Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Stratus jest tani owszem, miałem dwa dni w rękach budę fabrycznie ze stratusami pracowały przyjemnie, żadnego terkotania tylko pytanie ile taki stan się utrzyma patrząc przez pryzmat fluctusa dodatkowo jeśli przeszkadza mu szum powietrza w przypadku arctica p12 na 1700rpm to jak stratus rozkręci się do 1400 hałas będzie taki sam, swoją drogą to już podchodzi pod szukanie problemu na siłę jak komuś przeszkadza to wchodzenie przez 2 sekundy na max obroty po odpaleniu czy wybudzeniu PC -
Przez Kadajo · Opublikowano
No jak oni wprowadzają zmiany które grę robią coraz gorsza to czego się innego spodziewać. Gdyby zmiany były na plus to by ludzie grali nadal. Gdyby ta gra była dokładnie taka sama jak na premierze nadal by grało więcej osób. A oni zamiast wprowadzić nowe, duże mapy które sami obiecali, zamiast grę ogarnąć technicznie to wprowadzili sklepik, gówno skiny, aktualizacjami więcej zepsuli niż naprawili i dziwota ze się player base załamał. Zrobili z BF'a COD'a i zdziwienie ze ludzie przestają grac bo im się czekanie na BF'a znudziło -
Przez sideband · Opublikowano
X-kom nigdy nie miałem problemów Amazon często wysyła po zwrotach, a czasem cegłówki poza tym tracisz rok gwarancji -
Przez Send1N · Opublikowano
Zaskoczę cię krzywą ja tak ustawiłem aby nie przekraczała tych 1525rpm dokładnie Tymczasem u mnie na 6950XT PTM ma już 2 lata i odchyłka między temp rdzenia a HS nie wychodzi nigdy ponad 15 stopni - wzorowo
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź