Radio Tirana 1 606 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca @hwdp43na allegro masz pełno napędów DVD na usb po 40-50 zł. Cena dwóch paczek papierosów.
hwdp43 1 928 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Ja naped mam i to nawet bluray . Po co mi kolejny ?
Tomek_ITH 511 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Niemiecki gameshub pośpieszył się z recką 4,5/5 https://www.gameshub.com/de/rezensionen/pc-rezensionen/gothic-1-remake/ Edytowane 5 Czerwca przez Tomek_ITH 1 1
MroczneWidmo 65 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Meine Bewertung: 4,5 von 5 Sternen 4,5 na 5 a nie na 10 : ) 1
Tomek_ITH 511 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) A racja Czyli 9/10 Z grubej rury zaczynamy Oni są na metacritic także ta ocena będzie tam uwzględniana. Edytowane 5 Czerwca przez Tomek_ITH
Element Wojny 5 345 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Fajna recka, pytanie tylko czy pisał ją chat gpt czy gemini, ciężko odróżnić. 1
PaVLo 1 290 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Godzinę temu, MroczneWidmo napisał(a): Czas zawitać do Kolonii Niby jak pobrałeś?, skoro u mnie nawet nie mam takiej opcji, tylko ...
MroczneWidmo 65 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 8 minut temu, PaVLo napisał(a): Niby jak pobrałeś?, skoro u mnie nawet nie mam takiej opcji, tylko ... wbiłem klucz pobrałem i odpaliłem ;d dostałem jakiś promo klucz od kolegi z plaionu 1
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Tak zwany klucz dla recenzentów. Dobrze mieć kolegów w Playion.
PaVLo 1 290 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 1 minutę temu, MroczneWidmo napisał(a): wbiłem klucz pobrałem i odpaliłem ;d dostałem jakiś promo klucz od kolegi z plaionu No tak, VipCode
MroczneWidmo 65 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 4 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Tak zwany klucz dla recenzentów. Dobrze mieć kolegów w Playion. Ten akurat nazywa się bardziej niepokojąco 2 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Z jakiej to kluczykowni? Czy skąd ten kod? Pod koniec recenzji(tej od Niemca) Moja rada: Każdy, kto ostatnio grał w GreedFall 2: The Dying World lub Solasta II, szybko zauważy, jak inaczej Gothic podchodzi do gier RPG. Zamiast znaczników zadań i wygodnych funkcji, remake opiera się na inicjatywie, eksploracji i poczuciu konieczności zapracowania na swoje miejsce we wrogim świecie. Właśnie to czyni go tak wyjątkowym. Edytowane 5 Czerwca przez Reddzik 1
Element Wojny 5 345 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Nie ma znaczników? Ło Jezu, to żegnam. 1 1 1
babayaga 172 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 9 minut temu, Reddzik napisał(a): Z jakiej to kluczykowni? Czy skąd ten kod? Pod koniec recenzji(tej od Niemca) Moja rada: Każdy, kto ostatnio grał w GreedFall 2: The Dying World lub Solasta II, szybko zauważy, jak inaczej Gothic podchodzi do gier RPG. Zamiast znaczników zadań i wygodnych funkcji, remake opiera się na inicjatywie, eksploracji i poczuciu konieczności zapracowania na swoje miejsce we wrogim świecie. Właśnie to czyni go tak wyjątkowym. A co w tym wyjątkowego w obecnych czasach? M.in. Soulsy, Zeldy Crimson Desert tez się na tym opierają.
STALKER 157 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Są znaczniki ale pewnie tylko na łatwym poziomie trudności.
PaVLo 1 290 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Nie ma znaczników? Ło Jezu, to żegnam. Podobno szykują je w DLC 4
Reddzik 3 899 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Nieraz słyszę jak to gry są za trudne albo wręcz przeciwnie za łatwe itd. Niektórzy bez GPS nie trafią do kolejnego znacznika. Mi osobiście w niczym nie przeszkadza.
Strilok 541 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): Nieraz słyszę jak to gry są za trudne albo wręcz przeciwnie za łatwe itd. Niektórzy bez GPS nie trafią do kolejnego znacznika. Mi osobiście w niczym nie przeszkadza. Mi teraz brakuje właśnie takich gier jak Gothic czy Morrowind gdzie musiałeś czytać notatki i patrzeć na drogowskazy aby wykonać jakiś quest. Teraz wszystko jest ułatwione i prowadzi gracza za rączkę. Moim zdaniem to błąd. Dlatego lubię staroszkolne rpg bo one maj swój urok. 1 3
STALKER 157 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca To mała mapa trochę większa od oryginału nie sposób się tam zgubić.
galakty 5 169 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 2 minuty temu, Strilok napisał(a): Mi teraz brakuje właśnie takich gier jak Gothic czy Morrowind gdzie musiałeś czytać notatki i patrzeć na drogowskazy aby wykonać jakiś quest. Teraz wszystko jest ułatwione i prowadzi gracza za rączkę. Moim zdaniem to błąd. Dlatego lubię staroszkolne rpg bo one maj swój urok. To jest super, wymaga zaangażowania, a nie zadania Ubisoftu "znajdź 100 poziomek żeby zrobić lepszą sakiewkę". Tylko ja też rozumiem że ktoś nie ma na to siły, jak pracuje dużo, ma obowiązki, jakieś dzieciaki, a tu nie wie gdzie iść bo trzeba czytać notatki i brakuje mapy - nie dziwię się.
ODIN85 4 926 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 5 minut temu, Strilok napisał(a): Mi teraz brakuje właśnie takich gier jak Gothic czy Morrowind gdzie musiałeś czytać notatki i patrzeć na drogowskazy aby wykonać jakiś quest. Teraz wszystko jest ułatwione i prowadzi gracza za rączkę. Moim zdaniem to błąd. Dlatego lubię staroszkolne rpg bo one maj swój urok. Przecież masz to nawet w Assasinach.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź