Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wrobel_krk · Opublikowano
No ja 2 akt zacząłem, laske z +3 do skilli od błyskawic znalazłem i siekam moby póki co. Pomniejsze bossy też. Sorc wydaje się 2x lepszy od rangera ale pewnie przez to też ze wprawy nabrałem i itemów i kasy nazbierałem tym rangerem. Ale gampley jakoś łatiwejszy ścian ognia, kula błyskawić i walisz tym sparkiem potem. Mana się nie kończy, moby rzadko przejdą żywe przez tą burze ognia i błyskawic. Na mocnejsze jest jeszcze zmrażajaća kula taka bomba z opóźnionym zapłonem -
Przez lukadd · Opublikowano
Ta FG najczęściej się wykrzacza po włączeniu HDR. Jak się wywali to trochę przeklikania w opcjach on/off dla kilku opcji, PT, HDR, FG i będzie działał, może jakiś restarcik gry jak nie wskakuję też pomóc. Ogólnie jak już załapał zostawiłem HDR on, FG on i teraz działa za każdym nowym załączeniem gry. -
Przez adashi · Opublikowano
Oprócz desek świetnie się także sprawdzały dużych rozmiarów plastikowe kocie kuwety. -
Przez miro · Opublikowano
przechodzą, tylko dla starych dziadów jak my, chyba że masz mniej niż 20lat... moi synowie, jeden wtedy 8lat, nie zmógł, drugi oglądał jak miał jakieś 12-13 i obejrzał, ale bez szału, nuda, przeciągana natomiast tymi nowymi wiadomo, są zachwyceni, tak samo animowanymi czas leci, co innego się teraz podoba wrzućcie Batmana z 89 roku, nie mówiąc o starych Supermanach z Reevesem, inne czasy, inne potrzeby ostatnio próbowałem obejrzeć dla mnie absolutnie kultowy film, który oglądałem bez przesady z 50razy, w wersji kinowej, VHS, potem Director Cut ( każda inna ) Highlander z 86r polski tytuł z dupy Nieśmiertelny... jak ten film się zestarzał... -
Przez tgolik · Opublikowano
@Vulc W przypadku Wiedźmina 3 nawet trudno mówić o starzeniu - gra stale była ulepszana i to co widzimy to powiedzmy build sprzed ledwie ponad roku. To samo Cyberpunk - gra przez 4 lata dostosowywana była do aktualnych standardów graficznych (i gameplayowych), w efekcie za 5 lat ciągle będzie wyglądał dobrze i coraz lepiej im kto będzie miał mocniejszy sprzęt.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi