Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Ja mam tam na pieńku z wszystkimi, pertole nie idę 😂🤣 -
Przez Reddzik · Opublikowano
Mam 591.86, tych pod RE Requiem nie mam, nie instalowałem, bo nie mam gry. -
Przez kubon · Opublikowano
To nie wysyłać do sklepu tylko do producenta który nie będzie cudował tylko wymieni na nowy zestaw, chociażby Gskill przyjmuje bezpośrednio od klienta po samym nr seryjnym -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Residenty to zupełnie inne podejście do gier, bo w oryginalnym zamyśle zawsze starają się dać coś do zarządzania, planowania, wykonania lepiej, aby sprawniej przejść grę lub zrobić sobie jakieś wyzwanie. Tymczasem openworldy często starają się tworzyć poczucie postępu statystykami, ekwipunkiem, znajdźkami oraz wtórnymi zadaniami... Tam doskonalenie się w grze to kwestia czasu, a nie zaangażowania, przynajmniej w takiej prostej redukcji do jednego zdania. Wiedźmin 3 był tutaj świetny, bo świat i historie napędziły chęć wyczyszczenia tego świata gra, ale szkoda że gameplay był taki sobie, przynajmniej po ~kilku godzinach. Inne openworldy niestety stwierdziły że potrzeba "wincyj znaczników, wygenerowanych zadań oraz obozów bandytów", zamiast tworzyć ciekawe światy, postacie i zadania lub areny z lokacji na wzór Mercenaries z RE, Monster Hunter World i co tam jeszcze. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Samo to, że uczestniczymy w społeczności forumowej świadczy, że jesteśmy dinozaurami. Sami sobie zatrzymaliśmy czas i podświadomie mówimy "jest po staremu" ale co chwila się zderzamy z czymś nowym. Dla mnie zaskakującym tworem obecnych czasów jest AI.... jeszcze pamiętam jak naście lat temu na studiach przedmiot sztuczna inteligencja i mój blaszak na Phenomie II x4 955 chodził ponad dwa tygodnie 24/7 aby nauczyć sieć neuronową... A teraz piszę do takiego forumowego Chata GPT, który na poczekaniu robi różne cuda, a przy okazji jest bardziej błyskotliwy i elokwentny jak większość ludzi z którymi mamy przypadkową styczność. To jest dla mnie znak czasu. Nowego czasu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź