Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dawid8896 · Opublikowano
@Miszek Poczytałem i rzeczywiście ta płyta nie ma w ogóle tego kombo strike ale czytałem również że procesory 5800x3d są niestabilne na najnowszym beta bios na tej płycie głównej tak że jak zobaczysz niestabilność systemu to albo wina wersji beta biosu i lepiej wrócić do tego biosu najnowszego bez dopisku beta albo złe PBO -
Przez Send1N · Opublikowano
Płyty bez dopisku max mają normalnie kombo a sama opcja pojawia się dopiero jak wsadzisz procesor X3D. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Jak brałem ślub i świeżo po ślubie nim pierwsza pociecha się pojawiła 73-75..obecnie 80-82.. po drugim dziecku i z budową domu na karku czasu na siłownię i bieganie mało. Często to już po prostu brak siły. Miski trzymać się nie chce bo człowiek już tak zmęczony jest, że nawet nie myśli o diecie. -
Przez adek0909 · Opublikowano
Witam kolega potrzebuje wziąć PCta po świetach do Szwecji i prosił żeby mu coś fajnego złożyć. Myśle ze w tych czasach kupowanie pod fhd juz nie ma sensu wiec docelowo pójdziemy w 2k. Preferowany jest procesor ze stajni czerwonych by wraz z upływem czasu mozna bylo zrobić bezproblemowo update a karta od zielonych Fajnie by skrzynka sie jakoś prezentowała dlatego prosiłbym cos z podświetleniem. Z góry dziekuje za pomoc!
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi