Lameismyname 4 320 Opublikowano Niedziela o 21:54 Opublikowano Niedziela o 21:54 31 minut temu, bourne2008 napisał(a): Obaj panowie to jest klasyczny przykład marketingu szeptanego. Oj zepsułeś całą zabawę. Po co te maski ściągać jak można dalej się trochę podroczyć To chyba szept z przeziębioną krtanią, który zwróciłby na siebie uwagę nawet przy zatłoczonej ulicy w godzinach szczytu. 30 minut temu, wallec napisał(a): O czym Ty piszesz? Wyrobiona śrubka - wina AMD Wina za mocno przykręconej śrubki w fabryce. Problemy z dźwiękówką - wina AMD Wina podkręcania ramu na 6600 1:1 i wyłączeniu/wykrzaczeniu się usługi audio w systemie. Wybrany specyficzny scenariusz aby 7500F wypadł źle na tle 245K - wina AMD To tylko porównie wydajności wykręconego 7500F vs wykręcony 245K - to wina różnicy w wydajności obu procesorów. Uceglony radeon przy wgrywaniu biosu - wina AMD To efekt wgrywania biosu kilkukrotnie dla zabawy - pamiętaj, że Ciebie bolało to, że dałem 300zł za wgranie biosu w serwisie. Problemy z USB - wina AMD To chyba nie do mnie. Ach jak ja lubię tą Twoją kreatywność Aż mi się cieplej na sercu robi. W sumie generowanie nietypowych problemów na AMD to Twoja specjalność. Od lat potrafisz w tej materii zaskakiwać. Tutaj też kreatywność aż emanuje. 31 minut temu, wallec napisał(a): Ogólnie, nudzi Ci się, że takie dziwne posty piszesz? Przez tydzień nikt, nic nie odpisał na zapytanie, rozwiązałem sobie sam temat formatem i luzik a wyskoczyłes ze złotą łopatą i jakimiś znowu swoimi domysłami i mówieniu gdzie powinienem posta napisać Ps. Jakby procek obsłużył 6600 tak jak Intel to by się system nie wysypał! <--- a masz fatality A dlaczego dziwne. Normalne. Domysłami? Operujemy na konkretnych przykładach. Jakimś dziwnym trafem problem z kartą dźwiękową jako kolejny znowu miał rykoszetem zaczepić o procesor. Tyle lat siedzisz na forum i nie pamiętasz, że problemy z kartą dźwiękową opisuje się w dziale audio? No prośba. A to 6600 to Ci tyle realnego przyrostu wydajności dało (szczególnie w 1440p/4K), że ho ho.
Krzysiak 3 322 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 8 godzin temu, wallec napisał(a): Ps. Jakby procek obsłużył 6600 tak jak Intel to by się system nie wysypał! <--- a masz fatality Wina użytkownika, który wiedząc że to nierealne raczej próbuje 1
tomcug 4 168 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 11 godzin temu, Pentium D napisał(a): Ucięło mu dźwięk na am5. Miałem am5 i też mi znikał dźwięk i USB więc napisałem co ja zrobiłem. Bredzisz. On sobie wysadził system niestabilnym OC RAM, a Ty piszesz o zupełnie innym problemie, jeszcze kwitując, że "trwałe rozwiązanie problemu to zmiana na Intela". Naprawdę weź sobie moją radę do serca i nie testuj już więcej mojej cierpliwości. 3 1
Pentium D 2 052 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 21 minut temu, tomcug napisał(a): Bredzisz. On sobie wysadził system niestabilnym OC RAM, a Ty piszesz o zupełnie innym problemie, Teraz wiadomo, że chodziło o OC więc nie pisz jakby to było wiadome od początku.
tomcug 4 168 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Było wiadome od samego początku, że jest to problem z systemem, a nie sprzętem. Takiego komunikatu nigdy nie powoduje problem sprzętowy, a zawsze awaria w systemie. Twoja niewiedza tego nie zmienia. 3 1
Sidr 293 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Urodzeni z nienawiścią do tej marki albo jakiś głeboki uraz psychidznyc i trauma po spalonym procesorze w dzieciśtwie. :)) @Pentium Dnie testuj cierpliwości @tomcug słyszałem, że t okawał drania z upodobaniem do grzechu każdego rodzaju. 1 3
Pentium D 2 052 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Godzinę temu, Sidr napisał(a): że t okawał Co robił? Miałem różne zenki i płyty do nich i to taki mix uczuć. Nie będę się tu rozpisywał na temat każdego i każdej płyty. Czekam na zen 6 i marketing jaki to on ma super 1% low względem poprzednich generacji 3D vcache (◍•ᴗ•◍)
tomcug 4 168 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Twoje uczucia i odczucia to rzecz, do której masz prawo. Ale jawna dezinformacja w pewnym momencie wyczerpie cierpliwość do Twojej radosnej twórczości. 4
Lameismyname 4 320 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 33 minuty temu, Pentium D napisał(a): to taki mix uczuć. Rzeczywiście mix. Ślepe fanboystwo intela + ślepy hate do amd. Wybuchowa mieszanka, trzeba przyznać. 2
Pentium D 2 052 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu @Lameismyname rozumiesz tekst pisany? 1 godzinę temu, Pentium D napisał(a): Miałem różne zenki i płyty do nich i to taki mix uczuć.
Lameismyname 4 320 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 1 minutę temu, Pentium D napisał(a): @Lameismyname rozumiesz tekst pisany? Tak tak, rozumiem tekst pisany i wasze zasłony dymne. Odsiewając szum informacyjny trafiamy do klucza. W dniu 3.10.2026 o 03:25, Pentium D napisał(a): Sprzedaj to i weź Intela. Tu chyba mój komentarz jest zbędny i każdy wyciągnie wnioski sam. 1
Zhao 845 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 36 minut temu, Pentium D napisał(a): rozumiesz tekst pisany? A Ty? 4 godziny temu, tomcug napisał(a): Naprawdę weź sobie moją radę do serca i nie testuj już więcej mojej cierpliwości. Mój limit się już skończył na dziś - nie musisz dziękować 3
wallec 1 915 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu W dniu 27.09.2026 o 09:09, wallec napisał(a): Windows nie może uruchomić usługi audio. Sterowniki widoczne. Miał ktoś coś takiego? Panowie, sprawa jest poważna. Nie wiem czy Wy tego nie widzicie, czy po prostu wasza uwaga została skupiona na pentium, ale na moje, normalnie zadane pytanie z dokumentacją print screen, po tygodniu od jego zadania została wywołana „pato dyskusja” na bazie domysłów i wielokrotnych domniemań i przypuszczeń użytkownika @Lameismyname , w którą następnie Pentium został świadomie bądź nieświadomie wciągnięty. Nie wiem dlaczego @Lameismyname doszukuje się drugiego i trzeciego dna pod postami, ale wnioskuję o wyczyszczenie tematu i odbanowanie Pentium.
Krzysiak 3 322 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Troll trolla broni Poszło o bzdury które pisał sugerujące, że problemem jest amd 1
Lameismyname 4 320 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 58 minut temu, wallec napisał(a): Panowie, sprawa jest poważna. Tak poważna, że nie pójdziesz z tym do działu audio tylko będziesz spamował kolejny raz wątek zbiorczy z procesorami.
Pan Mateoo 820 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu nie ja bede odpowiadal na zgloszenie ale co do problemu @wallec wyrzuć totalnie realteka - to syf ktory to powoduje - przynajmniej u mnie kiedys to on byl winowajcą
Zhao 845 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, wallec napisał(a): Nie wiem dlaczego @Lameismyname doszukuje się drugiego i trzeciego dna pod postami, ale wnioskuję o wyczyszczenie tematu i odbanowanie Pentium Tęsknisz za Pentium? 😄 OK, da się to pogodzić! Kimże ja jestem, żeby Was rozdzielać 😉 1
bourne2008 1 903 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dwie pieczenie na jednym rożnie. 1 2
Lameismyname 4 320 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 15 minut temu, bourne2008 napisał(a): Dwie pieczenie na jednym rożnie. Tymczasem w recepcji pewnego Bieszczadzkiego hotelu: Przepraszam, musiałem 3
Krzysiak 3 322 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @Lameismynamezapomniałeś o kierowniku 2
Sidr 293 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Żarty, żartami, ale @Pentium D i @wallec dostali jakiegos bana? Za co? Za odmienne zdanie niż większość? Może nie śledze jakoś dokładnie forum i tych użytkownikó, ale kojarze ich jako stałych bywalcó wypowiadających się w kulturalny sposób i często z sensem. W ogóle takie tytuły, to oni sobie sami wybrali?
Krzysiak 3 322 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu @Sidrno to widać, że nie śledzisz dokładnie forum
Rekomendowane odpowiedzi