytywała chyba z 15 minut i na absolutnym low działała w ~15 FPS z freezami na 10 sekund co chwile Skubaniec z pół gry tak przeszedł Też tak miałem. Tylko że Sempron + FX5200 (genialna karta ). Co ciekawe, to dzielnie grałem tak przez długi czas. Ale człowiek był wtedy cierpliwy 1 1
PaVLo 1 290 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Media Expert zaczyna rozwozić i wysyłać grę 2
Tomek_ITH 511 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Fatalnie lipsync wygląda. Ale może to jeszcze stary bild. 1
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 3 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): Fatalnie lipsync wygląda To są głosy z oryginalnego Gothica z 2001 podłożone pod kawałek intra z remaka. Polska oficjalna wersja pozostaje nieznana 😉 1
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Tomasz Marzecki w intro nie mówi już jednostajnym, teatralnym tonem. Podoba mi się 👌 1
Isharoth 700 Opublikowano 3 Czerwca Autor Opublikowano 3 Czerwca Niestety od MM na razie nie ma żadnej informacji o wysyłce. Ale jeszcze poczekam dziś. Co do intra, to moim zdaniem bardzo tandetne, zupełnie nie moje klimaty. Animacja jest naprawdę dziwna. Sposób mówienia też do mnie nie przemawia, ale to bym jeszcze przebolał. Animacji raczej nie. Wygląda po prostu śmiesznie, jakby to zrobił na szybko jakiś amator. Ale sama gra po ostatnim making of wygląda nieźle.
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 51 minut temu, Isharoth napisał(a): Niestety od MM na razie nie ma żadnej informacji o wysyłce. Nie masz numeru paczki w aplikacji inpost? Samo intro najlepiej ogląda się w prędkości 0.85. Pomijając te spowolnione fragmenty walki, gdyż wtedy to zasnąć można.
Isharoth 700 Opublikowano 3 Czerwca Autor Opublikowano 3 Czerwca 12 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Nie masz numeru paczki w aplikacji inpost? Jeszcze nie 12 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Samo intro najlepiej ogląda się w prędkości 0.85. Pomijając te spowolnione fragmenty walki, gdyż wtedy to zasnąć można. Praca kamery też dziwna. Poza spowolnieniami czasem są dziwne przyśpieszenia. No i ta kwestia wypowiadana przez Rhobara brzmi jakby wzięta z Arcanii. Okropieństwo. 1
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Najlepiej wyszła im scenka z Gomezem "Trzymamy go za jaja 🥚 🥚". Natomiast Rhobar pomiatający magami to... Całe szczęście druga połowa intra jest już na silniku gry i ona wygląda spoko.
dawidoxx 1 169 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Podobno tej wersji i tak nie da rady odpalić bez patcha
Strilok 541 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca @dawidoxx dokładnie jest tak jak piszesz Znalezione na reddit 1
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Z diskorda Gothic Remake To już jest hit. Intro będą poprawiać 🤣 3
Strilok 541 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Podobno pre-load dzisiaj. na PC około 60 GB danych do zassania. Kluczykownie niestety lecą w kule i będą wysyłać kluczę dopiero 5.06.
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Na PC dostaniemy 🖕 🖕 🖕. Żadnego preloadu na Steamie nie będzie. 1
PaVLo 1 290 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) No i doopa, dzisiaj nie będzie, mam nadzieję, że w piątek Media Expert ma otwarte Jednak w ten piątek pracują, czyli szykuje się weekend w Górniczej Dolinie Edytowane 3 Czerwca przez PaVLo 1
azgan 1 860 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Podobno tej wersji i tak nie da rady odpalić bez patcha No i co ale +10 do lansu na dzielni i szacunek kolegów w robocie już ma 🤭😉
Tomek_ITH 511 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca https://www.gry-online.pl/newsroom/nie-tak-mialo-byc-z-recenzja-gothic-remake-dostalismy-gre-za-pozn/zb3101f 1
ODIN85 4 927 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Mogli mi dać. Directive 8020 na 5h w parę dni ogrywali 1
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Już się GOL czaił, aby wypuścić recenzję w dniu premiery w godzinach porannych i nałapać kliknięć. Tymczasem THQ Nordic zrobiło ich w balona Dla udzielających się w tym wątku i tak nic to nie zmienia. O 19:00 bunkrujemy się w pokoju i wychodźmy w niedzielę wieczorem. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź